söndag 12 oktober 2008

Miljöpartiet EUs röst i Sverige

Det svenska miljöpartiet "de gröna" har i alla år ägnat sig åt röstfiske genom att låtsas vara emot EU. Nu när det bränner till och Sverige genom Lissabonfördraget riskerar att upphöra vara en suverän stat, då byter de gröna skojarna fot.

Det kan vara farligt för karriären att utmana makten. Lissabon-fördraget ska drivas igenom, ingen tvekan om att det är uppgjort spel.

När miljöpartiets
"språkrör" Peter Eriksson i Ekots intervju skulle förklara varför han svängt i EU-frågan "var han mer än lovligt snurrig. För att respektera utslaget i folkomröstningen, sade han. Men den hölls ju 1994 – vilken reaktionstid ... För att klimatfrågan är så akut, sade Eriksson. Men den har väl varit akut för miljöpartiet i åratal ... ”I dagsläget” är det ingen fördel för Sverige att gå ur, menade han. Men ett EU-medlemskap är knappast en fråga om dagsform ..."

Det är klart att miljöpartiet gillar EU. Global uppvärmningshysteri och multikultur (= mer islam) står ju högt på dagordningen hos båda.

Miljöpartiet deltog i Hamas-möte, miljöpartiet har en riksdagsman som är medlem i Muslimska brödraskapet, miljöpartiet vill att skolbarnen ska lära sig arabiska i stället för svenska. Undrar hur många av dem som röstar på miljöpartiet känner till att islam ingår i åsiktspaketet? Allt eftersom EU blir mer islamvänligt blir också miljöpartiet EU-vänligt och slopar nu alltså kravet på att Sverige skall lämna EU.0 kommentarer:

Skicka en kommentar