torsdag 2 oktober 2008

Scientologisk islam


När Pakistans västvänliga oppositionsledare Benazir Bhutto mördades förra året var det i en självmordsattack av en muslimsk fundamentalist. Al Qaida tog på sig mordet. Återigen bekräftades islams farlighet.

Vid samma tid som mordet på Benazir Bhutto diskuterades ett förbud av Scientologikyrkan i Tyskland, med motivet att den överträder grundlagen och utgör en fara för det demokratiska systemet.

"Scientologin verkar på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, vilket är precis varför vi måste bekämpa den," sa Ralf Stegner, inrikesminister i Schleswig-Holstein.

Islam verkar också på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, och försätta det i slaveri. Om någonting utgör en fara för det demokratiska systemet, är det islam!

Scientologins ledare säger att den är en religion, men tyska tjänstemän hävdar att den är en totalitär kommersiell sekt som försöker krossa människors individualitet.

Islams ledare säger också att islam är en religion, men i verkligheten är den en totalitär sekt som försöker krossa människors individualitet.

Ännu värre, den försöker få folk att underkasta sig genom hot och våld och sprider skräck genom världen. Jämförd med islam är scientologin ett harmlöst trossystem, fastän den utnyttjar sina anhängare.

Så varför bannlysa scientologin när islam är mycket farligare?

Kurt Lundgren skriver: "TV, tidningarna, alla är nu helt upphetsade över att organisationer anknutna till Scientologkyrkan har fått betalda uppdrag av kommunerna i upplysningen om narkotika. Min enkla fråga: Vad är det som gör scientologerna hemskare än låt oss säga islamister - här har vi en vidskepelse, här en annan - en del tror att de skall betjänas av 72 jungfrur i himmelens höjd, Gud så trist i längden, nu kommer kärringarna igen, scientologerna tror att de i tidens slut kommer att hämtas av flygande tefat - vad skiljer då den ena galenskapen från den andra och vem är mest hjärntvättad?"

Även i Frankrike har scientologins olaglighet varit på tapeten, av ungefär samma skäl som i Sverige, bedrägerier. Dagen SvDBilden: I Pakistan bor fortfarande 2,6 miljoner hinduer, trots muslimernas växande hat. Liksom kopterna i Egypten utsätts de för mord, kidnappning och tvångsomvändelse till islam. Helt enligt Muhammeds lära.

Från Australian Islamist Monitor: Ska vi förbjuda islam?

1 kommentarer:

Anonym sa...

Klart Islam skall förbjudas i EU. Nazismen är ju förbjuden i praktiken, and what's the difference......

Skicka en kommentar