onsdag 22 oktober 2008

Svenska blondiner kallas horor - stackars invandrare

Flickor på Törnströmska gymnasiet i Karlskrona får sliskiga, äckliga blickar på sig och blir tafsade på rumpan och kallade "svenska hora" av elever på Fischerströmska gymnasiet.

Väktare har satts in för att skydda flickorna. Men den politiskt korrekta förnekelsen är total. Blekinge Läns Tidning använder en hel ledare till att slippa identifiera problemet och skriver "Nej, kom inte och snacka om att det här beteendet har med “utländska kulturer” att göra."

Och i skoltidningen Kontrast kan man läsa följande bortförklaring:

“Individuella programmet på Fischerströmska gymnasiet pekas ut för de sexuella trakasserierna mot unga tjejer… Att majoriteten är invandrare på Fischerströmska gymnasiet har inte undgått någon, därför pekas nu hela programmet ut. Alexis Jönsson är fritidspedagog på programmet och har läst kommentarerna på BLT:s hemsida om trakasserierna.

- Det här är skrämmande, nu dras alla invandrare över en kant. Tobias Ekblad är programrektor för det individuella programmet och han håller med om detta. - Nu skäms våra killar för att gå ner i entrén, det är många som tittar snett på dem, säger Tobias.”

"Cirkeln är sluten: Svenska flickor kallas horor - stackars invandrare," skriver
Uriasposten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vulgobild !!! Jag skulle aldrig klä mig som svenska tjejer klär sig. Svenska tjejer är H&M-ifierade. Modet är fruktansvärt för unga tjejer, de är alldeles för unga för de kläder de bär. De gör en för tidig debut i dessa kläder och förstår inte vad det innebär. Det västerländska samhället förfaller och är trashigt, white trash. Det handlar i Sverige om att familjerna inte har någon koll på sina flickor.

Muslimer är en annan diskussion. Det här handlar om dålig smak i klädvalet. I Stockholm ser man tjejer som visar magen, det är osmakligt. Ingen vett och etikett.

Knute sa...

Wilhelmina, även om en del tjejer klär sig som white trash ska de slippa bli trakasserade av killar med en mentalitet som härrör från Muhammed på 600-talet.

Faster Sven sa...

Jag är rädd att Kaiser W kommer att få som han vill. I takt med att det blir allt osäkrare för svenska flickor i samhället, kommer de att tvingas ge upp friheter, som under årtionden har setts som självklara.

Blir Kaiser W nöjd då?

Anonym sa...

Att media mörkar gärningsmännen är inget annat än inkonsekvent. "Konsekvens" är ett ord som inte praktiseras, men som media känner. Deras agenda syftar att skapa ett Sverige utan 'fördomar', rasism och dylikt.

Anonym sa...

Kaiser Wilhelm, precis som du antyder handlar det om två olika diskussioner.

Just därför skall du öht inte dra upp hur de du kallar för "white trash" klär sig (inte heller den usla musiksmak, deras okultiverade språk, deras brist på allmänbilding, deras torftiga kunskaper i konst, deras totala brist på de mest basala kunskaperna i filisofi etc).

Man skall kunna vara en sk "white trash" i det svenska samhället (även om det inte är något jag önskar min värsta fiende) utan att personer med värderingar från primitiva, råa och underutvecklade kulturer trakasserar en. Det ingår liksom i det liberala grundpaketet att man har rätt att vara korkad och osmaklig utan att bli trakasserad.

Faster Svens har en bra point i sitt inlägg - vi kommer att förråas av de primitiva värderingar som förs i i vårt samhälle via invandringen. Antingen det eller så blir vi r*vknullade. Tillbaks till ruta ett alltså.

Anonym sa...

En gång i tiden skrattade jag åt den slogan som löd "Indianerna kunde inte stoppa invandringen, nu sitter de i reservat". En verklighet som vi kommer allt närmare i Sverige. Inte för att vi blir tvingade in i något sådant av någon annan, utan för att vi själva måste skapa oss något liknande för att slippa trakasserier, rån och dylikt.

Anonym sa...

Mr D, syftar du på "Gated Communities"? När jag var barn var ytterdörren ofta olåst om natten. Nu ska man ha larm och övervakningskamera och helst ett gevär under sängen.

Skicka en kommentar