fredag 31 juli 2009

Professorn på muslimspaning

Ingenting är sig likt i Sverige. Som Snaphanen skriver på tal om det fartyg som blev kapat utanför Öland:

"Tja, varför inte? Någon gång ska vara den första. Det ligger en orubblig logik i det. När Somalia flyttar till Sverige, flyttar Adenbukten med. Det är 15 kilometer från Ölands Norra Udde ut till segelleden mellan Öland och Gotland. Lätt för en speedbåt. Vad kunde tänkas avgå från finsk hamn till Alger? Vapen?"

Fartyget har rysk besättning, så om man ska våga sig på en gissning var piraterna ryssar. De höll på och letade i 12 timmar och slog ut tänderna på en besättningsman, förmodligen för att få veta var de kunde hitta det de letade efter.

Som sagt, saker och ting ändrar sig:Diagram från Rakryggad, via Skafferitrollen som skriver:

Det Europa och Sverige som vi känner idag är på god väg att gå under, och ersättas av konfliktfyllda områden som domineras av islam, med de värderingar som denna religion för med sig. Och det går fort.

Att nu även Leif GW tar bladet från munnen och skriver om en mörk framtid i följande termer känns ändå på något vis hoppfullt:

"1953 fanns det bara 500 muslimer i Sverige medan det i dag finns drygt en halv miljon. Att det om tre generationer, och i kraft av deras flitiga fortplantning, kommer att finnas fler muslimer än icke-muslimer i vårt kära Fosterland. Och att våra barnbarns barn då kommer att bära burka."

9 kommentarer:

Knute sa...

Förmodligen händer sådant här i Sverige också, att en man blir misshandlad för att han understått sig att tala med en muslimsk kvinna. Det är bara det att tidningarna inte är så pigga på att skriva om det.

En 35-årig mand har i aften været i regulær livsfare efter en voldsom afstraffelse på Kokkedal Station i Nordsjælland.

- Manden var kommet til Kokkedal med toget. Vidner så på toget, at manden talte med en udenlandsk, måske muslimsk, kvinde, og at kvinden efter samtalen talte i telefon på et sprog, som vidnerne ikke forstod, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Ole Hestbæk til ekstrabladet.dk.

- Da toget kom til Kokkedal, steg både den 35-årige mand og kvinden ud - og vidnerne så kvinden nikke hen imod manden til en gruppe mænd, som ventede på hende på perronen.

Sparket og tævet

Mændene kastede sig derefter over den 35-årige, som er af dansk herkomst. han blev så hårdt medtaget af slag og spark, at han blev ført til Rigshospitalet, hvor han umiddelbart blev vurderet til at være i livsfare.

_ Han er dog nu stabiliseret, sagde Ole Hestbæk et par timer efter den voldsomme afstraffelse. - Men han bliver scannet på Riget.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/07/apropos-det-med-re.html

http://ekstrabladet.dk/112/article1200639.ece

Anonym sa...

Varför har vi denna religions-invandring?

* Har de som invandrat fått ett bättre liv nu?
* Har det bidragit till ett bättre samhälle globalt. pga in/ut-vandringen?
* Vad kommer religionsinvandringen att leda till?

Vilket typ av samhälle vill Du ha i en framtid?

En frågeställning från "Bekymmrad resenär"

castle sa...

Leif GW Persson nämner ju scenariot som exempel en läsarsynpunkt som han inte delar. Vidare beskriver han sin muslimska bankman som dricker öl, nubbe ser "bra ut på det där vedertagna svenska viset", underförstått att majoriteten av sveriges muslimer kommer att ta till sig den svenska kulturen (som inte finns?) bara man ger dem tid.

Ett högt spel med tanke på att muslimer som kommer i kontakt med västerlandet snarare väljer att aktivt ta avstånd från det som de uppfattar som dekadens och omoral genom att förstärka sin muslimska identitet. Kvinnor som inte bar burka i hemländerna börjar med det när de hamnar i svenska förorter osv.

Anonym sa...

Det förvånar mig inte att ett fartyg blir kapat i svenska vatten, jag har tyvärr väntat på detta. Tar man rätt fartyg finns det mycket pengar ombord, det är ett säkrare sätt än att råna värdetransporter. Att norra Öland skulle kunna användas som utgångsplats finner jag som troligt då det finns indikationer på att det har skett överlämningar till sjöss där under lång tid. Tyvärr finns det ingen bevakning av vare sig Kustbevakning, Tull eller Polis där, det är öppna gatan för brottslig verksamhet. Hans

Anonym sa...

Rett og slett skremmende...

Tommy

Anonym sa...

Varför ser man så ofta snedvridning av statistik på sådana här bloggar?

Rakryggads siffror från SCB visar att nyfödda barn med föräldrar födda utomlands är mindre än hälften så många som "nyfödda svenska barn". Dessa barn är INTE invandrare, utan blir svenska medborgare och har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra.
De skall alltså inte räknas in i samma kategori som "invandrare". De är bara barn.
Alltså: Nyfödda invandrarbarn är FÄRRE än nyfödda "svenska" barn.
Ta gärna med i beräkningen hur många människor som dog det året och hur många som utvandrat och för er argumentations skull lista vilka av dem som var invandrare och icke-invandrare.

Sedan är det inget i siffrorna som säger något om livsåskådning, och att tolka invandrare och muslim som likadant är bara befängt.

Leif GW:s kommentar (som för övrigt är sarkastisk om ni inte såg det...) säger heller ingenting om hur många människor totalt som bodde i Sverige 1953. Tror knappast att det var 9 miljoner som idag. Proportionerna är annorlunda. Ja, det finns fler muslimer i Sverige idag, men det finns också fler icke-muslimer i Sverige idag.

Läs siffrorna rätt för bövelen. Sluta vrida på dem.

sign. TM

Knute sa...

Invandringen består till stor del av muslimer och dessa har mycket högre födelsetal än svenskar. Det är inte speciellt svårt att räkna ut vart vi är är på väg.

http://europa.eu/legislation_summaries/employment_and_social_policy/situation_in_europe/c10160_sv.htm

Tony sa...

GW: "själv är han muslim och alldeles uppenbart en förslagen djävul eftersom han åt sill och drack öl och nubbe till förrätt"

Alltså var han inte en muslim.

Knute sa...

"Arctic Sea" fraktet russiske missiler og addressaten var trolig Syria eller Iran, men de som stanset skipet og tok hånd om missilene var ikke Mossad, men russiske agenter. Missilene var solgt uten Kremls viten og vilje, og da Moskva fikk vite om lasten skred de til aksjon for ikke å bli kompromittert.

http://www.document.no/2009/09/arctic_sea_-_kapret_av_russern.html

Skicka en kommentar