lördag 1 augusti 2009

"Ännu icke namngivna utländska intressenter"...

... vill bygga en moské i Landskrona. De erbjuder 6,5 miljoner, "farligt mycket pengar", för en fastighet ägd av en sverigedemokratisk (!) politiker. "Jag vet ju att ett moskébygge går stick i stäv med mina åsikter," säger han, men tänker ändå sälja om byggnadsnämnden går med på moskébygget.

Bejzat Bekirov, vd för Islamic Center i Malmö, varnar:

"Om det rör det sig om en utländsk intressent, ska man vara vaksam och medveten om vad motparten kräver i samband med exempelvis bidrag till bygge. Man kan inte gå in i vilken famn som helst. Jag tror mer på en svensk modell, som följer landets regler."

Det är anmärkningsvärt att varningssignalen kommer från en muslim och inte från någon av våra myndighetspersoner.

Tyvärr kan man inte vänta sig mycket hjälp av våra makthavare som inte bjuder något motstånd alls mot att extremt hårdföra muslimer tar över moské efter moské i Europa och förvandlar dem till kommandocentraler för terrorism. Eller bygger nya, för oljepengar till moskébyggen finns det gott om. Man kan misstänka att inte bara tomtmark utan också politiker och byråkrater blir köpta, från kommunnivå upp till högsta EU-nivå.

Och om dessa inte är mutade så är de hotade, eller känner sig hotade. Det finns gott om vänsterextremister, både maskerade och i kostym, som gillar att gå islams ärenden.

Bilden visar en saudi-finansierad wahhabi-moské som tornar upp sig över en öde kyrka i Uroševac, Kosovo. För att demonstrera islams överlägsenhet över andra religioner måste enligt jihads regler en moské vara högre än kyrkan, som därför inte har förstörts.

Det går inte att blunda för de hundratals miljarder som spenderas av Saudiarabien för att dess radikala sekt wahhabismen ska få fäste i Västvärlden. Ta med i beräkningen saudiernas påtryckningar på politikerna att tillåta sharia-lagar till fördel för radikala muslimer. Inte undra på att det finns hjälpsamma EU-lagar som kriminaliserar kritik av islam och inskränker yttrandefriheten. Även vårt avgudade FN försöker förbjuda islamkritik.

Myndigheter och main-stream-media underlättar faktiskt för wahhabismen att florera. Det av saudiarabiska staten finansierade moskébygget i Göteborg är ett av många exempel på hårresande okunnighet och eftergivenhet i frågor som rör islam. För att inte tala om Halal-TV, en skymf mot vårt samhälle.

Oljepengar till hjärntvätt, tack ska du ha!

11 kommentarer:

Anonym sa...

wahhabism och Islam? samma eller olika?
tack för den personen som har skrivit den här texten. man ska inte dra alla muslimer över en kant. ja tror att nu västvärlden har förstått att hoten inte kommer från Islam utan det kommer från Wahhabismen. Wahhabism är en krets av sunni Islamen som skapades för två hundra årsen i saudi Arabien. de är så hårt extremma å de tycker att andra muslimer exampelvis som shia muslimer är icke muslimer. de har dödat tusentals människor i Afghanistan främst shiamuslimer å andra sunnimuslimer som ogillade deras tro. deras sharielag är bland de hårdast å våldsammast inom Islam. Talibaner som är representanter för Wahhabism varit i byarna (mitt ort) i södra Afghanistan å erbjudit wahhabism för mitt folk. de rensade ut halva mitt folk bara för att de inte ville bli wahhabi. de idioterna har ingen respekt mot kristna, judar och shia muslimer. vi har haft våldsamma krig me dem i många år i södra Afghanistan. hade ja som en muslim fått tag på Usama å Mulla Omar hade ja dödat dem me mina egna händer för de mördade så många oskyldiga barn å kvinnor i mitt ort å halva min släkt.

Anonym sa...

Även om jag är emot moskeer och religion i övrigt, så ser jag inget fel i detta, svenskarna har röstat för denna politiken, dom vill ha det på detta sättet.

Men klart, jag vill inte ha muslimer i mitt land, men det verkar ingen bry sig om. Och med religionsfrihetsargumentet så har jag inget motargument, självklart är jag för frihet att tycka och tänka vad man vill.

Men kanske kunde man kräva från politikerna att aktivt islamisera oss, och istället arbeta för att moverka medeltida värderingar.

Vi får låta tidens tand utvisa vad som kommer ske.

/David

LP sa...

Det låter som en rötmånadshistoria!

I SDS-artikeln läser jag att den aktuella SD-politikern (Hansveden) säger:

"- Min buisness och mitt företagande är privat. Det har ingenting med politiken och partiet att göra."

Förvisso delvis sant, att Hansveden vill sälja mark till ett moskébygge är knappast något som sanktioneras av eller kan kopplas till SD. Men han har också fel. Hans "buisness" och "företagande" är inte privat så länge han jobbar som politiker. Han måste leva som han lär.

SD:s partiledare Jimmie Åkesson säger i samma artikel:

"Skulle det visa sig att Hansveden av ren girighet är beredd att verka för att äldre svenska byggnader skall rivas för att ge plats åt en fullskalig moské, så är han dock inte längre välkommen i vårt parti..."

http://sydsvenskan.se/sverige/article534118/SD-brak-om-mosk%C3%A9planer.html

Anonym sa...

Måste säga att du låter väldigt, väldigt insatt.

Anonym sa...

Detta vore någonting för uppdrag granskning att sätta tänderna i. Att kolla upp hur upphandlingarna och finansieringen, om och kring, moskébyggena i Sverige och i övriga EU egentligen gått till.

Men tyvär är journalistkåren lika köpta och västfientliga som våra politiker.

// G.W

From Sweden with Grief sa...

Det finns olika grader inom islam och inte finns det mycket i de muslimska kraven som vi kan acceptera. Radikal eller moderat muslim, de kör samma race ändå, bara mer eller mindre muslimskt och fanatiskt.

De svenska konvertiterna vill också leva under sharialagen och den lagen har inget i Sverige att göra. Så det spelar ingen roll 'var man står som muslim', Sverige ska förändras för att passa islam och jag säljer aldrig ut den svenska lagstiftningen och den svenska synen på familjen och kvinnans jämställdhet till muslimer från alla olika riktningar, med mera....

Det är inte bara mark för moskébyggen som alliansen säljer ut, Saudi äger mark runt Stureplan, på flera andra platser i Stockholms innerstad, marken där köpcentrum ligger på i ytterområdena, för att bara tala om saudiska markköp. Men de flesta ledande politiker och journalister vill ha islam i Sverige på allehanda vis, så inte kommer Svt att låta detta granskas på annat sätt än att det ger fördelar för Sverige. Mångfalden är bara till nytta, sägs det, annars stannar Sverige i sin enfaldighet och blir stelt och rasistiskt.

Anonym sa...

Tack Knute för en välskriven och syntes viktig artikel! Hittade hit genom länkningen på svd. Jag måste säga att jag blev lite överraskad, kände inte till detta fenomen/problem om de från islam (eller wahhabismen?) som tydligen försöker "köpa" sig in i Sverige och väst. Om det verkligen är så vanligt med moskébyggen och därmed sharialagsspridning i väst, tror jag att svenska folket i största grad vill ha reda på det..Svenskarnas tydliga rädsla för att verka "anti-invandring" (förutom sd sympatisörer) tror jag bör ifrågasättas för att man inte ska hamna i andra diket. Det visar än mer hur viktigt det vore att problemen togs upp i media. Jag ser religionsfriheten som självklar i vårt samhälle, men däremot ska den inte tas för givet. Muslimer måste få uttrycka sin tro, även i ett land där majoriteten av svenskarna är medlemmar i svenska kyrkan och tillhör den kristna traditionen (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sverige#Religion). Men det stämmer ju också att sharialagen som många av dem följer inte ser lika villigt på andras religionsfrihet, och hur blir då mötet mellan dessa båda syner på "frihet"? Har varit i Malaysia bl a där man ser den ickeförekommande demokratin tydligt genom hur muslimer särbehandlas i jmf med t ex kristna, muslimer får bidrag/jobb/utbildning och friheter som de sistnämnda inte får. En muslim möts med fängelsestraff om han/hon inte accepterar den islamska tron som sin egen, och möts med fängelsestraff.. Hur kan dessa åsikter accepteras? Och än mindre få spridas till Sverige? En fråga Knute, hur har du blivit så insatt? Är du själv muslim och ser fenomenet inifrån så att säga? Jag måste säga att jag är oroad över vad du skrev om alliansens brist på handlande, för de måste väl veta om och vara insatta i fenomenet att mellan östern-oligarker köper och äger mer mark i Sverige samt att EU/FN vill förbjuda islamkritik? Vad tycker du skulle kunna vara en bra politisk väg att gå för att få detta fenomen synat och allmänt känt?
Ursäkta mitt långa inlägg..=)
/Alex.

Knute sa...

Vad kan man göra? Jag citerar ur Sverigedemokraternas handlingsprogram:

Då det finns en överhängande risk för att religiösa friskolor, med en religiös inriktning utan koppling till den svenska historien och kulturen, ökar segregationen och motverkar assimilering, skall statligt och kommunalt stöd endast utgå till religiösa friskolor som vilar på judeo-kristen grund och som följer angivna regler.

Inga religiösa byggnader, med en för svensk byggnadstradition, främmande arkitektur, skall få byggas.

Iögonfallande religiösa eller politiska symboler, som till exempel slöja eller turban, skall inte vara tillåtna att bäras i yrkesutövningen av offentliganställd personal, då det riskerar att skada medborgarnas tilltro till den offentliga verksamhetens objektivitet. Heltäckande slöjor skall inte få bäras i skolan av omyndiga elever.

Ritualslakt skall vara förbjuden, liksom import av produkter som framställts genom sådan slakt eller genom andra former av djurplågeri.

http://www.sverigedemokraterna.se/

Tony sa...

Det finns bara ett islam. Wahhabismen är fundamental islam med lagar och ordningar hämtade från hadith, sunnah.

Knute sa...

Radikale islamister har verkställt sin ambitiösa plan om att inleda krig mot den civiliserede världen.

Manchester United blir al-Qaeda´s primära fiende

http://blog.tv2.dk/literally/entry329141.html

Knute sa...

There is clear and corroborating evidence to support the involvement of Saudi Arabia and members of the House of Saud in funding terrorism on a wide range of fronts, including:


* donating to Hamas, still a banned organization in the USA

* donating to the PA and Fatah, and directly to the families of suicide bombers

* funding terrorist groups like Lashkar-e-Taiba in Pakistan [3]

* funding Al-Qaeda with its move to Yemen

* directly funded Al-Qaeda terrorists in Bosnia

* the Saudi Embassy in Washington DC transferred tens of millions of dollars to terrorists

* Saudi’s richest bank the NCB has been directly implicated in financing terrorist groups


Truly Saudi Arabia with its expenditure believed to be in excess of 100 billion dollars to support terror could be the most evil nation on our planet.

http://islammonitor.org/index.php?option=com_content&task=view&id=2617&Itemid=96

Skicka en kommentar