lördag 15 augusti 2009

Estetik skäl för manlig könsstympning?

Argumenten för könsstympning uppvisar både det ena och det andra i märkligheter.

Jag brukar inte vilja vara fräck, men detta var nog det absolut värsta jag hört i samband med fördelen med könsstympning av pojkar: penis blir snyggare!

Så nu kan alla män som är missnöjda med sitt utseende på joy-sticken hänvisa till det estetiska, som då kvinnor måste snygga upp sina bröst och sitt könsorgan för att passa in i dagens sexuella krav på kvinnor. Eller?

Och samma argument används av både män och kvinnor för kvinnlig könsstympning då de skär bort allt på sina döttrar, flickans och kvinnans kön ser (och blir) renare och snyggare ut efter stympningen.

Allt är tydligen bara en smaksak här i världen!

Herrens vägar är outgrundliga, det måste man verkligen få säga i samband med manlig könsstympning, men den kristne guden kräver ju inte sådana offer, föralldel!

”Fördelar med att vara omskuren: Faktiskt att den är snyggare nu.”

”Att utsätta barn för smärta och vanmakt är förbjudet enligt lag”, SydsvenskanMer läsning:

Omskärelse av pojkar ska göras rätt, fp-politikern Birgitta Rydbergs blogg, där det finns många mycket initierade kommentarer att läsa med god information om risker med manlig könsstympning och om förhudens funktion.


De orena barnen ska renas med svenska skattepengar, Kulturvänster blir pophöger

4 kommentarer:

Knute sa...

Det är inte bara förhuden som ska skäras bort enligt sharia, även hand-, fot- och halsavskärning förekommer.

Jag såg just en hemsk video. Under uppmuntrande tillrop om "Allahu akbar!" ser vi hur en ung pojke, knappt tonåring skär huvudet av en man som beskylls för att vara amerikansk spion. Det var så gräsligt att jag förmodligen kommer att få mardrömmar. För att skona er lämnar jag ingen länk, leta själv på nätet om ni verkligen vill utsätta er för detta. "12-year taliban boy"

Elof sa...

Ännu en läkare som måste arbeta som taxichaufför:

En norsk man av bosniskt ursprung har blivit åtalad för att ha omskurit två minderåriga pojkar med en sax på ett asylcenter.

http://ekstrabladet.dk/112/article1208624.ece

KLARTEXTEN! sa...

Tror dessvärre att det finns taxichaufförer som praktiserar som läkare också, vid omskärelser.

From Sweden with Grief sa...

Elof, tack för din kommentar! Det är sanslöst att man inte kriminaliserar könsstympning på pojkar, utan man skyddar företeelsen genom att låta sjukvården stympa pojkarna!
Och ja, det är fritt fram i Sverige vad jag vet, att be att få omskära.

”Äldre än två månader
Privatpersoner som inte är läkare kan få Socialstyrelsens tillstånd att göra omskärelser i hemmet förutsatt att de inte bryter mot tvåmånadersregeln. De nu aktuella pojkarna är liksom de tidigare fallen äldre än så – de är födda 2001 och 2004.”

Olaglig omskärare skadar pojkar, GP


http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=489975

Skicka en kommentar