onsdag 26 augusti 2009

Mourinho har förolämpat islam

Inters tränare Mourinho har den vanan att säga sin mening. Eftersom en av hans spelare, som är muslim och följer Ramadan, verkade lite energilös eftersom han inte äter, sa han sin åsikt. Se det inte föll i god jord hos en muslimsk organisation.

En man är annars inte bättre än sin kost, det kallas biologi. Det andra hör till vidskepelsens område.

Det Logiske Snit
Hur samhällsfarlig är Ramadan?

5 kommentarer:

Dawit sa...

Reser över hela världen i mitt jobb som regissör. Det som slår mig när jag besöker muslimska länder är den förvanskning av verkligheten som svensk media säljer. Inte en siffra stämmer. Kan inte se någon skillnad på tänkande mellan tex Irakier och Svenskar. Skillnaden mellan oss är hårfin. När man tex talar med den vanliga människan på gatan hyser de inga agg gentemot USA och ser det bara som ett problem för säkerheten att de avvecklar sin närvaro i området. Att Mourinho skulle klara sig från att få sina ord förvanskade av en f.ö. inkompetent yrkeskår utan någon som helst verklighetsförankring eller källkoll verkar förmätet att tro. Det pågår ett informationskrig mot de som fötts som muslimer. Det kriget utgår ifrån USA och vi europeer går enkelt på deras bluff. Vi köper allt! Utan att tänka, utan att reflektera, utan att överhuvudtaget satt vår fot i de länder vi uttalar oss om.

Knute sa...

Deevo, du borde vara tacksam mot USA som gjort det möjligt för irakier att säga vad de tycker. Jag har också rest i muslimska länder och naturligtvis träffar man trevliga muslimer och sällan islamister. Men hur mycket man än reser blir ens statistiska urval begränsat.

Jihad är ingen bluff, islam har fört krig mot judar, kristna, buddhister, hinduer, ateister i 1400 år.

Someone sa...

Och Kristna har fört krig mot judar, kristna, buddister, hinduer, ateister i 2000 år. Judar har fört krig mot judar, kristna, muslimer, ja, fan allt.

Men det spelar väl ingen roll för er islamofober?


Det är bara islam, vilket är ett namn på en allsmäktig hjärna som har mental kontroll över miljarder människor, ty alla är en och samma varelse, vars enda mål är att göra livet surt för DIG, just DIG.

TRAGISKT.

Svenska skolan har misslyckats så kapitalt med din generation.

Knute sa...

Jag vägrar att bli kallad islamofob! Fobi är en sjuklig skräck, till exempel för ofarliga spindlar. Men antag att spindeln är giftig, då är skräcken bra för liv och hälsa.

Det är inte nyttigt att tro på en allsmäktig hjärna. Har du inte hört talas om det ondas problem? En gud kan inte vara både allsmäktig och god. Om han är allsmäktig blir han djävulsk, hur ska du annars förklara allt lidande och elakhet som finns i världen?

Studera lite biologi och genetik och fysik och kemi osv och få en lite mer realistisk bild av världen. Kanske det döljer sig en gud i naturvetenskapen men han går inte att pressa in i Koranens dogmer.

From Sweden with Grief sa...

Svenska skolan måste ha misslyckats med den generationen Someone tillhör då man kan svälja islam så rakt av. De är väl förmodligen så hjärntvättade med sossarnas USA-förakt och det västförakt som finns att de inbillar sig att alla problem i Mellanöstern beror på väst. Det finns andra förklaringar, men de sprids inte i Sverige och de diskuteras definitivt inte i den svenska skolan så de yngre får en tydlig bild av MÖ, dess politik, statsbildning, och de enorma religiösa problem som leder till våldet i dessa länder.


Och med brist på argument så hånar man istället, eller?

Skicka en kommentar