söndag 16 augusti 2009

Minareterna är våra bajonetter, de troende våra soldater

”Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater.” Sagt av Turkiets statschef Erdogan.

Minareter usch ja, vem vill höra propaganda för kvinnoförtryck ropas ut 5 gånger om dagen? Risken finns i Karlskrona där en moské med tillhörande minaret ska byggas. Folkomröstning på schweiziskt manér vore önskvärt.

Hatpredikningar under fredagsbönen är ett välkänt fenomen. De går knappast att undvika eftersom Koranen uppmanar till förföljelse av judar, icke-troende samt homosexuella. Bekämpning av kvinnors lika rättigheter och rekrytering av terrorister utgår likaledes från moskéerna.

M. Gabriel, tidigare professor i islam vid Al-Azhar-universitetet i Kairo:

"En moské är ett centrum för dyrkan, krigsstrategi och regering. Orsaken är att islam både är en religion och ett styre. Islam är både penna och svärd. När det kom en order om att kämpa, meddelades den från moskén. Regenterna efter Muhammed fortsatte denna praxis. I islams historia kan vi se att alla rörelser till Jihad (heligt krig) kom från moskéer."

Enligt islam är det tillåtet för en kristen att bli muslim, men inte det omvända. Religionsfriheten missbrukas. Imamer utövar ett yrke som står i strid med grundlagen. En imam är både präst, domare, och verkställare av straffet, allt i samma person.

När man kritiserar islam får man ofta höra att de flesta muslimer är demokratiska och laglydiga. Må så vara, men det finns många extremister också. En undersökning visade att 36 procent av brittiska muslimer mellan 16 och 24 tycker att den som konverterar till en annan religion ska straffas med döden. Därför är det självbedrägeri att vifta bort varningar för islam.

En imam fick frågan om han kunde tänka sig att hans döttrar skulle gifta sig med en icke-muslim. Han skakade på huvudet och sa att med hans uppfostran av dem skulle de aldrig komma på tanken.

Islams tankekontroll är effektiv. Men vem vet vad som rör sig i en ung kvinnas hjärta?

Imamerna måste motarbetas. Utan tvivel ingår i islams budskap att västerländska flickor inte förtjänar respekt. Den som inte har tillräckligt med tyg på sig får skylla sig själv om hon våldtas. En dansk imam förklarade att det är mindre allvarligt att våldta en dansk flicka än en muslimsk flicka, eftersom de danska flickorna inte är jungfrur. Sverige har flest våldtäkter i Europa men få blir uppklarade. En social bomb hotar.

Hörselskydd till böneutroparen

5 kommentarer:

Knute sa...

Islam and Terrorism: What the Quran Really Teaches About Christianity, Violence and the Goals of the Islamic Jihad
by Mark A. Gabriel

"Dr Gabriel är EGYPTIER, kunde citera Koranen helt vid 12 års ålder, han är en före detta professor i islamisk historia vid Al-Azhar-universitetet i Egypten, och en före detta imam. Så jag tror att när han talar om islam vet han vad han talar om, säkert mer än liberaler med knappnålshuvuden och recensenter som slår på kristendomen. Men å andra sidan, jag förväntar mig inget annat än partiskt, oinformerat slående från dem."

http://www.amazon.com/Islam-Terrorism-Teaches-Christianity-Violence/dp/0884198847

Knute sa...

1965: 5 moskéer i Frankrike

2009: Mer än 2300 moskéer i Frankrike


http://galliawatch.blogspot.com/2009/08/opposing-mosque-in-bayonne.html

http://hodja.wordpress.com/2009/08/15/1965-5-moskeer-i-frankrig/

Knute sa...

Muhammads egen reaktion när han fick sin första så kallade uppenbarelse i en grotta utanför Mecka var att han hade blivit besatt av en djävul, och han skulle ta sitt liv. Tyvärr blev det inte av. Men om man tittar på all ondska och lidande som kan spåras tillbaka till det som hände i denna grotta är det enda som verkar tämligen klart:

Om du tror att Gud blev människa julnatten i Betlehem är inte mycket annat val än att tro att Satan själv blev människa i en grotta i Arabien ungefär 600 år senare. Då får islam som upphov till de yttersta tidernas Antikrist, en helt annan tyngd än vad t.ex. kommunismen någonsin hade.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2009/08/den-islamske-antikrist.html

Knute sa...

Saudiska moralpolisen stormade in på fackligt möte, grep 18 filippinska gästarbetare och anklagade dem för prostitution. Bakgrunden tycks vara det generella förbudet för män och kvinnor att träffas om de inte är släkt.

Över en miljon filippinier arbetar i Saudiarabien. Man kan undra hur framgångsrik den arabiska imperalismens ideologi, islam, hade varit utan oljan. Miljarder och åter miljarder saudiska oljedollars används till moskébyggen och hjärntvätt världen över.

Anonym sa...

Tredje plats? Vad i hela HEL**TE håller våra politiker på med? Ingen och inget förblir påverkade av Islam! Själv ser jag inte det som på något sätt positivt.

Tycker

Skicka en kommentar