onsdag 19 augusti 2009

Den mörka sidan av islams allmosor

Vad ska man säga om en president som Karzai i Afghanistan? Våra soldater är där för att försvara hans demokrati mot militanta muslimer som hugger fingrarna av folk, ändå legaliserar han en sharialag som tillåter män att svälta sina fruar om de vägrar sexuellt umgänge. Inte är han en särskilt moderat muslim.

Eller ta president Mubarak som låter de kristna i Egypten förföljas utan att få någon varning av president Obama som han är på besök hos i Washington. Obama är ett kapitel för sig, han är definitivt skum.

Vi får inte låta lura oss av fagra ord om att islam är fredens religion. Islam betyder faktiskt underkastelse, och ännu värre saker. Likadant med många andra av islams doktriner, allmosorna t ex.

Det arabiska ordet zakat går inte utan vidare att översätta med välgörenhet. För det första är icke-muslimer uteslutna som mottagare. Vilken skillnad mot kristna välgörenhetsorganisationer som Frälsningsarmén som utsträcker sin välvilja till alla, oberoende av ålder, kön, hudfärg eller trosbekännelse.

För det andra används allmosorna till heligt krig, det vill säga terror för att utbreda islam. En av kategorierna som är berättigade till zakat är Fisabillillah - den som kämpar för Allahs sak.

"Det går miljarder (jag stammar inte, miljarder) dollar till Hamas, Hizbollah, al-Qaida, Hizt-ut-Tahrir och dussintals andra terroristgrupper, särskilt som de samarbetar med ränksmidande organisationer som CAIR, som tar emot pengar som de kan operera med. Och med "operera" menar jag döda, brutalisera, terrorisera, halshugga, våldta, mörda, förstöra, bomba, hänga, stena och många andra fruktansvärda handlingar. [...]

President Obama har beklagat att "i USA har regler om välgörenhet gjort det svårare för muslimer att fullgöra sina religiösa skyldigheter," ett uttalande som oavsiktligt innebär att amerikanska zakat faktiskt har använts för att finansiera jihad. När allt kommer omkring, dessa tråkiga "regler" som Obama hänvisar till verkar vara den förmodade "överdrivna" granskning amerikanska muslimska "välgörenhetsorganisationer" är utsatta för av lagstiftningen. Men denna kontroll är i sig en direkt biprodukt av det faktum att amerikanska muslimska "välgörenhetsorganisationer" faktiskt har finansierat jihad, både hemma och utomlands.

Mot bakgrund av allt detta är vad som verkligen återstår att se hur Obama planerar "att arbeta med amerikanska muslimer för att säkerställa att de kan uppfylla zakat."

The Dark Side of Zakat: Muslim Charity in Context

Ramadan - Dags för medial islampropaganda igen

4 kommentarer:

Knute sa...

I Kina hålls islam kort:

"Uiguriska tjänstemän vid lokala myndigheter får inte leva ett traditionellt liv med böner och moskébesök. Imamer tillåts inte lära ut Koranen i privata hem och arabiska får endast läras ut vid särskilda skolor som kontrolleras av staten. Likaså kontrolleras invånarna noggrant under fastemånaden ramadan. Studenter och statliga tjänstemän tvingas äta."

http://www.dn.se/nyheter/varlden/kinesiska-regimens-loften-om-valstand-racker-inte-1.907780

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/08/ramadan-r-samhllsfarlig.html

Naivtive sa...

Säga vad man vill om diktaturer, men ordning och reda håller dom.

Sovjet tillät inga ryska maffior att verka mer eller mindre öppet.

Franco höll Spanien rent från bus så att vilken kvinna kunde traska hem genom vilken park som helst på vilken tid på dygnet som helst.

Det borde inte vara några större problem med att ha lite ordning och reda i ett samhälle utan att beränsa rättigheterna så som diktaturer uppenbarligen gör. Att denna anarkin som vi ser nu breda ut sig öppnar vägen till diktatur är nog tyvärr ett faktum, så här kan det inte fortsätta med hälsan i behåll.

Knute sa...

Sorgligt men sant, Naivtive.

Knute sa...

"Det var när Afghanistan blev en bas för internationell terrorism som FN sanktionerade en intervention, det hade inget med demokrati eller kvinnans ställning att göra."

http://robsten.blogspot.com/2009/08/zetterstrom-missar-huvudfragan.html

Skicka en kommentar