måndag 24 augusti 2009

Tvärstopp för det demoniska samförståndet mellan tokvänster och muslimer

En undersökning om den politiska opinionen i Västsverige visar att nästan alla muslimer sympatiserar med ett parti i det rödgröna blocket. Bara fyra procent av muslimerna sympatiserar med ett borgerligt parti.

Kan detta vara en förklaring till Socialdemokraternas kampanjer mot Israel, nu senast manifesterat i Aftonbladets antisemitiska artiklar. Är det för att utnyttja religionen islam som väljarbas?

Inte att förglömma Sveriges närmare en miljard kronor årligen i bistånd till palestinierna och deras terrororganisationer. Finns det verkligen inte värdigare och mer behövande mottagare?

Många av våra folkvalda politiker inbillar sig i sin uppblåsta självgodhet att problemen med reaktionära/militanta muslimer kommer att försvinna när vänstern återfår sin styrka, med hjälp av just dessa. En illusion naturligtvis, vilket avslöjade sig i lördags när vänsterns stormtrupper gick på pumpen i Rosengård.

Baron Bodissey skriver:

Den radikala vänstern i Europa använder islam som murbräcka mot det som återstår av den europeiska demokratin. Förmodligen tänker vänsteranhängarna - i den mån de tänker alls - att när den europeiska civilisationens sista försvarsverk ligger i ruiner, kommer de att på något sätt kunna fösa muslimerna åt sidan när de går vidare med att skapa en socialistisk utopi.

Om jag var tvungen att slå vad skulle jag emellertid satsa på islamisterna. De är hänsynslösare och brutalare, och är beredda att dö för sin sak. De "anti-fascistiska" styrkorna är förvekligade odågor som är vana vid det tysta stödet från den socialdemokratiska staten, och de kanske inte inser hur patetiska och hjälplösa de blir om de lyckas med sina mål och faktiskt störtar denna stat.

Klyftan mellan Antifa och muslimerna verkar ha öppnats tidigare än väntat i Sverige. Den demoniska konvergensen är på god väg att förstöra Sverige, men den har fortfarande en bit på väg innan jobbet är gjort. Så det våldsamma mötet igår kväll mellan AFA (Antifascistisk Aktion) och "ungdomarna" som de för syns skull ville hjälpa kommer som lite av en överraskning, och ger en dyster försmak på vad som komma skall.

Jag medger en viss tillfredsställelse över att se dessa unga ligister placera välriktade sparkar på Antifas bakar. Men detta är inte något som vi verkligen vill se - att "ungdomar" inte gör någon särskild skillnad mellan AFA-galningar och resten av svenskarna. Kuffar är kuffar och man kan förvänta sig att samma ungdomar sätter in kängan på Svensson så snart tillfälle ges.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Islamisterna i Rosengård vill gärna samarbeta med vänstern i projektet att göra Sverige till en soptipp. Däremot vill mussarna inte vara nedpetade till den roll av "nyttiga idioter" som så många marxistleninistiska intellektuella tycks omhulda. Vad man får blir istället ett feodalistiskt lapptäcke typ Libanon med kriminella grupperingar som styr i sina egna revir.

Anonym sa...

SDS öppnar numera aldrig för kommentarer på några artiklar, har ni också märkt detta? Vad är SDS rädda för att Malmöborna ska skriva?? /Tobbe

Johan L sa...

Har du inte hört? Islamofobi är helt ute! Nu när de till och med kört ut kommunisterna (som jag trodde de var i nån slags allians med?) ur Rosengård.

Samtidigt får SD på pälsen i folkdjupet för att man tar en främmande stats parti framför Sverige. Aj aj aj.. just snygga "patrioter" de visade sig vara när det gäller. Till skillnad från muslimerna i Rosengård.

Knute sa...

Om SD eventuellt får på pälsen i folkdjupet är det i så fall för att "folkdjupet" är hjärntvättat av medias lögnaktiga hatpropaganda mot Israel.

Oskar sa...

Undrar just hur "folkdjupet" ställer sig till en svenskfientlig tidning som Aftonbladet i förhållande till den enda väststat som i någon mån har visat muslimerna var skåpet ska stå. Om det är "patriotiskt" att ställa sig bakom en förrädare så är det nog få sverigedemokrater som skulle kalla sig patrioter.

Anonym sa...

Det enda partiet som vagar ta upp problemet om
den urskillningslösa invandringen är sverigedemokrater. Hoppas att de kommer in pa riksdagen nästa ar.

Hjalbert sa...

"Man tar en främmande stats parti framför Sverige" - Palestina som tar en miljard kronor om året.

Skicka en kommentar