söndag 30 augusti 2009

Muammar markerar revir

Libyens diktator Muammar Kaddafi påstår att det finns 50 miljoner muslimer i Europa och att på fredlig väg med demografins hjälp kommer de snart att ta makten. Han säger också att om européerna inte vill underkasta sig islam måste de förklara krig.

Tillfällig reträtt:

"Den libyske ledaren Muammar Gaddafi backar och skrotar planerna på att slå upp sitt beduintält i Englewood i New Jersey. Många anhöriga till offren för Lockerbieattentatet 1988 bor där och har reagerat med ilska.

Gaddafi är på väg till New York för att delta i FN:s generalförsamling som inleder årets session i september, och i Englewood har Libyens FN-ambassadör sitt residens.

Trogen sin beduinbakgrund föredrar Gaddafi för det mesta att tälta när han besöker utlandet, och tidigare har den färgstarke ledaren bland annat slagit ner tältpinnarna utanför både Elyséepalatset i Paris och vid palatset Villa Doria Pamphili i Rom.

Var han ska slå upp sitt tält i stället fanns det inga uppgifter om.

Den ende som dömts för bombdådet mot ett flygplan över skotska Lockerbie, som kostade 270 människor livet, är libyern Abd al-Basit al-Miqrahi. Förra veckan väcktes stor vrede i USA när den cancersjuke al-Miqrahi togs emot som en hjälte i sitt hemland efter att ha blivit benådad av en domstol i Skottland."


Video: Libyan President Says West Should Convert to Islam
Islam ingen helig ko

5 kommentarer:

Uriasposten sa...

SIAD is a islamophobic paranoid club - around 200 participants had SIAD expected for their demonstration, less than 20 demonstrators turned out.


http://uriasposten.blogspot.com/

http://indymedia.nl/nl/2008/04/51467.shtml

http://www.siadinfo.blogspot.com/

Knute sa...

Varning för falsk avsändare! Föregående kommentar är inte skriven av Uriasposten utan av en bedragare som startat en blogg med samma namn. Den äkta Uriasposten skulle knappast uttrycka sig så om den hedervärda organisationen SIAD, stop islamiseringen af Danmark.

Här den äkta varan:

http://www.uriasposten.net/

From Sweden with Grief sa...

Knute, jag släppte igenom kommentaren, så tack för räddningen!:)
Jag funderade på om det kunde vara en del av en argumentation om hur folk resonerar i Mellanöstern om SIAD, men det var värre än så då! Flera copycats.......

Knute sa...

Läs om SIADs demonstration här:

http://spydet.blogspot.com/2009/08/svineri.html

Knute sa...

Före detta terroristlandet Libyen har börjat med människosmuggling i stor skala. Två miljoner afrikaner har samlats i landet och ska försöka ta sig över Medelhavet till Europa. President Khadaffi har deklarerat att islam ska segra i Europa genom invandring och barnafödande.

The Guardian

"Flyktingströmmen" är förresten vår tids folkvandring, som i "folkvandringstiden" på 400-talet, som man läste om i skolan. Och drivs antagligen fram av lika delar billiga flygresor, internet, fattigdom, dysfunktionella sociala system, u-ländernas skulder till storbanker i väst, överbefolkning, etc. Det var på grund av folkvandringen som Rom slutligen gick under!

Detta betyder inte att man inte hade kunnat stämma i bäcken. Kan vanliga människor skylla på politikerna? Ja, delvis, ungefär som man kan skylla på en bedräglig bilförsäljare om bilen pajar efter några mil. Man borde dock ha anat ugglor i mossen och inte köpt bilen.

Man kunde ha aktivit röstskolkat eller röstat blankt, om man nu inte kan tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna. Men, nej, de flesta kverulanter i min omgivning gick och röstade på de borgerliga för det gick inte att rösta på sossarna."

Kommentar av Jean Moulin

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/04/vgen-till-sverige.html

Skicka en kommentar