lördag 18 juli 2009

Obehaglig relativisering av Förintelsen

En ledarartikel i Sydsvenskan jämför nazismens brott med att "Sverigedemokraterna nu skördar framgångar på att klä snikenheten i blågul högtidsdräkt."

Snikenheten? Den där Hitler har försett européerna med en så enorm skuldkänsla att de förlorat all måtta och sans. Trots att det råder massarbetslöshet är det lika med nazism att påpeka att massinvandringen kostar, både i pengar och annat.

Men det finns inte jobb till de som kommer. Att konstatera det är knappast rasistiskt. Inte heller att islam innebär risker för vår frihet och demokrati. Vi måste slå vakt om vår civilisation. Alla kulturer är inte lika goda. Vill vi att det ska bli "lagligt att svälta sexvägrande fru"? Sharialagarna är redan här, under täckmantel av religionsfriheten och med det "politiskt korrekta" etablissemanget som hejarklack. Inte minst Sveriges Television har specialiserat sig på att låta radikala islamister göra sig breda i rutan. Detta är inget annat än rasism, att jämställdheten inte gäller muslimska kvinnor i vårt land. Vilken kvinna bär burka "frivilligt"?

Ska vi behålla trygghetssystemen måste invandringen från mindre utvecklade länder stoppas. Det är orimligt att staten placerar invandrare som inte kan försörja sig själva i varje by och kommun. En resa genom Sverige så här i sommartider ger verkligen syn för sägen. Det hade varit mycket bättre om de på egen hand hade sökt sig till alla dessa avsides belägna platser, och att det funnits jobb där. Men nu gör det inte det. Möjligen konstlade jobb till några få, med skattebetalarnas pengar.

Det är lätt för politiker och journalister att vara "goda". Men om de verkligen vill ha fri invandring borde de vara konsekventa och skrota socialstaten. Sverige har i praktiken öppna gränser men begär inte av medborgarna att de ska försörja hundratusen nya invandrare varje år. Med denna hastighet skall det byggas ett nytt hus var femtonde minut till de nya immigranterna.

Etablissemangets hets ger grönt ljus för rödfascistiska grupper att attackera och misshandla företrädare för Sverigedemokraterna.

Sverige blev aldrig ockuperat under andra världskriget vilket innebär folk aldrig blev riktigt vaccinerade mot nazismen. I Danmark finns bara en handfull nazister men i Sverige finns de både till höger och vänster, vilket visas i den negativa inställningen till Israel och de överdrivna föreställningarna om judars makt och inflytande.

Judar förföljs fortfarande i Europa, och det enda parti i Sverige som oreserverat är på deras sida mot islamister och vänsterister är faktiskt de demokratiska och garanterat antinazistiska Sverigedemokraterna.

* *
Oikofobi är ett sjukligt behov av att nedvärdera sin egen kultur och nationella identitet i jämförelse med alla andra. Det är motsatsen till xenofobi. Ett citat från bloggen MXp:

"Den individ eller grupp eller det parti som ignorerar oikofobin i nationen är drabbad av kulturrelativistisk blindhet och är beklagansvärd.

Den individ eller grupp eller det parti som ignorerar islamismen i Sverige är drabbad av lögnens serum som talar om 'fredens religion' och är inte bara beklagansvärd utan också vaccinerad mot sanningen och förd bakom ljuset."

9 kommentarer:

LP sa...

Det finns snart bara två vägar att gå då det gäller att rädda Sverige från konkurs:

Total demontering av socialförsäkringssystemen och andra gemensamma samhällsprojekt som inte är absolut nödvändiga (genomförande av nattväktarstat).

ELLER

Totalt invandringsstopp (endast nödvändig arbetskraftsinvandring där krav på egen försörjning, sjukvårdsförsäkringar mm ställs) och repratiering av ickesvenska medborgare som vistas i landet utan att uppfylla ovan nämnda krav.

Jag uppfattar det som att SD huvudsakligen driver den sistnämnda linjen, man anser alltså att ett slags folkhem fortfarande kan räddas.

Knute sa...

Robsten skriver:

Kan klottrarna kopplas till Revolutionär Front?

En man blev knivhuggen när han påtalade det olämpliga i att klottra för två personer utanför Alviks tunnelbanestation. Polisen hittade lägenheten dit gärningsmännen flydde, i denna lägenhet befann sig två andra personer. En av dessa personer är en av kvinnorna som stått åtalade för den grova misshandeln av Martin Kinnunen och hans flickvän.

I lägenheten dit gärningsmännen flydde och som också den åtalade kvinnan befann sig i, hittade polisen knivar och skjutjärn. Det är inget långtgående antagande att samtliga inblandade personer har kopplingar till RF. Det innebär att denna grupp även har skjutvapen i sin vapenarsenal. Debattörer från vänsterkanten har hela tiden framhävt skillnaden mellan de högerextrema grupperna och vänstergrupperna, skillnaden skall enligt dessa debattörer vara att de autonoma grupperna inte har skjutvapen i sin arsenal. Detta är alltså något som inte längre gäller.

Om nu en av dessa autonoma grupper även har skjutvapen i sin vapenarsenal, är det verkligen dags att politikerna som styr detta land tar dessa grupper och det politiska våld de utför på allvar och vidtar kraftåtgärder . Vi har inte märkt att någon etablerad politiker, möjligen Sabuni undantagen, har ställt sig upp och markerat mot detta våld. Inte heller har någon av regeringens medlemmar aviserat några krafttag mot detta hot mot vår demokrati.

http://robsten.blogspot.com/2009/07/kan-klottrarna-kopplas-till.html

Anders @ ungsvensk.se sa...

Det känns jävligt olustigt att vänstern å ena sidan påstår sig ta avstånd från våldet och å andra sidan förringar polisens insats och allvaret i situationen. De är inte trovärdiga någonstans.

fred.torssander@telia.com sa...

Vänstern har såvitt jag vet inte ännu på något ställe uttalat något om de aktuella klottrarna och kritiken mot nazister/fascister etc. riktar inte främst in sig på det eventuella innehavet av skjutvapen. I så fall vore älgjägarna en viktigare grupp.
Nej det handlar om antalet begågna mord.

Slutligen framstår det som självklart att den extrema högren försvarar ideologin om "Förintelsen" med stor bokstav och i bestämd form. Det innebär ju att alla deras andra mindre - och när det gällde "slaver", Sovjetmedborgare faktiskt mer omfattande mördarkampanjer kommer i skymundan.

Knute sa...

En nyhetsnotis i Aftonbladet. Lägg märke till hur journalisten talar i kod som man var tvungen till i Sovjet:

Gravid kvinna misstänks våldtagen
Inträffade under natten

En gravid kvinna misstänks ha våldtagit under natten till fredagen.

Våldtäkten ska ha inträffat i centrala Stockholm.

Den gravida kvinnan som är i 20-årsåldern ska ha våldtagits på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm.

Gärningsmannen beskrivs som en 25-årig man med kort mörkt hår. Han var muskulös och klädd i jeans.

Han pratade brittisk engelska, men kvinnan tyckte inte att det lät som hans modersmål.

Gates of Vienna skriver:

Suspected Journalism

This Swedish news story might well belong under the “cultural enrichment” heading, but it’s hard to tell, because the reporter is constrained by so many journalistic rules, conventions, and taboos that what actually happened is difficult to discern from the newspaper account.

Zonka has translated the brief article from Aftonbladet, and has this to say by way of comment:

The following story is curious on several levels. First, it emphasises that the perpetrator spoke “British English”, however with an accent that would make it unlikely that he was from the UK. What were the clues? Did he use the words “bloody” or “jolly”?

Secondly, why use the word “suspected” instead of “allegedly” or “supposedly”? Was it a fantasy, or was there supporting evidence that points in the direction of either a rape or a frivolous rape claim?

Also take note of all the reservations made in the text: the incident might well have taken place in Latvia, and she might have been mugged and not raped for all we know from this piece of “journalism”.

At least the journalist should have been able to establish the place where the incident took place — did it take place in Stockholm, did it take place on Mäster Samuelsgatan or somewhere close, or did it take place in Belfast or Moscow? Is this what passes as journalism these days in Sweden?

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/07/suspected-journalism.html

Hans G J sa...

Det handlar inte om att "försörja hundratusen nya invandrare varje år". Visserligen har invandringen toppat dom två sista åren med ca 100000 invandrare per år, men samtidigt har 50000 utvandrat per år och majoriteten av invandrarna har faktiskt jobb.
Men vill vi försörja 10000 eller 20000 nya invandrare varje år. Naturligtvis har vi råd, det handlar bara om att sänka sin levnadsstandard.

Knute sa...

Invandring till arbetslöshet och socialbidrag, är det vettigt?

Sverige har 30 procent ungdomsarbetslöshet medan Danmark ligger på 10 procent. Skillnaden går inte att förklara enbart med den ekonomiska krisen eftersom den drabbar båda länderna.

Anonym sa...

Jättebra idé, ju mer vi sänker levnadsstandarden ju fler kan vi försörja.
Till slut vandrar alla omkring i tygsjok och vallar getter.

Lisa/

Anonym sa...

Jag tycker vi ska legalisera alla droger, så slipper vi den illegala handeln med dom, skit i vad det får för konsekvenser för det svenska samhället......

Skicka en kommentar