onsdag 15 juli 2009

Grov kvinnofridskränkning och olaga frihetsberövande

Fler märkligheter med "patriarken" från Uppsala som spärrat in sina barn och misshandlat sin fru. Robsten skriver:

"Denna man från Uppsala verkar ha drivit som han vill med svenska samhället och våra myndigheter. Han låter inte sina barn gå i skolan, han uppträder tydligen under vilken identitet han själv vill. Dessutom har han uppgett en för hög ålder med sin nuvarande identitet. Vi undrar i vårt stilla sinne varför han gjort det. Det är väl inte så att han lurat till sig pension på falska grunder också?

En annan viktigare fråga är hur mannen kunnat få uppehållstillstånd i vårt land. Har han uppgett skyddsbehov eller något annat skäl? Här visar sig konsekvenserna av en inkonsekvent och märklig flyktingpolitik. De flesta av oss har mycket svårt att förstå varför en man som denna har fått uppehållstillstånd i vårt land."

* * *

Den som på felaktiga grunder blivit svensk medborgare ska kunna förlora medborgarskapet, föreslog föreslog tidigare i år en moderat arbetsgrupp med bland andra migrationsministern Tobias Billström.
Exempel på felaktig grund för medborgarskap är hot, muta eller falsk identitet.

Ett bra förslag. En nödvändig men inte tillräcklig förutsättning för att få tillbaka något som liknar ett rättssamhälle. Nästan alla så kallade flyktingar har slängt sina pass och kan inte styrka sin identitet.

Den svenska eftergivenheten för den så kallade mångkulturen är skrämmande. Ingen har ansvar för någonting. I Sverige måste man t.ex. ringa till 21 olika polismyndigheter inom samma land för att får reda på hur många svenska pass som är på drift (250.000)!

"Sverige är ett land som är handlingsförlamat för att man tror/tycker att man måste ha konsensus om precis allt. Sverige är ett land där man sammanträder om och utreder allt till förbannelse medan det man sammanträder om och det man utreder faller samman runt omkring." Merit Wager

Konsensussjuka. Alla ska tycka likadant. Byråkrater utreder och ingen tar ansvar. Sverige är inte ensamt om det, själva Europaunionen är praktexemplet. Folken och deras valda politiker har inget att säga, när byråkrater och kommissarier bestämmer om ökad massinvandring samt förbjuder protester.

1 kommentarer:

Knute sa...

Lite off-topic

Privatliv och hemligheter

Ulla Lauritsen
http://betydning.wordpress.com/2009/07/26/privatliv-og-hemmeligheder/

tipsar om en bloggare som berättar varför hon berättar allt om sig själv:

http://blog.penelopetrunk.com/2009/07/21/how-to-decide-how-much-to-tell-about-yourself-on-your-blog/

Skicka en kommentar