måndag 6 juli 2009

Brittisk överste kallar IDF den mest moraliska armén i historienOm de utmaningar Israels armé ställs inför när den ska bekämpa en terroristorganisation som målmedvetet avvisar och trotsar internationell lag.

Tips Occidental Soapbox

2 kommentarer:

Knute sa...

Mediernas selektiva användning av rasist-tillmälet

Dick Erixon skriver:

"Sveriges Radio beskriver Israels utrikesminister Avigdor Lieberman som rasist, utan att tala om vad detta bygger på.

Hamas vill döda varje jude, det framgår i uttalanden ända tillbaka till deras program från bildandet. Lieberman har aldrig säkert gjort uttalanden som jag inte instämmer i, men knappast att varje arab ska dödas. Om Lieberman kallas rasist, måste också PLO, Hamas, Hizbollah, för att inte tala om Ahmadinejad och iranska ledningen, betecknas som rasistiska.

För den som inte gör så, kan bara en förklaring finnas: judehat.

Om Sveriges Radio fortsätter kalla Israels utrikesminister för rasist utan att ge Hamas samma epitet, då är också Sveriges Radio rasistiskt.

Det är vedervärt av Sveriges Radio att använda den sortens tillmälen mot regeringsföreträdare utan att framföra varesig bevis eller använda epitetet på dem som helt uppenbart dödar av rasistiska motiv."

http://erixon.com/blogg/2009/07/mediernas-selektiva-anvandning-av-rasist-tillmalet/

Nils Dacke sa...

Detta är tyvärr inte särskilt överraskande för en som under många år följt den starkt vänstervinklade mediarapporteringen. Detta är inte bara en subjektiv uppfattning. Statsvetenskapliga institutionen på Gbg universitet har sedan 70-talet visat i ett antal undersökningar att ca 70-75% av journalistkåren står långt ut på vänsterkanten. Som en följd av det har också journalisterna på SR enorma skygglappar förstorade av elefantiasis, vilka avskärmar all saklig information.

Skicka en kommentar