söndag 5 juli 2009

Se verkligheten

Leva rövare

Polisen jobbar treskift i Rosengård. Brandmännen har det inte heller lätt: "Ungarna är jättetrevliga när man står och pratar med dem. Så vänder man ryggen till och plötsligt är brandslangen sönderskuren." En forskare säger: "Om vi inte stoppar invandringen till Malmö har vi bara sett början."

Inte så konstigt då att "polis räckte fingret åt gäng". Eller att en oskyldig pojke blev biten av polishund.

Inte konstigt heller att det finns politiska partier som till skillnad från de etablerade riksdagspartierna vill göra något åt problemen. Men att därifrån påstå att nazismen är på frammarsch är helt galet.

"Varför stödde tyskarna sin diktator och förstörare? Jag tror att skälet finns förborgat just i det som gör att människor idag – fast i mindre omfattning – stödjer nazistiska rörelser," skriver Thomas Nydahl i KB angående boken "Hitlers folkstat" av Götz Aly.

"Hitlerstaten gav tyska arbetare och arbetslösa en drägligare tillvaro. Den kunde betala dem med stölderna från alla de judar som avskedats, vräkts, förvisats och slutligen mördats, och den kunde göra det med allt den tyska armén plundrade under sina fälttåg i Europa. De tyska soldaterna fick betalt i det land där de befann sig, samtidigt som deras familjer hemma i Tyskland fick ut mer än 80% av soldatens lön. De levde alltså bättre i krigstid än de gjort förut. De gav därför Hitler sitt stöd."
Påminner en hel del om en viss rövarreligion vars grundare plundrade karavaner och utförde folkmord på judar. Vilket förklarar varför Hitler sade att den muhammedanska religionen skulle ha passat bättre än kristendomen.

Bilden: Förra året utkom Geert Wilders film ”Fitna”, som en sista varning emot vad han kallar ”islamist-tsunamin”.

Måste skilja på grupperna

Det är minst sagt absurt att som Nydahl jämföra nazismen med "drömmen om den röda stugan och den folkdräktsklädda unga flickan." Som tur är nyanserar han en smula och skriver "Det första man måste göra är väl att klokt analysera och lära sig att skilja dessa grupper åt, eftersom de faktiskt är stor skillnad på en populistisk strömning och en öppet nazistisk."

Det var då för väl, då behöver inte Sverigedemokraterna känna sig utpekade, inte heller Dansk Folkeparti och Wilders Frihetsparti i Holland. Om man tittar noga efter är uppstickarpartierna i Europa inte nazistiska. Det är snarare på vänsterkanten man får leta efter judehat och rövarideologi.

svd

2 kommentarer:

Nils Dacke sa...

Enligt trovärdig källa insatt i händelseförloppet var den "oskyldige pojken" alls inte så oskyldig. Han deltog tillsammans med tre andra strax innan i ett inbrott. De övriga greps och hunden spårade direkt från brottsplatsen till pojken på bänken.

Knute sa...

Det kan inte vara annat än fjäsk, feghet och rädsla för aggressiva muslimska företrädare som gör att islamkritiska partier ses med avsky av etablissemanget.

Men kejsaren är naken, det är inte Sverigedemokraterna som det är fel på, nej usch och fy för islam, ta avstånd från denna ruskiga "religion" medan du fortfarande har laglig rätt att göra det:

"Tilbedelse af pædofile

Kun meget få muslimer ved, at den såkaldte profet Muhammad, som 54 årig, fuldbyrdede sit ægteskab med en niårig pige. Så selvom han var pædofil, tilbeder og ærer halvanden milliard muslimer Muhammad ubetinget, som om han var en moralsk ærlig og anstændig person. 1):

Selvfølgelig skal vi tage i betragtning, at arabisk kultur fra det 7. århundrede gik ind for en sådan opførsel og vi skal ikke tolere en sådan opførsel i dagens verden. Problemet er, at mange muslimer i dag stadig opfører sig som levede de i det 7. århundrede. Muslimer i Yemen for eksempel, her er der ingen minimunsalder for ægteskab, og ægteskaberne bliver fuldbyrdet når bruden er så ung gammel som ni år. 2):

"OK, OK," siger du. "Men Yemen er et primitivt tilbagestående land, man kan ikke dømme muslimer udfra, hvad de gør i barbariske samfund." Hvor jeg dog håbede du ville sige det: Muslimerne i Storbritannien gennemfører ægteskabelig voldtægt og slaveri af piger så unge som 12, og så mener de alligevel ikke de gør noget forkert. 3):

Hvad jeg ikke forstår er de liberale der kan undskylde en sådan opførsel hos muslimer med baggrund i "at det er deres kultur," men som dog alligevel er meget højrøstede når det drejer sig om pædofile katolske præster."

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/07/worshiping-pedophiles-mohammed-and-mi.html

Skicka en kommentar