onsdag 29 juli 2009

Påträngande Pride

"I mitt liv har det aldrig varit en ond tanke varken i tal eller skrift mot äkta homosexualitet. Jag har full förståelse för att saker kan gå snett i naturen och således också för medfött anlag för homosexualitet, men absolut inte för liderlighet av något slag på öppna platser, dit jag räknar TV.

Med vilken rätt anklagar homosexuella - (stödda av massmedia och politiserande grupper) - sina medmänniskor för att inte vara toleranta mot nakna män med penishylster som tar sig i skrevet och vrider sig för att ge åskådarna sexuell stimulans? Det är bara oskönt att titta på antingen det är heterosexuellt eller homosexuellt beteende och hör bara hemma i nattklubbs- och bordellvärlden. [...]

Jag känner mycket anständiga, utmärkta och sympatiska homosexuella, som jag är övertygad om aldrig skulle ställa sig på öppen gata för att demonstrera sitt sex.
Tyvärr skapar all den påträngande liderligheten växande avsky och ilska mot människor som är oförskyllt homosexuella. Och det var väl inte det som var meningen?" Spydpigen

Man kan förstå hur de muslimska invandrarna ser på Pride-festivalen. Detta är rena reklamen för islam. Om det inte vore för att de kastar sten i glashus, när de klandrar Väst för omoral. Islams perverterade moral är många gånger värre. Profeten hade sexuellt umgänge med en nioårig flicka. Ayatollah Khomeini skrev en bok där han uppmanar till pedofili och sex med djur.

Islams homofobi är välkänd. Anledningen är att många unga män tvingas göra sin sexuella debut med varandra, flickorna är inlåsta. Homosexuella våldtäkter är inte ovanliga, men då är det offret som döms, enligt islams inverterade moral. Irans president Ahmadinejad på besök i New York skröt över att det inte fanns homosexuella i hans land, underförstått de blev avrättade så fort de upptäcktes.

I västvärlden är det följdriktigt numera främst muslimer som överfaller bögar. I samband med förra årets Pride blev två homosexuella män överfallna och knivskurna av tre män med ursprung i muslimska länder.

Ja, det är inte bara de homosexuella i Iran som är illa ute, det finns många ömmande fall på jordklotet som Sverige skulle kunna ta emot. I Afrika utsätts miljoner kvinnor för våldtäkter, hundratusentals kristna är på massflykt i Mellanöstern. Men för Sverige och Europa är allt detta ett mindre problem än den enorma folkökningen i arabvärlden, 78 miljoner fler på fem år. Om problemen med invandringen varit stora är det ingenting mot vad som väntar.

Vad är man stolt över?

4 kommentarer:

Knute sa...

Og hollænderne ser ud til at kappes med englænderne, franskmændene og svenskerne om hurtigst muligt at få nedbrudt den vestlige kultur:

Soldiers can wear uniform for Gay Pride

For the first time this year, the defence ministry is to allow soldiers to wear their uniforms if they want to take part in the annual Gay Pride parade, reports ANP news service on Tuesday.

The boat parade is scheduled to take place on Saturday through Amsterdam’s canals and is expected to attract tens of thousands of spectators.

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2009/07/soldiers_can_wear_uniform_for.php

http://annalyttiger.wordpress.com/2009/07/28/nederland-holder-udsalg-pa-principperne/

doublecorona sa...

Den hyperpolitiskt korrekta journalistkåren, politikerna och homofillobbyn, dvs max 5% av befolkningen - deras hysteri kring homosex och könsroller får mig att uppleva "tvång", från deras sida. Snart kommer islam ändå att vara majoritet i Sverige, lika bra att homofilerna letar sig tillbaka till garderoben, för deras egna hälsas skull...

Knute sa...

Bild: Arne Anka

Knute sa...

Kongo eller Sverige värst på våldtäkter ? eller pågår det en väpnad konflikt i Sverige?

Enligt Sveriges Radio P1 Ekot den 31 juli 2009 har 200 000 kvinnor våldtagits i en väpnad konflikt i Kongo, mellan 1996 – 2009 alltså på 13 år. Kongo har en folkmängd på ca 62 miljoner människor.

I Sverige anmäls ca 5 000 våldtäkter om året enligt SvD den 27 april 2009. Det skulle bli 65 000 kvinnor våldtagna på 13 år. Om man tar hänsyn till folkmängden i Sverige är ca 9 miljoner och i Kongo 62 miljoner skulle det i jämförelse bli ca 447 200 kvinnor våldtagna på 13 år.

- Vad som än pågår i Sverige så är det alltså värre än en väpnad konflikt i Kongo.

http://frianyheter.wordpress.com/2009/07/31/insandare-kongo-eller-sverige-varst-pa-valdtakter/

Skicka en kommentar