måndag 20 juli 2009

Proffs-offer får uppmärksamhet igen

Detta borde egentligen vara en icke-händelse, om det inte varit för medias benägenhet att göra reklam för islam. En ung kvinna lämnade danska Hemvärnet, eftersom hon inte ville leva upp till uniformskraven. Hon har tidigare krävt särbehandling i olika sammanhang på grund av sin muslimska slöja:

“Kalla mig fundamentalist, men jag sätter islam högre än mitt eget liv och den så kallade demokrati vi praktiserar i Danmark. Jag vägrar att bli “demokratiserad”, om demokrati innebär förföljelse och undertryckande av människor med en viss trosbekännelse.”

Snaphanen noterar ordvalet: “Förföljelse och undertryckande är muslimsk standardterminologi för allt som hindrar islams fria utbredning.”


Det ska inte mycket till förrän företrädare för islam känner sig kränkta och kräver skadestånd. I Storbritannien får en muslim en halv miljon av BBC trots att hans namn inte ens nämndes. En programledare hade sagt att Muslim Council of Britain tycks anse att kidnappning och dödande av brittiska soldater är bra. Vilket fick ordföranden för denna organisation att gå i taket och kräva skadestånd. Korkad domstol som inte upptäckte att de muslimska ledarna är tvetungade. Lojaliteten med nationen är underordnad islams sak.

6 kommentarer:

Maximus sa...

En kommentar för att öka upplystheten:
http://thepiratebay.org/torrent/4905348

Bygd och seedas av mej sedan i Maj. Mycket nöje!

ragnar sa...

Bra blogg-den sparar jag .

Knute sa...

Vad är det som hotar stabiliteten i Storbritannien så att händelser som denna kan inträffa:

England: festdeltagere arresteret for at spise burgere

En 30-års fødselsdag: 15 gutter inviteres til at grille burgere på en privat grund. Hele natten, hvis det skulle være, skrev fødselarius på Facebook. Hvorpå engelsk politi stormer stedet med 4 politibiler, helikopter, hollændervogn og betjente. Fra BBC:

A police spokeswoman said the helicopter was deployed for less than 20 minutes at a cost of about £200.

“The decision to close down a rave or illegal music festival is not taken lightly,” a police spokeswoman said.

“On this occasion, we were extremely concerned how the event had been advertised on the internet as an all-night party and it was therefore necessary to take the appropriate steps.

“Had it gone ahead, it is likely that far more of our resources would have been used to police the event and there would have been considerable disruption to neighbouring properties.

Politiet befalede grillen slukket. De 15 fødselsdagsgæster blev beordret til at forlade stedet. Festen skulle aflyses omgående. Politiet behøvede derimod ikke at forlange musikken stoppet. Der var ikke blevet spillet musik overhovedet. Men hvis 15 mennesker vil holde fødselsdag til den lyse morgen, så er det et rave-party og dermed en sag for politiet. Fødselsdagsfester er en trussel imod den offentlige orden:

The event was closed down under section 63 of the Criminal justice and Public Order Act 1994.

Intet er normalt længere derovre. Politiet er hundeangst til hverdag. Hvad som helst kan ske når som helst. En lille gruppe på femten mennesker kan uden varsel udvikle sig til noget totalt ukontrollabelt, tror politiet.

Og hvorfor er det så lige, at de kære englændere er kommet så langt ud? Hvad kan det dog være, der sådan truer stabiliteten på de britiske øer?

Ord kan ikke beskrive, hvor sørgeligt, det er. Stakkels England. Stakkels Europa.

Tillykke med fødselsdagen, Andrew Poole…

http://universalgeni.wordpress.com/2009/07/19/england-festdeltagere-arresteret-for-at-spise-burgere/

Knute sa...

Pinstripe skriver att slöjan är ett test för att se om hon kan få infört sharia i det danska försvaret.

prøveklud = test-trasa

Knute sa...

Tack för tipset Marcus!
http://thepiratebay.org/torrent/4905348

Torrent Package contents:

Dispatches - Unholy War.avi

Dispatches.Channel.4.Undercover.Mosque.15.Jan.2007.avi

Dispatches.Undercover.Mosque.The.Return.WS.PDTV.XviD-COUNCiL.avi

Islam - What the west needs to know.wmv

Jihad in Europe.avi

Obsession - Radical Islam's War Against the West.avi

The New al-Qaeda -1o3- Jihad.com.avi

The.Third.Jihad.DIVX.720X480.NTSC.avi

Knute sa...

"Muslimer gør det ene eller det andet, og både Islam-kritikere og kultur-relativister danser efter deres pibe. Så kan det godt være at nogen af os danser capoeira, men det er stadigvæk ikke os der har bestemt musikken.

Problemet med at diskutere tørklæder og soldater er situationens kummerlige ‘best case scenario’. Det bedste vi kan opnå igennem vores modstand mod tørklæder i Hjemmeværnet er at få islamister til at tage til efterretning at ‘det må vi ikke for danskerne’. Den forståelse kan være nødvendig lige her og nu, men forståelsen er situations-specifik og den har en sidste salgs-dato. Lige netop den forståelse kan ikke bruges til en skid i forlængelse af en demografisk forskydning.

Vi kan ikke nøjes med en reaktionær kamp om hvor Islams hegnspæle skal stå. Vi har brug for en aktivistisk indsats for at placere oplysningens hegnspæle [stängselstolpar].

Lige nu og lige her har vi et akut behov for at arbejde med Projekt Tørklæder i Hjemmeværnet, men lad os ikke bilde os ind at vi kan sikre vores fremtid som oplyst og åbent samfund igennem en række situations-specifikke debatter."

http://www.uriasposten.net/?p=7007

Skicka en kommentar