måndag 1 mars 2010

Det var inte Mossad, det var Iran

Synd att göra dem besvikna som genast tänkte att det var israeliska Mossad som låg bakom mordet på Hamas-ledaren Mahmoud al-Mabhouh, skriver Vlad Tepes. Men det är mycket troligt att han kom i bråk med den iranska regimen, och eftersom israeliska medborgares identiteter har stulits och använts av den grupp som dödade Mabhouh, är det scenariot mest troligt av de två.

Två av de misstänkta har identifierats som Nicole Sandra McCabe och Adam Marcus Korman som med australiska pass lämnade Dubai på ett fartyg på väg till Iran.

Ja mina damer och herrar, israeliska Mossad-agenter har inte Iran som sin favoriserade destination när de åker på rymmen.

Läs också: Rättvisan har haft sin gång4 kommentarer:

doublecorona sa...

Den som lever för svärdet, dvs islam och muslimer, ska dö för svärdet...

Berit sa...

The Times säger att efter att man påstått att Mossad låg bakom har man upplevt "mossad-mani". Mängder av människor vill bli agenter och man säljer memorabilia som aldrig förr.
------
Så länge som omgivande länder som Iran och Syrien och grupper som Hamas och Hezbollah ständigt annonserar att de vill utrota Israel kommer det inte att vara problem att hitta rekryter.

Hela Svenska Folket sa...

Israeliska medier framhåller de många kvinnornas roll i operationen. Kommer det att ytterligare öka islamisternas redan hysteriska feminofobi?

Knute sa...

Hela Svenska Folket, jag lånar ditt träffsäkra uttryck "feminofobi".

Skicka en kommentar