fredag 5 mars 2010

Åsiktsdiktatur

Du ska vara för den invandring in absurdum som Sverige bedriver idag annars förtjänar du att man förlöjligar dig eller skriker åt dig. Våra politiker på alla nivåer slår rekord i vanvett.

Vad är det vår statsminister egentligen säger?:

“Jag önskar att jag kunde säga att samhällsdebatt alltid vinner, att det bästa som skulle kunna hända är om jag och Jimmie Åkesson möts i Aktuellt och har 30 minuters debatt där jag på punkt efter punkt försöker kämpa ner honom med goda argument. Det är bara det att jag inte kan vinna den debatten – om han inte kommer full och börjar slåss i studion. Så länge som han säger någonting som är begripligt, har han ju överraskat. Håller bara tre procent av befolkningen med honom och 97 procent med mig så är det ändå ett dåligt resultat.

Jag har kommit fram till att åtminstone inte jag ska ge honom det reklamutrymmet.”

Moderaten som försvarar skatter, Ledarkrönika Nerikes Allehanda

Svenska folkets "landsfader"- Fredrik Reinfeldt, Vår stund i Sverige

Ett annat exempel på hur invandringsdebatten ska bedrivas kunde man ta del av i ett program på Kunskapskanalen i måndagskväll:

"Storforum: Inne men utanför
1 mars 19:30

Fungerar den svenska integrationspolitiken eller är det ett misslyckande. Varför? Frågan diskuteras och ventileras av politiker och andra gäster. Programledare: Lennart Persson."

Länk till programmet på Svt Play.

SD:s Jimmie Åkesson fick några frågor liksom en del andra medverkande. Man hade en liten diskussion i slutet av programmet och där höjde folk rösten ordentligt mot honom och var riktigt otrevliga och menade dessutom att han tog på sig en offerroll. Det talas ju ständigt om invandringen, ansåg man.

Det rådde ingen tvekan om vilket perspektiv som ska råda i Sverige, för har man en annan åsikt än alla invandringsförespråkare då skriker folk åt en.

Tina Acketoft från fp menade då Jimmie Åkesson tog upp att muslimska kvinnor kräver egen tid i simhallar, att tiderna ständigt förändras.

Jag blir som kvinna förstummad att andra kvinnor stöder det kvinnoförtryck som finns i separationen mellan muslimska män och muslimska kvinnor på grund av hederstänkandet. Dessutom är det obegripligt att muslimska kvinnor inte så sällan vägrar att bada med svenska kvinnor och heller inte i annat än en heltäckande dräkt. För att säkra sin heder även bland andra kvinnor och för att visa hur goda muslimska kvinnor de är. Religion och kultur är rätt, bara den är muslimsk.

Muslimer kräver ett segregerat samhälle och det är bara i våra politikers ögon en tidens förändring.

Du får inte ifrågasätta den heliga invandringen alls. Du ska dyrka den och hylla den, det råder åsiktsdiktatur i Sverige.

© Copyright UltraV

4 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag blir inte förvånad att dom vägrar bada tillsammans med otrogna kvinnor. Med tanke på att inte ens i hemmets privata badrum bakom låst dörr får dom bada eller duscha nakna. T o m där i sin ensamhet skall dom tvunget bada med kläderna på. Det är hel-snurrigt.

From Sweden with Grief sa...

Ja, en muslimsk konvertit berättade för mig att svenska kvinnor stirrar på kvinnor i simhallarna och går sedan hem och har sexuella fantasier om de andra kvinnorna. Det ska väl vara lesbiska kvinnor som hänger sig åt sådant, möjligen, om ens det. Finns det något tråkigare än ett omklädningsrum och en gemensam dusch? De måste vara endera sexfixerade eller sexualneurotiker för att se sex i ett omklädningsrum.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag skulle kunna ge vad som helst för att få Freud att komma tillbaka. Kan tänka mig att hans uttalanden om fredens religion snabbt hade genererat ett antal fatwor...

From Sweden with Grief sa...

Freud skulle ha att göra i en evighet! Och livhanken hans skulle sitta väldigt löst......

Skicka en kommentar