måndag 1 mars 2010

Rasismen av idag

Ett blogginlägg jag skrev i november förra året, som dock är högaktuellt:

"TT skrev i december 2008:

"Statsminister Fredrik Reinfeldt oroas av vad tonen på chatsidor och communities på nätet gör med ungas sinnen.

Den kan skada tilliten till andra människor och budskap, befarar han.

Här har vi jobbat hårt för att trycka tillbaka rasistiska tillmälen, könsförnedrande uttryck och rena hot. Nu kommer detta tillbaka i internetmiljön, som beskrivs som ett laglöst land, säger Reinfeldt."

Aftonbladet Telegram

Jag undrar vilken kategori 'rasister' vår statsminister hade i åtanke då?En blogg med ett milt sagt halsbrytande språk är bloggen Allahu Akbar. Bloggskribenten där hittar de mest märkliga unga muslimska bloggare och efter att ha läst ett antal så börjar jag inse, deras åsikter är inte ett "olycksfall i arbetet".

Dessa muslimer tror på fullaste allvar på det de skriver och de delar enbart med sig av sina tankar och sin syn på omvärlden och sina medmänniskor.

Ett exempel nedan,

Muslimska kulturuttryck som berikar Sverige:

”Irakier & libaneser – Jag vet inte varför men jag äcklas helt enkelt av dessa två folkslagen. Irakier = allmänt äckliga, slisk. Libaneser = Högfärdiga, bögar (haha!), tror dem är något de absolut inte är!

”jag orkar inte med uppsatsskrivning faktiskt! Jag fryser, är trött, har ont i huvudet, är hungrig och vill skjuta en jude i huvudet… ÅÅÅH AS!!”

"susanzalems blog”


Allahu Akbar kommenterar:

"Våra kära muslimer säger att de inte är rasister på något sätt. De är de mest moraliska och renaste människor som satts på denna värld. Därför kan de säga såna här saker, och till och med klara sig undan. De uttrycker bara sin kultur.

Vad hade hänt om Kalle 15 år skrivit så på sin blogg? Det hade blivit ramaskri. Tidningar hade skrivit om rasistattacken. Våra tonåringar är rasister och nazister. Drevet hade varit igång för fulla muggar. Men inte när en liten pubertal blattemuslim säger något. Då är det gulligt vackert uttryck av kultur."

Jag är inte rasist, jag är muslim,
Allahu Akbar

Bild från en antiisraelisk demonstration i Sverige i vintras.

Jag kan inte annat än hålla med Allahu Akbar- bloggen. Muslimer kan t o m gå i demonstrationståg och skrika att de ska döda judar och att profeten Muhammed ska döda judar och död åt judarna, inget händer. Det är fullständigt obegripligt!

Jag har sett liknande åsikter på kamratsajter där även mindre barn befinner sig. Man lyfter inte bort muslimers svenskhat, inte heller det hat de har mot andra folk, i synnerhet mot israeler, men också mot andra menaländers folk. Detta trots att man påstår att man inte tillåter rasism på sajterna. Muslimer får alltså visa sin attityd öppet på dessa sajter också.

Svenska unga av idag fostras in i det muslimska sättet att tänka genom att möta våld och förakt i skolan, genom internet och genom vardagens fritidssysselsättningar där de möter dessa föraktfulla unga muslimer. Jag vet bara vad mina nu vuxna barn tvingades genomgå, och problemen har eskalerat i det svenska samhället, det är bara att öppna en dagstidning idag.ungdomsstyrelsen.se


Ännu en blogg som Allahu Akbar hittat är bloggen E-jihad och som verkar vara en av radikale Mohamed Omars lärjungar,

Quds-sympatisörer bekämpade av tusenmanna skara, e-jihad:

"Tusen manna-skaran pekade finger, höll i hånande och förnedrande plakat och höll även i en hängd docka som framställde en mördad beslöjad muslimska.

Trots våldet och all negativ effekt av demonstrationen gladdes Quds-sympatisörerna över att den demonstrerande skaran mot Israel växer mer och mer för varje år."

Em kommentar under blogginlägget:

"Stolt muslim
InshaAllah kampen kommer att förtsätta tills Quds befrias!"


Ett annat blogginlägg på e-jihad med rubriken:

Mörkrets prinsar - Hur man stödjer terrorism på saudisk sätt:

"Al-Arabiya kanalen som tillhör MBC gruppen och åtminstone delvis finansieras av den saudiska kungafamiljen har verkligen humana motiv. De är oroade angående Irans sunni minoritet som fritt praktiseras sin religion i landet. Det är naturligtvis humant att ignorera Saudi Arabiens Shia minoritet, vars medlemmar lever i ett land där du inte får vara något annat än sunni muslim.

Shia betyder problem, så vem bryr sig om någon Shiamuslim i Saudi Arabien vågar be baserad på sin tro öppet."

En kommentar under inlägget:

"hezbollah
Jag lovar att al-saud är den värsta finede till islam efter sionisterna........ "Det sägs att det finns 1500 extrema muslimer i Sverige. Jag undrar om de inte är fler, eller är detta bara moderata och normala muslimer?

Jag förstår inte att vänster-och sossebloggare, som brukar trycka på skvallerknappen till sajtägaren så fort man ser en invandringskritisk blogg, nu inte reagerar på dessa bloggar. Man bara lallar och sympatiserar med innehållet får man förmoda. Unga muslimers yttrandefrihet måste sakna motstycke i Sverige av idag.

En svensk person får som bekant inte vara invandrings-och islamkritisk idag utan att bli klassad som rasist och nazist.

Vi har en synnerligen obehaglig framtid framför oss i Sverige, kampen om islam och mellanöstern sker här och nu och det är bara att tiga och se på enligt nomenklaturan av idag.

-------------


Fler exempel från unga muslimers bloggar:

"Varför hatar vi Judar?

Vi hatar dem för vår Herres skull, vi hatar dem för Allahs skull eftersom dem förtalade Allah och förtalade och dödade Hans Profeter.

Det är dem som Allah berättar om i Hans bok:”

Varför vi hatar judar,
Abbes blogg


Jihadister och Niqabister hyllas av en ung muslimsk kvinna på en blogg kallad Shaarias blogg:

”undrar varför icke muslimer och konstigt nog även muslimerna själva tycks tro att de muslimer som enbart följer Allahs påbud i Islam är någon pytte liten extremistisk minioritet bland muslimer,

Det som är märkligt att till denna lilla grupp muslimer hör alla de som följer Allahs påbud och slår tillbaka mot dem som slår oss,vilken grym förnekelse det verkar finnas bland muslimer.”

Muslimer vurmar för stor-ummah, så också de unga muslimerna i Sverige:

"Salam Aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,
har letat länge efter detta klippet och Alhamdulilah min mor fann det åt mig igår!

Här berättar Khalid Yasin kort om vår ummah, varför ska vi alla dela upp oss i olika grupper?
Det är så fel!
Islam har inga landsgränser eller någonting, vi är enade!
Och vi är Muslimer!
må Allah belöna sheikh Khalid Yasin!"

Khalid Yasin om en enad Ummah!!!!, Ungdom i Islam

Det var inte bara i Peking det var uppvisningar i samband med OS-invigningen. I London hade muslimerna sin ”alternativa parad” som synes.
Politically Incorrect"

Vad är rasism idag egentligen? Canute Ocean, november 2009


Mer läsning:
Södertäljes muslimer, Newsmill
Al-Qudsdagen går av stapeln på söndag, kulturvänster vs pophöger
Paradigmsskifte i mångkulturens Sverige?, kulturvänster vs pophöger
Är det rasism att vilja skydda sina barn?, Varjager
Hur tolkar man nyheter på Göteborgs Universitet?, Varjager
d dn

© Copyright UltraV

14 kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är inte lätt att vara “fri, vit och över 21' i Västvärlden längre. Vi har inga rättigheter, bara skyldigheter.

From Sweden with Grief sa...

A-M, det är ingen trevlig framtid vi går till mötes alls. Det blir aldrig bättre hur mycket än politikerna och vi svenskar ger dessa människor utrymme att få yttra sig och alla förmåner de har som en svensk bara kan drömma om.

Det skrämmer mig rejält att se hur unga muslimer resonerar och de anses normala och vettiga unga människor av våra skolledare och framförallt av våra politiker som inte ens lyfter ett ögonlock av förundran. Hur ser då extremisterna ut?

Och det handlar inte bara om deras syn på judar och andra folk från MENA-länderna, det är religionen islam och familjelivet som styrs av islam som gäller för många av dem. Jag vet genom kvinnojoursarbetet om flera muslimska unga kvinnor som är rädda för svenska jämställda män och kan inte tänka sig att leva med en sådan man. Ska de ha en svensk man ska de ha en som är patriarkal och som kan tala om för dem hur de ska leva och vad de har att rätta sig efter. Annars väljer de en muslimsk man.

Det är något väldigt, väldigt galet idag......

Ann-Marie sa...

UltraV, den där öde ön ute någonstans långt borta är mer och mer lockande för det verkar som om vi är för få för att slåss mot vansinnet. Jag vill inte ge upp men för var dag som går misströstar jag mer och mer.

From Sweden with Grief sa...

Jag vet inte vad man ska göra egentligen, men folk läser det vi skriver och funderar över. Man vet inte var man sår ett frö och stärker en annan människa och ger denna en aha-upplevelse. Ord är starkare än vi tror. Men jag vill också ge upp, jag orkar se förändringen som sker. Jag vill bara kliva av. Men vi har bara varandra och vi måste sträva på!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Både denna bloggen och Allahu Akbar tillhör dom bästa i Sverige. Ni har olika stil men det gör verkligen ingenting. Kan inte annat än beundra Roger att han orkar rota runt och hitta alla dessa muslimska stolligheter och vansinnigheter. Själv skulle man nog blivit psyk-sjuk om man spenderade lika mycket tid på dessa tokdårars forum och bloggar.

Ann-Marie sa...

Kan inte annat än hålla med Robin, det är dom första jag kollar mest varje dag.

Ann-Marie sa...

Och så naturligtvis Every Kinda People; men dessa två är ju så sammanlänkade att man ibland blir yr ;o)

From Sweden with Grief sa...

Tack för ert beröm och uppmuntran! Det känns alltid bättre att veta att folk uppskattar det man gör och förhoppningsvis också har god nytta av det. Även om jag mest skriver för att jag inte kan hålla igen med mina åsikter!:)

Jag får passa tillbaka och tacka för alla roliga, intressanta och många gånger kunskapsbärande kommentarer vi får av våra kloka och initierade läsare.

Ann-Marie sa...

88. zibi bi kisa la imak | 4 mars, 2010 kl 22:48
era fuckiing rasist jävlar ni är några fega fitt rasister som gömmer er backom en data va fan snakar ni om va lever vi i för samhälle som vägrar att fatta att vi invandrare aldrig kommer flytta hur mycket ni en ber till gud eller hoppas jag tycker och många andra att ni fega hor ungar borde flyta om det inte passar för om det bästa ni kan göra är att sitta o skriva skit på bloggsidor osv då en ni fan patetiska små rasse svin så fuck you and your motherfuckin g mama cuz we taking over BIATCHHHHHHH mvh RÅSENGÅRD


Read more: http://politisktinkorrekt.info/2010/02/28/niqab-alia-kanner-sig-mobbad-i-sverige/comment-page-4/#comment-20993#ixzz0hFdouWex

Har en känsla att den kommer att bli bortmodererad.

Ann-Marie sa...

Hoppas att ingen tror att JAG skrev ovanstående!

From Sweden with Grief sa...

A-M, nejdå, de flesta vet vem du är och vad du tycker och tänker. Däremot är det obehagligt att folk kan ta andras identiteter så enkelt på nätet. De är fega dessa muslimer som kastar skit och vägrar att föra en vettig diskussion. De bara hatar och hatar och .........

Ann-Marie sa...

Det finns många “lustigkurrar" här i världen.

Anonym sa...

hur många muslimer har ni träffat? har alla varit så som ni tror?

Ni måste förstå att just nu finns det flera som utnyttjar Islam för sitt bästa!!
om det ni påstår är rätt att muslimer är terrorister och att de är efter judar och kristna, varför dör så många muslimer i Irak av terrorismen då?

Knute sa...

Eftersom det börjar ta slut på kristna och judar i Irak härskar "Dar-al-Islam" - det islamiska "Fredens Hus". Det är tänkt att fred ska råda eftersom alla är muslimer. Sedan börjar muslimerna att döda varandra.

Skicka en kommentar