måndag 1 mars 2010

Lyssna på ett angeläget budskap

Bild, bloggen Sapere Audes banner.

Lennart Eriksson som driver bloggen Sapere Aude! ska imorgon, tisdag, tala i radio. En sändning från föreningen Fred i Mellanöstern på närradiofrekvensen 94,9 MHz i Göteborgsområdet, där han kommer att tala om;

"Jag kommer att berätta en del på temat ”citat”. Du får också höra autentiska ljudupptagningar från när Adolf Hitler sade vad han tyckte om judarna, när Irans president sade vad han tyckte om Israel och när demonstranterna i Malmö sade vad de tyckte skulle hända med judarna för ganska precis ett år sedan."

Vad gör då vi andra som inte har turen att bo i Göteborg med omnejd och kan lyssna på denna frekvens? Jo...

"Det är föreningen Fred i Mellanösterns närradio i Göteborg som sänder på tisdag kl 19-20 med repris söndag kl 8-9 på frekvensen 94,9 MHz. Denna sändning hörs i radio bara i Göteborg. Men du kan samtidigt lyssna via internet på adressen gnf.nu. I efterhand läggs sändningen även ut på fredimellanostern.se. Föreningen sänder varje tisdag och nu på tisdag är det alltså jag som ansvarar."

Lyssna på Fred i Mellanösterns närradio nu på tisdag, Sapere Aude!

Lyssna på Lennart Eriksson, är det någon som vet vad han talar om så är det han. En person jag beundrar väldigt mycket. Lycka till, Lennart! Vi lyssnar och lär och inser faktum om vårt lands förfärande utveckling.

Bild, Hitler samtalar med en iransk stormufti ( om ett "gemensamt problem" får man förmoda. )


Läs också:

Paradigmskifte i mångkulturens Sverige? Canute Ocean

© Copyright UltraV

0 kommentarer:

Skicka en kommentar