lördag 20 mars 2010

Video som avslöjar vad våra "såta vänner" har för planer

Under fascism/nazism/kommunism är staten allt och individen intet. Vilket precis träffar vad fullt utvecklad islam är: Det totala undertryckandet av människan i Allahs namn och i den islamiska statens namn.

Se bara på turkiska staten! Egentligen är det blå dunster de försöker slå oss i ögonen när de nekar till folkmordet på de kristna armenierna. Folkmordet var ett led i det ständigt pågående muslimska heliga kriget, och därför inget som islamister skäms för. Men de gillar förstås inte att otrogna kafirer kallar något så "heligt" för folkmord.

Den brittiske islamististen Anjem Choudary: De ger oss pengar, men vi attackerar deras system. Frihet och demokrati är avgudar som måste förstöras och ersättas med lydnad gentemot Allah.Walid Shoebat: Why we want to kill you. 2007 p.157:

"Det finns över hundra citat av Muhammed där han hänvisar till jihad med svärdet, genom att döda, genom att ta fångar, genom tvångsomvändning, genom att förslava - men bara ett enda citat som hänvisar till inre kamp. Ofta rör det sig om erövringen och ockupationen av den arabiska halvön.

Det är därför en förfalskning att jihad framställer en inre kamp; jihad betyder just det folkmord på otrogna som Usama Bin Laden kräver."
Jihad- lika amerikanskt som äppelpaj

5 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt ruggigt klipp! Han säger lugnt och sansat att han ska använda västvärldens demokratiska metoder att införa islam och sharialagar i väst.

Det som skiljer den här mannen från många andra är att han talar lugnt och sansat på obruten engelska. Vanligtvis gapar och skriker dessa imamer på arabiska vilket gör att vi i väst inte tar dem på allvar utan ser dem som vansinniga galningar.

Just att han talar lugnt kanske kan få vanliga människor att se att de inte är "maniacs" utan faktisk har en agenda, nämligen att utnyttja vår tolerans och vårt system för att få igenom sitt system och kväsa västvärldens ideal.

Knute sa...

Opening the Floodgates

Ankara has lifted visa requirements for several Middle Eastern countries, including Syria and Lebanon. For Europe, this means an aggravation of its security situation. Anyone without a visa who has no difficulties entering Turkey from the Middle East, will relatively easily find a way to slip into the EU.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/03/opening-floodgates.html

Anna Carlbro sa...

Vad är det för program och vem är kvinnan som intervjuar?

Knute sa...

Videointervjun gjordes av den iranska engelskspråkiga Press TV den 3 februari 2010. Vad intervjuaren heter har jag inte hittat. Här finns en del av texten att läsa:

http://www.memritv.org/clip_transcript/en/2388.htm

Knute sa...

Profeten Muhammeds mystiska sjukdom identifierad. Han led av akromegali.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Akromegali

http://blog.tv2.dk/literally/entry364729.html

Skicka en kommentar