torsdag 4 mars 2010

Frihetspartiet populärt i Holland

Det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV) blev näst största parti i Haag i lokalvalen, skriver svenska tidningar.

Det är för sorgligt, folk läser bara rubrikerna och hör genast stöveltramp. Frihetspartiet är raka motsatsen till extremt, och vill försvara vår frihet mot EUSSR och islam-nazism. En översvämning av politisk korrekthet (=islamisering) förstör Holland.

Samtidigt kan man läsa om fyra muslimska extremister som enligt en tysk domstol drömde om att iscensätta ”ett andra 11 september”. Är det inte uppenbart att det inte är ett dugg "högerextremt" att oroa sig över islams frammarsch?

Snaphanen: "Medan danske medier har olika någorlunda neutrala rubriker, som Holland: Godt valg for Wilders Frihedsparti, Radioavisen: Kanonvalg for Wilders, finska YLE: Lokalval visar riktningen i Holland, har de fyra stora svenska jag har sett en likalydande TT-artikel som går helt amok:
Framgång för holländsk extremhöger, det islamkritiska och högerextremistiska Frihetspartiet (PVV). Så skulle den nyheten visst vara färdigtuggad."

Kommunalvalen hålls tre månader före parlamentsvalet och bara tio dagar efter det att regeringen sprack på grund av oenighet om den militära insatsen i Afghanistan.

I Holland vågar en borgmästare ta bladet från munnen: "Engagemanget i Afghanistan diskuteras och det ska användas stora summor på Joint Strike Fighter-flygplan, men hur är det med de marockanska ungdomskriminella som terroriserar lokalsamhället? De är den inre fienden som ingen bekämpar."

Annars är mönstret att borgmästare brukar vara Reepalu-typer som fiskar efter muslimska väljare, se bara på den ruskige Thielemans i Bryssel.

Snaphanen citerar Paul Belien, Brussels Journal:

"Geert Wilders är för närvarande det mest intressanta politiska fenomenet i Europa. Han är en anti-establishment politiker som har en god chans att bli en ledande medlem av sitt lands nästa regering. Wilders försvarar holländsk nationell suveränitet och motsätter sig EU:s centralisering av politiken. Han motsätter sig också islamiseringen av Nederländerna.

Wilders teman tilltalar människor i andra europeiska länder. De är lika bekymrade över förlusten av nationell suveränitet och identitet och känner att Europas traditionella partier inte längre representerar dem."

3 kommentarer:

allah sa...

Ja det är märkligt att INGEN tar upp dessa små terrorister man sätter åt numera. Tänk om man la ner samma energi på att syna dessa grupper och dess ide.

Då hade nog högermonstret försvunnit, för människor hade fått se sanningen om vad islam är.

Oskar sa...

Det är anmärkningsvärt att man är så snabb med att ge västerländska islamkritiker politiska etiketter när artiklar om islamisk terrorism och terrorförsök hårdsållas från islamiska referenser. Se bara http://www.dn.se/nyheter/varlden/planerade-enorma-terrorattacker-i-tyskland-1.1056048 som exempel.

Orden "islam" och "muslim" lyser med sin frånvaro. Istället får man dra slutsatsen om de islamiska motiven genom indirekta begrepp som ”ett andra 11 september” och "läger i Pakistan".

Varför är man medvetet otydlig och hymlande när det gäller islamisk, kriminell verksamhet när man är tendensiös och utpekande när det gäller islamkritisk, demokratisk verksamhet?

Knute sa...

Crackdown på Muslim Brotherhood i Tyskland

German law enforcement has announced a major police investigation involving the Muslim Brotherhood in Germany and Belgium.

http://annalyttiger.wordpress.com/2010/03/04/crackdown-pa-mb-i-tyskland/

Skicka en kommentar