tisdag 9 mars 2010

Ensamt jobb att vara på jakt efter SD

Det är ett ensamt och jobbigt arbete att vara på jakt efter sanningen om SD, den dolda sanningen som bara vädras mellan skål och vägg i SD-kretsar:

"I februari förra året avslöjades Kalibers wallraffande reporter under en Tallinkryssning med Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Samtidigt rånades hon på sin väska av medlemmar i förbundet, enligt den polisanmälan som gjordes och lades ner men nu har tagits upp för överprövning av riksåklagaren. Uppmärksamheten blev stor, och svår att hinna med för den lilla redaktionen som samtidigt skulle slutföra granskningen av Sverigedemokraterna.

Dagen innan Kaliber skulle sända en ansvarsintervju med Sverigedemokraterna bröt partiet sitt löfte och Kaliber stod utan intervju. Anna Jaktén känner sig besviken över att ingen annan SR-redaktion tog över bollen:"

Anna Jaktén besviken på SR-kollegorna, Journalisten.se


En intervju med Anna Jaktén:

Hallå där Anna Jaktén Varför slutade du på Kaliber?, Gräv 10 Stockholm


"Förundersökningen lades ner förra året i brist på bevis. Nu har riksåklagaren meddelat att förundersökningen ska återupptas när det gäller rån alternativt grov stöld, skriver Expo.

Riksåklagarens beslut kommer efter att SRs VD Mats Svegfors lämnat in en begäran om överprövning."

Utredning kring misstänkt rån mot SR-reporter återupptas, Journalisten.se

© Copyright UltraV

2 kommentarer:

allah sa...

Ja stackars Anna. Hon kankse skulle vända sig till en muslimsk man i valfri för lite tröst och stöd

Knute sa...

Bra kommentar på Thoralf Alfssons blogg:

Postat av: Minotaurus

En lära som stipulerar dödsstraff för den som lämnar islam samt för diverse andra avvikelser från muslimska doktriner, som låter stena kvinnor som våldtagits, därför att våldtäkten anses besudla familjens heder, kan jag inte med bästa vilja inordna under begreppet religion.

En religion bör väl åtminstone uppvisa ett minimum av etik, moral och empati. En fanatisk våldslära som kräver att avfällingar, homosexuella, våldtäktsoffer m.fl. skall avlivas, är för mig snarare uttryck för rena motsatsen till begreppet religion.

Islam är för mig inget annat än en primitiv, anakronistisk och socialt destruktiv vidskepelse, som överhuvud taget inte hör hemma i ett civiliserat samhälle - ja, inte i något samhälle överhuvud taget.

Hundratals miljoner människor lever i misär på grund av denna absurda och motbjudande vidskepelse i samhällen där islam är en helt dominerande kraft. I stället för medverka till att utveckla sina samhällen, fördriver här miljoner människor sin tid med med att lära sig rabbla meningslösa koranverser utantill.

Det är en nationell tragedi av stora mått att detta irrationella mörker nu breder ut sig mer och mer i vårt land. Alla svenskar med demokratisk övertygelse och förnuftet i behåll borde medverka till att denna utveckling motarbetas.

Ett bra sätt att göra detta är att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i höstens val!

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/march/ovetande-kharraki.html

Skicka en kommentar