tisdag 2 mars 2010

Muslimska moralregler gäller i Sverige

Den nästan universella artighetsseden att ta i hand då man träffar människor i formella sammanhang har nu DO vunnit över. Enligt AF måste man inte hälsa "på ett visst sätt för att få delta i arbetsmarknadspolitiska program." Nej, man behöver antagligen inte ens vara särskilt trevlig eller hövlig heller förmodar jag. Jag blir inte klok på den här historien, det har väl aldrig handlat om handskakningen i sig. Det har handlat om andra saker kring denna persons uppträdande, mig veterligt.

Så överklaga och sätt ner foten. Man ska visa sina medmänniskor hövlighet och inte komma undan med att man är muslim vars religion förbjuder en att ta en kvinna i hand.

"I en kommentar skriver arbetsförmedlingen att ett överklagande av domen kan ses som att myndigheten kräver att man ”ska hälsa på ett visst sätt för att få delta i arbetsmarknadspolitiska program, vilket inte är fallet”. Mannen som vägrade att skaka hand blev av med sin aktivitetsersättning efter händelsen och vände sig till diskrimineringsombudsmannen (DO) som stämde myndigheten."

Handskakningsdom står fast, DN

"Vi får väl se detta som en bekräftelse på att vi numera står under muslimers förtryck. Svenskan har nu uppnått Dhimmistatus. Detta är bara början. Det kommer att komma flera likande protester från den muslimska gruppen som känner sig kränkta över att de inte får agera ut sin förvirrande religion.

Denna är ett officiellt välkomnade för Sharialag i Sverige."

Handskakningsdom står fast, bloggen Allahu Akbar


Enligt anmälan till JO krävde en muslimsk kvinna att den polis som häktade henne inte ens skulle titta på henne. Kvinnan skulle fotograferas och polisen hade tagit av henne någon typ av sjal, och det innebär att ingen man får se henne eftersom mannen då kan bli sexuellt upphetsad av kvinnans hår. Allt enligt de muslimska moralreglerna.

Kvinnan menade att hon borde fått ha en kvinna med sig? Som vad, som skydd mot polisen? Eller ska en kvinnlig polis ta hand om muslimska kvinnor som häktas? Muslimer kräver ett segregerat samhälle, segregation mellan muslimer och andra folk, dessutom mellan män och kvinnor. Allt enligt muslimska moralregler.

Varför kommer muslimer hit till detta omoraliska, öppna och demokratiska land där vi både får och ska hälsa på varandra och faktiskt får titta på en man respektive kvinna i vår tjänsteutövning och på gator och torg.

"Kvinnan som är kurdisk muslim hade svept om sig en filt och förklarade att hon behövde sin huvudbonad och bad polisen att inte titta på henne. Enligt henne hade polisen förklarat att lagen stod över religionen, och att man ändå skulle ta kort på henne utan bonad."

Polis JO-anmäld, Eskilstuna-Kuriren


Läs också:

Europakonventionen skyddar inte män som vägrar att ta kvinnor i hand, Canute Ocean

© Copyright UltraV

5 kommentarer:

allah sa...

DET NYA SVERIGE
Sonens död –inte skäl nog

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6706674.ab

Anonym sa...

De kommer hit för världens mest frikostiga bidragssystem. Men INGEN skulle säga det högt på en fråga. INGEN.

Ann-Marie sa...

Men till “vissa” grupper finns det pengar i överflöd...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Dom har kommit hit för att ta över vårt land och införa sharia och göra om Sverige till ett helt muslimskt land som i MENA. Flyktingskälen och liknande är bara svepskäl för att få in foten i det nya landet. Islam är till för att dominera och inte domineras. Så säger dom själva. Dom accepterar inte människoskapade lagar som är gudlösa enligt dem. Bara sharia, koranen och islam duger åt dessa grott-människor.

Anonym sa...

Jo muslimer kommer hit för att få BIDRAG och slipa arbeta. Frun sitter hemma med en handduk lindad runt huvudet så hjärnan kokar, gubben med skägg sitter på kafe och röker och spelar bräde, ungarna är ute och misshandlar andra unga, sen begär dom ersättning och drar med hela familjen på semester till sitt land för att häsa på dom 100 släktingar dom har.
Till Sverige igen och begär uppehållstillstånd för dessa vilke vår flata regering med hjälp av migrationsverket godkänner...hur mycket koster dessa såkallade "flyktingar"?
Nej rösta på SD.
Stig Gystavsson

Skicka en kommentar