torsdag 25 mars 2010

Vems förtroendekris - polisens eller pressens?

Båda de polismän som använde nedsättande ord som "apejävel" och "blattajävlar" och utlovade stryk åt kravalldeltagare på Rosengård får löneavdrag. Poliser som mer eller mindre riskerar sina liv i sin yrkesutövning genom att de blir utsatta för stenkastning och raketbeskjutningar...

Ingen kunde ju höra polisernas snack i bussen under kravallerna. Polisens nya krypterade radiosystem Rakel användes under insatsen, vilket gjorde att ingen utanför polisen kunde snappa upp polismännens uttalanden.

Nu fick lyckligtvis inte de journalister som blåst upp denna historia något Guldspadenpris, men nog är det horribelt och utan proportioner att hänga ut polismännen på detta sätt!

"Haha, Kista skall ju vara forsknings och utveckling för företag, när dessa forskare och karriärister skall handla i gallerian eller kanske våga ta pendeltåget då riskerar de 50/50 på att bli rånade-misshandlade av personer som lever i utanförskapet.

Inte konstigt all forskning och utveckling placeras och flyttar från Sverige till säkrare länder. Forskarna på fd Astrazenica i Lund behövde ju ha säkerhetsutbildning och securitasvakter till och från arbetet." Kommentar nr 7, PI

1 kommentarer:

Anonym sa...

En polis som under krigsliknande omständigheter skulle sköta sitt jobb yttrade några ord som för 10 år sedan inte skulle krusat en vattenyta, blir idag en tsunami av indignation. Herregud! Snart - om det inte redan är så - kommer statsmakternas främsta arbetsuppgift vara att parera etniska konflikter och demografiska revirbeteenden. Och värst av alla inblandade uppför sig "tredje statsmakten" - vår fria massmedia som kritiskt skall granska ... osv.

Skicka en kommentar