måndag 8 mars 2010

På tal om den internationella kvinnodagen

Enligt The Global Gender Gap Index, som tidigare satte Sverige som nummer ett, är vi på dekis och vi har numera halkat ner till fjärde plats på deras inflytelserika lista. Här är förklaringen till varför jämställdheten mellan män och kvinnor minskar:

Vänstern har satsat på fel häst och blivit höger på kuppen. Hästen heter islam och är kvinnofientlig. Därför kommer de socialistiska partierna på sikt att förlora sina kvinnliga anhängare.

Vad som händer i dag är nederlaget för vänstergruppernas ideologier: ideologier som har gjort det möjligt att rättfärdiga våldsbrott och motbjudande verbala attacker.

De tre vänsterpartierna satsar stenhårt på att vinna muslimernas röster, och samtidigt skönmålar de islam. Hjärtknipande historier om flyktingbarn har överskuggat det faktum att bara 5 procent av de muslimska invandrarna är flyktingar. Att de ensamkommande flyktingbarnen från Somalia och Afghanistan är vuxna män. Att kvinnofriden är borta, att jämställdheten mellan könen är hotad, och så vidare.

Somalia och Afghanistan är de två mest kvinnoförtryckande länderna i världen.

4 kommentarer:

Gunnar Johansson sa...

I söndagskvällens ”Agenda” I SVT 2 debatterade KD:s ledare Göran Hägglund med Mona Sahlin om Ilmar Reeapulu (socialdemokratiskt kommunalråd i Malmö) och hans upprepade judefientliga uttalanden på senare tid. Hägglund hade här den stora fräckheten (?) att påstå att Reepalus omdömeslösa uttalanden kunde vara ett sätt för Socialdemokraterna att locka muslimska väljare till partiet.

Då ilsknade Sahlin till rejält. I det ögonblicket gav hennes påtagliga ilska onekligen intrycket av att hon var en övertygad muslim. Hon kontrade med att hon minsann hade deltagit i något slags dialogmöte med representanter från islam i Sverige. Tydligen lyckades de övertyga henne om att muslimer inte hyser några aversioner mot judar, i alla fall inte judar i Sverige (varav en del överväger att flytta från Malmö på grund av de ständiga angreppen från just aggressiva muslimer....).

Uppenbarligen är Mona Sahlin blind för den dystra och skrämmande verkligheten i vårt land. Förskönande utfästelser från muslimska företrädare har i hennes ögon större trovärdighet än vad judarna och deras representanter i Malmö och övriga Skåne vittnar om.

Den som tvivlar på Hägglunds mycket, mycket försikta antydan till kritik mot socialdemokratiskt flörtande med muslimer bör förslagsvis ta sig en titt på fakta från verkligheten: http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/03/antisemitiska-hatbrott-i-skane-men-kan.html

Koranen står för en fruktansvärt destruktiv och människofientlig religion. Islam ger grönt ljus åt diskriminering, förföljelse, kvinnoförtryck, våld och till med mord av judar och alla andra icke-muslimer. Den som tvivlar behöver inte läsa länge i Koranen för att konstatera den saken.

Mot den bakgrunden förefaller det som att Reepalu och hans partivänner i Malmö måste vara ett praktexempel på religiös analfabetism eller naivitet in absurdum. Ett föga smickrande alternativ är att de medvetet säljer ut partiets återstående rest av själ från forna tider.

För egen del ska jag proteströsta på Sverigedemokraterna i höstens val. Efter den senaste tidens valfjäskande och valfläskande med islam från både socialdemokrater i Malmö och nu senast även moderaterna i Rinkeby ser jag inget annat alternativ. Förhoppningsvis kan SD ta vara på den möjligheten att avslöja det här fula spelet hos de etablerade politiska partierna.

From Sweden with Grief sa...

Gunnar Johansson, tack för en intressant resumé av Agenda, en iakttagelse som förmodligen stämmer väldigt väl med verkligheten. Jag såg inte programmet själv, men du fångar kontentan av det så jag slipper genomlida eländet nu. Det har blivit generalfel inom sosseriet och det är skrämmande.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Måna Muslim kan mycket väl vara muslim. I höstas påstod ju Nalin Pekgul det rätt ut. Efteråt gjorde hon visserligen en pudel och påstod att hon sagt det på skämt. Men vad om det där med skämt bara var vanlig taqyyia?

Gunnar Johansson sa...

Och precis i dag, tisdag, har en mordkomplott avslöjats mot den svenske konstnären Lars Vilks. Motivet bakom planerna anses vara hans rondellhundar av Muhammed, teckningar som publicerades för några år sedan i ett antal tidningar.

I dagens Studio Ett (16-timmen) gav en medarbetare på Sveriges Radio bland annat den här bakgrunden till mordkomplotten mot Lars Wilks: I de södra delarna av Irland har sju personer, fyra män och tre kvinnor, i åldern 25 till 50 år gripits. De har sin bakgrund i Marocko och Jemen. De kom till Irland som "flyktingar".

Kolla den här länken: http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=3496648

Tidningen Dagen publicerade i dag den här nyheten från TT. Ett utdrag ur artikeln (http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=205138) lyder så här:

"Gripandena gjordes av irländsk polis, men stöd av landets särskilda antiterrorstyrka.

- Under hela utredningen har den irländska polisen samarbetat nära med USA och en rad andra europeiska länder, säger en talesperson för den irländska polisen An Garda Siochána.

Irländsk polis är mycket förtegen om de gripna eller hur gripandet gick till, men dess presskontor meddelar att personerna bor på Irland.

Enligt uppgift till nyhetsbyrån AFP är de gripna muslimer."

Är det överhuvud taget någon som höjer på ögonbrynen numera när det framkommer att att de gripna är just muslimer? Den omständigheten är bara ännu en bekräftelse på Koranens och islams människofientliga budskap. Men det vågar få i Sverige fortfarande säga öppet. De riskerar ju då att få Mona Sahlin på sig.

Problemet är inte enskilda muslimer i sig. De flesta av dem tar dessbättre inte de otaliga destruktiva uppmaningarna i Koranen på bokstavligt allvar. Det stora problemet är att Koranen och islam legitimerar trakasserier, hot, förföljelse, våld och mord på icke-muslimer - och särskilt då Lars Vilks och andra personer som anses kritisera eller håna islam och därför förses med en "fatwa", en dödsdom.

Cirka 180.000 av Sveriges omkring 400.000 muslimer beräknas utöva religionen islam. Beräkningar har visat att ungefär tre procent av den totala gruppen muslimer sympatiserar med islamistiska självmordsattacker och andra terrordåd i Koranens och islams namn.

Tre procent på 400.000 muslimer blir med andra ord ganska många terrorsympatisörer. Och varför har Sverige - ännu - undgått islamistiska terrordåd? Det är svårt att säga. Däremot står det klart att vi hittills har varit förskonade från sådana blodbad trots islam, inte tack vare islam.

Skicka en kommentar