torsdag 4 mars 2010

Det muslimska våldet i Europa

Detta nedan skrev jag sommaren 2009 på min blogg Hedersrelaterat våld, men vi ser ingen minskning av våldtäkter i Europa, snarare tvärtom. Även män våldtas i en ökad omfattning.

I Sverige, som i Tyskland, som i Frankrike ökar det sexuella våldet mot kvinnor och det är de muslimska invandrarna som står för det ökade våldet. Förövarna blir allt yngre och gruppvåldtäkterna ökar.

"En artikel i Le Figaro visar att sexuellt våld är på uppgång i Frankrike. Våldtäkter utgör tre fjärdedelar av de brott som begåtts av personer under 18 år. I nr 40 i sin veckotidning analyserar Yves Daoudal problemet ur ett annat perspektiv än Le Figaro:

Bevisningen är skrämmande. Idag utgör våldtäkter tre fjärdedelar av de brott som begåtts av personer under 18. Och mer än hälften av dem under 13 år som råkat i trubbel med lagen är åtalade för gärningar av sexuell natur (ja: under 13 år). Tusen ungdomar är inblandade varje år i frågor som rör sexuella övergrepp och våldtäkter: Siffrorna har ökat med 50% på tio år.

Det är först i år som myndigheten har blivit medveten om det fulla måttet av detta fenomen. Och att ungdomsskyddstjänsten söker svar."

Läs hela blogginlägget: Sex Crimes On the Rise, Gallia Watch

Det muslimska kvinnoföraktet ökar våldet i hela Europa,
Hedersrelaterat våld

Bilden visar en svensk ung kvinna som gängvåldtogs av somaliska män.

Läs också:

Sverige har flest våldtäkter i Europa,
UltraV:s

Gängvåldtäkt som initiationsinrit, Every Kinda People

© Copyright UltraV

2 kommentarer:

allah sa...

De utför alla dessa dåd för att rädda oss. Det är så som ser det. Deras heliga bok och andra texter uppmanar till våldet. Inte för att egentligen vara grymma emot oss. Utan helt enkelt för att vi är av annan tro, eller helt utan tro.

Det finns bara ett sätt då att övertyga, det är att använda våld.

På ngt skruvat sätt så får de ihop detta med humanism och demokrati. Raketforskarlogik när den är som allra bäst

Knute sa...

Islam betyder underkastelse, det vill säga den starkes rätt. Men om nu Allah och Muhammed visar sig vara svagare än sina motståndare borde muslimerna tappa sin tro.

Det är vad som händer i Irak och därför var kriget där rätt. Om de blir sekulariserade, moderniserade och demokratiserade blir de kanske påverkbara för att det finns en annan moral än den starkes rätt.

Skicka en kommentar