söndag 1 november 2009

Vi är alla chockade vittnen till Europas förvandling

Turkiets premiärminister Erdogan försökte strypa en 13-årig pojke som skrikit "Allah kommer att straffa dig vid valet!" Misshandeln inträffade under valkampanjen när Erdogans bilkortege passerade en fattig by. Pojken överlevde men hamnade i fängelse.

Tidningarna skriver inte om detta eftersom de inte vill försvåra Turkiets inträde i EU. Lissabonfördraget ger förutsättningar för en fortsatt utvidgning av EU, men det är ju bäst att inte väcka folk ur hypnotisörernas, jag menar opinionsbildarnas grepp.

"Det finns en opinion i Sverige som påminner om hur kommunismen förr skönmålades. Kinas Mao förhärligades, de röda khmererna försvarades. Det var svenskar med starka vänstersympatier. Idag vet vi att de bedrev en falsk propaganda och manipulerade med sanningen. Det får inte hända en gång till."

Skriver pastor Stanley Sjöberg på tal om att islam vinner inflytande och försvaras i Sverige i olika sammanhang.

Ett exempel är spridningen av konspirationsteorier om attacken på World Trade Center år 2001.

År 1998 satt Erdogan fyra månader i fängelse för uppvigling till våld. Han är beryktad för sin islamistiska trosbekännelse: ”Minareterna är våra bajonetter, moskéerna våra baracker, de troende våra soldater.”

Det är inte någon vidare trevlig inställning till europeerna som en del muslimska invandrare bär med sig. - Fucking luderland, är ett ofta upprepat citat från de två turkiska kusinerna Kilic som högg ner en italiensk turist på öppen gata i Köpenhamn.

Vad har vi gjort för att förtjäna ett sådant förakt? Ingenting, det är något de fått intutat i öronen i sina moskéer. Är det verkligen rimligt att tillåta sådana kommandocentraler för våld och terror?

Det brukar att heta att islamkritiker är främlingsfientliga, rasister, ja rent av nazister. Om man ska dra in Hitler i sammanhanget är han faktiskt en stor idol bland militanta muslimer och hans bok Mein Kampf en storsäljare i Mellanöstern. Själv läste han Koranen och sade att islam hade passat tyskarna bättre än den mesiga kristendomen. Det fanns till och med en speciell SS-bataljon med muslimer i förintelselägren.

4 kommentarer:

Aske sa...

Jag önskar Sverige kunde deportera alla kriminella utlänningar från Sverige också.

Anonym sa...

Det ingår i spelet att invagga invånarna i falsk säkerhet och att gradvis få dem att acceptera bilbränder och upplopp som en naturlig del av verkligheten ("så är det i alla samhällen" eller sossarnas favorituttryck "vi måste ta vårt ansvar". Ett fåtal klarsynta som ser och försker varna för att vargen kommer hånas i pressen och hängs ut. Förmodligen måste förfallet tillta ytterligare innan reaktionen kommer men frågan är om det då är för sent. Ta sedan Turkiet, vad har de i EU att göra? Ingenting. Det är ett gammalt erövrarfolk från mindre asiens stäpper med samma legitimitet som Attilas hunner. Det stora misstaget var att inte driva bort dem från Trakien och Europa efter första världskriget på samma sätt som de själva drev bort alla greker och armenier som bodde i Turkiet.

Naivtive sa...

Fredrik Reinfelt stod tidigare i år i den turkiska stade Kulu och prisade deras invånare för att en så stor mängd av invånarna hade varit bosatta i Sverige och byggt upp vårt land!!!

Om så var fallet vad gjorde dessa individer i Turkiet i så fall? Frågan tomten Reinfelt borde ha haft med sig borde vait i stället, Hur många invånare i Kulu hade fortfarande sin försörjning ifrån Sverige via förtidspensioneringar som är en så populär sport att utföra. Sanbbt in och snabbt ut igen.

Reinfelts uppförande är inget annat än trolöshet mot huvudman.

Anonym sa...

Glöm tramsandet om 11/9. Den officiella rapporten är korrekt, vilket har visats i diskussion på Newsmill.

SANNINGEN OM ORGANSKANDALEN!

- Peter Ingestad, Solna

Skicka en kommentar