tisdag 17 november 2009

Skådisen och barracudan

Om Sarah Palin blir republikanernas presidentkandidat inför valet 2012 är hon rätt person att avslöja Obama som den kommunist han är. Under valkampanjen för ett år sen visade hon huggtänderna och sade att Obama "varit kompis med terrorister".

Obama har nämligen varit anställd av Bill Ayers, mannen som år 1972 bombade Pentagon och aldrig visat ånger. Samarbetet varade hela nittiotalet ända fram till 2001 och handlade om att ösa pengar från en utbildningsfond, 100 miljoner dollar, till "community organizers" och radikala aktivister i skolorna.

Men Obama är listig, han tog ner bilderna av Che från väggen på sitt kontor och ersatte dem med foton på sig själv. Och så blev han vald, han är ju nästan lika snygg som skådisen Denzel Washington, ni vet han som i film efter film kämpar mot skumma komplotter från CIA och FBI, och alltid utstrålar något av den svarte mannens vrede mot sin förtryckare.

Obamas uttalande om nyheten att 12 obeväpnade soldater skjutits ned i Fort Hood: "Jag skulle vilja varna för förhastade slutsatser" om revolvermannens motiv.

Detta visar faran med att inte våga kritisera islam. Trots att hans åsikter och avsikter var kända sedan länge vågade ingen stoppa Hasan, eftersom de annars skulle blivit beskyllda för diskriminering av muslimer.

Obama farligare än terrorister
Fler "hockey moms" kommer

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att man är rasist om man pekar ut en terrorist-massmördare som just skall skära halsen av 7 kvinnor och barn.

Sverige: Landet där terrorister/mördare skall respekteras mer än vår frihet/demokrati mm.

Anonym sa...

Det är roligt att Obama kommer få sitt pris, Hur ska han nu kunna ens tänka tanken på att föra krig i andra länder?? Sedan kommer det bli svårt att prata och värna om miljön när hans egna vrålåk till bil bara lyser miljöfara på.

Ett lustigt spel i ett lustigt land.

Barack sa...

Är man kryptokommunist om man står strax till höger om Gunnar Hökmark ? Är Reinfeldt maoist då? eller...

Knute sa...

Nej Obama är ingen kryptokommunist, han är ren och skär kommunist, jag har ändrat.

Reinfeldt är säkert påverkad av kommunismen, det är hela politikergänget i Sverige. Inte underligt efter 40 år av marxistisk hjärntvätt i skola och media.

Vänstern har följt Antonio Gramscis råd. Han menade att "arbetarna" skulle skaffa sig hegemoni i kulturen för att bana väg för ett socialistiskt samhälle.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Gramsci

Anonym sa...

Sarah Palin är ett politiskt geni och jag tror att hon blir republikanernas presidentkandidat 2012. Hon har allt och det är därför motståndarna (fulmedia o demokraterna) hatar henne.Hoppas att hon ställer upp.
Bosse

Berit sa...

Sarah Palin turnerar just nu för att göra reklam för sin nyutkomna bok "Going rougue". Hon är enormt populär och drar tusentals entusiastiska människor som köar i timmar i höstkylan för att köpa en signerad bok.

Skicka en kommentar