onsdag 4 november 2009

Börja lyssna till folket igen, Reinfeldt

"Efter ett år har han inte lyckats stärka sina egna kort," skriver DN om Obama. "Men genom att dunka rygg med kompisen Fredrik har han i alla fall gett denne trumf på hand inför den svenska valrörelsen."

Ingen presidents popularitet har dalat så fort som Obamas men man kan ju undra om stötarna inom det Republikanska partiet fattar galoppen och hittar en bra motkandidat till nästa val. De borde inte lyssna på de vänstervridna journalisterna, de borde lyssna på folket. Moderatledaren i Sverige hör definitivt inte på det örat utan klänger sig på socialisten Obama som vore han världens frälsare.

Ta detta med FN:s klimatmöte i Köpenhamn i december som Reinfeldt och Obama talar om med flackande blick. Inte för att de är särskilt intresserade av begränsa växthusgaserna, det där tror de lika lite på som varje tänkande människa, nej det är för att de kommer att få makt. I praktiken handlar det om en världsregering som kommer att kunna beskatta alla finansiella transaktioner med klimatet som förevändning.

Och ta detta med EU:s nya grundlag. Statsministern i varje land är nu en liten furste som åker till Bryssel för att träffa de andra furstarna. Riksdagen bara en teater. Men det går att byta ut skådespelarna, vi har fortfarande rösträtt. Folk börjar genomskåda de sju riksdagspartierna och klimatbluffen och EU och multikultur/islam.

Invandringen är inte ett litet problem som går att sopa under mattan. Kunskap om den kristna-humanistiska värdegrunden för vårt samhälle borde ingå i ett obligatoriskt test för att bevilja medborgarskap. I den kristna-humanistiska värdegrunden ingår att man ska ta hand om sin nästa, men det betyder inte att man ska ta hand om alla, eller att alla som vill ska få flytta till vårt land.

Läs mer: "Vi vet också att de oftast är socialdemokrater"

0 kommentarer:

Skicka en kommentar