måndag 2 november 2009

Multikulti-moral

Ingen civilisation är odödlig. Ta de gamla grekerna. Sokrates liv sträckte från tiden för de grekiska segrarna över de persiska invasionerna till det peloponnesiska kriget, inbördeskriget som var början till slutet för den grekiska demokratin. Längre varade inte lyckan.

Nu lever vi i den största civilisation som någonsin funnits, men hur länge? Mike Adams skriver:

"När vi ersätter tron på objektiv sanning med moralisk relativism talar vi om för folk att de är den enda sanna källan till moral. Och det får dem att tro att de alla är små gudar och gudinnor som inte borde bli tillsagda vad de ska göra. Ganska snart lägger vi ner all vår tid på att hantera små sociopater som tror att de är centrum i universum."Hela västvärlden lider av värderelativismens härjningar. I good old Britannistan gick en svensk lärarinna intet ont anande genom gången i ett tåg när någon sträckte ut en hand och satte eld på hennes hår med en cigarettändare.

Ett par kommentarer: "England är begåvade med en hel generation med chavs och wiggers och jag tror inte vi i Sverige ens kan fatta hur körda de är. Det har börjat dyka upp svenskar som uppför sig som de nya svenskarna nu på sistone och varningsklockorna borde ringa högt hos polis och sociala myndigheter för det är steg 2 i det fallerande multikulti-experimentet."

"London är en av mina favoritstäder men många av britterna är tyvärr inte så mycket att hänga i julgranen. Det finns självklart lysande undantag men är man i UK så ser man mycket "trash" ... Tittar man på bilden så förstår ni vad jag menar. Andra generationens invandrare från MENA (Mellanöstern och Nordafrika) med ungar från fish and chips-klassen är ingen bra blandning. Gordon Browns framtida väljare."

Idéer har konsekvenser. De kan innebära rena döden för västerländska kulturer och folk. Makthavarnas flerkulturella utopi som innebär massinvandring från islamiska länder är inte bra.

Muslimska skolbarn säger: “Min pappa och mamma kommer från Somalia, från Eritrea, från Irak, och då är inte jag svensk.” “Ja, fast du är född här och då räknas man som svensk.” “Nej, jag tillhör mina föräldrar” säger dom då... “Fröken, är du verkligen en svenne?” och det viskade hon lite förfärat, så här som att “Hoppas att du inte är svenne!”

4 kommentarer:

Knute sa...

Danska Tingbjerg terroriseras av en grupp ungdomar:

"Gruppen är barn till invandrare som mentalt lever i sin ursprungliga kultur, ideologi, normer och värderingar, t.ex. stam-mentalitet (territoriell makt och hämnd-norm), islam, ojämlika könsroller och inga krav på utbildning.

Kulturella normer under uppväxten är djupt rotade i människors hjärnor. De ändras inte bara för att du flyttar till ett annat land. Det krävs intellektuella resurser för att ändra sitt kulturarv. Inte alla kan.

Det omgivande danska samhället (i synnerhet på myndigheterna och polisen) som försöker påverka gruppen till motsatta normer, upplevs som ett hot mot deras identitet och utlöser därmed aggressivitet.

Gruppens hållning bekräftas av islam, som de är uppfostrade med, och den globala terrorismen som de följer på TV och Internet.

http://www.ittext.dk/blog021109.html

http://canuteocean.blogspot.com/2009/10/terrorisering-av-en-hel-kyrksocken.html

Knute sa...

Muslimer men inte polacker får ogilla bögar

http://hodja.wordpress.com/2009/11/02/en-lov-for-dig-en-anden-for-mig/

LP sa...

En kultur som medvetet hyllar idiotin och skitsamma-mentaliteten, kan såklart bara fostra ormyngel utan moral, stil, verklig kultur och intelligens.

Jag såg en dokumentär på Svt för några veckor sedan. Det handlade bla om hur den afroamerikanska populärkulturen (hip hop, ganster bla bla bla osv) hämmar barnens intellektuella utveckling. Så har man ju alltid sagt om populärkulturen och ungdomarna, men om det kan beläggas med vetenskapliga metoder så borde väl även de värsta relativisterna knipa käft.

Hittar tyvärr inte just den profess då jag söker, men väl en annan som verkar vara inte på samma spår, Thomas Sowell. Har inte grävt djupare i saken, men kastar ut en fackla här och nu. Skall luska mera framöver. Sowell:

http://www.sullivan-county.com/id5/sowell.htm

Denna infantila kultur sprider sig även till de vita amrikanska ungdomarna via media. Man härmar slöddret och blir således slödder själv. Detta sker enligt den gamla logiken att barn inte gör vad man säger åt dem att göra, utan vad man själv gör (och har gjort), och finns inga starka förebilder i föräldrarna, så blir populärkulturikonerna förebilder.

Jag är därför väldigt skeptisk till alla dessa "Förebildsprojekt" där gamla gansters som nu påstår att de går den smala vägen, skall vara förebilder för unga strulputtar. Det kan funka på kort sikt, men det är egentligen destruktivt i längden. I Malmö avslöjades nyligen hur en del anställda i Lugna Gatan-projektet fortfarande var kriminella.

Knute sa...

Will the UK be the First Eurabian Beirut?

... or Kabul, or Bali, or Islamabad:

From a domestic (UK) point of view, the growing instability in Pakistan has massive implications. Already under strain from Moslem immigration, much of it from Pakistan, with a growing and highly voluble fundamentalist faction, civil war – or something approaching it – this could trigger another wave of immigration, which would be hard to contain. Current EU rules would prevent us from excluding members of extended families, which collectively could number hundreds of thousands.

And, with regional passions high, we could see the various factions fight out their battles on British turf, the violence spilling over into the streets of England. Kabul and Peshawar may seem distant but this is the "global village" in practice, with faraway events, and policies of which we take little notice, coming back to haunt us in unpleasant and dangerous ways.

http://cjunk.blogspot.com/2009/10/will-uk-be-first-eurabian-beirut.html

Skicka en kommentar