lördag 21 november 2009

Rysk präst mördad för att ha försökt omvända muslimer

Tyvärr är det svårt att omvända muhammedaner till kristendomen, de är rädda för att bli straffade med döden om de hoppar av islam. Men det viktigt att de informeras om skillnaden mellan Jesus kärleksbudskap och deras profets hatbudskap. Den som försöker missionera måste dock vara mycket modig.

En maskerad pistolman gick in i en kyrka i Moskva och mördade en rysk ortodox präst. Motivet för mordet var troligen ilska över prästens missionsarbete i muslimska miljöer. - 14 gånger de har hotat med att skära huvudet av mig, har prästen tidigare sagt.

"Islam är långt ifrån en religion på det sätt som vi förstår det," sade han i en av sina videoföreläsningar på YouTube.

"Islam kan snarare jämföras med projekt som nationalsocialismen eller kommunistpartiet som försöker skapa Guds rike på jorden med människor som verktyg," tillade han. - Han skrev också böcker däribland "Ett ortodoxt svar på islam" och "Gifta sig med en muslim," i vilken han kritiserade det muslimska kvinnoförtrycket och avrådde ryska kvinnor från att ta en muslimsk partner.

En tredjedel av Moskvas befolkning är muslimer, de flesta invandrade från andra delar av landet. Det händer också att ryssar konverterar till radikal islam, som har blivit den nya marxismen genom att ge folk en känsla av att kämpa för ett "universellt ideal". Och precis som i väst vet inte makthavarna vad de ska göra, därför att de inte vill erkänna att problemet finns.


5 kommentarer:

Demokratibloggen sa...

Du blandar ihop marxism och leninism, det är som att blanda ihop marxism och antimarxism.

Knute sa...

Karl Marx var inte helt dum, och därför sa han: "Jag är inte marxist!"

Knute sa...

Engels i ett brev 5 augusti 1990:

Just as Marx used to say, commenting on the French "Marxists" of the late [18]70s: "All I know is that I am not a Marxist."

http://www.marxists.org/archive/marx/works/1890/letters/90_08_05.htm

Knute sa...

Rysslands Rushdie skjuten

In 2007, the co-chairman of the Council of Muftis of Russia, Nafigulla Ashirov, called Sysoyev “a Russian Salman Rushdie” after he wrote a book called “Marriage to a Muslim Man” that criticized the treatment of women.

http://snaphanen.dk/2009/11/20/jesper-jensen-fra-kunst-til-kitsch/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag minns inte om det var 20 eller 30 år men då beräknas hälften av ryssarnas armé bestå av mussar. Gott om nukes kommer dom också ha tillgång till. Det tredje världskriget är omöjligt att undvika.

Skicka en kommentar