söndag 22 november 2009

"Godhet" på medborgarnas bekostnad

Är det inte fruktansvärt odemokratiskt att tvinga folk som inte blivit tillfrågade att betala för flyktingars och invandrares uppehälle? Staten är en bläckfisk som placerar ut en strid ström av asiatiska och afrikanska unga män i varenda svensk kommun. Hur ser det ut om tjugo år, hur många av dem och deras anhöriga är självförsörjande då? Erfarenheterna är inte goda, de flesta flyktingar som kommit de senaste tjugo åren är fortfarande beroende av socialbidrag.

Samhället blir alltmer odemokratiskt. Det borde ordnas folkomröstningar om invandringen i varje kommun. Men den som skulle föreslå det skulle bli utmobbad av media samt riskera att bli misshandlad av deras "antifascistiska" stormtrupper.

Svenska politiker är totalt omogna och blandar ihop dröm och verklighet. Inte underligt efter 40 år av marxistisk hjärntvätt i skola och media. Vänstern följde Antonio Gramscis råd. Han menade att "arbetarna" skulle skaffa sig hegemoni i kulturen för att bana väg för ett socialistiskt samhälle.

Läs mer: Ett starkt argument för att Sverige borde strama åt

4 kommentarer:

Göing sa...

"Fakta
Den kommun som tar emot barnet ansvarar för omvårdnaden och får ersättning av staten. Det utses en god man som blir vårdnadshavare. Barnen placeras hos släktingar eller i familjehem för att sedan gå vidare till eget boende.
När ett barn väl har fått uppehållstillstånd står det barnet fritt att bosätta sig i vilken kommun som helst, under förutsättning att vårdnadshavaren samtycker.

Källa: Migrationsverket, Lunds kommun och Sydsvenskan "

Så här kunde man läsa i dagens nummer av sydsvenskan. Men hur är det egentligen med de som placeras hos släktingar? Vi vet ju att familjehemsplaceringar är mycket dyra. Är då "ensamkommande" egentligen ensamna, eller är de en guldklimp som säntd till släkten för att svenska skattebetalare skall försörja familjen?

Jag tror att mycket av vår flyktinginvandring beror på att vi betalar så frikostigt till de som arbetar med flyktingar. De som kan systemet skaffar sig guldkant på tillvaron på skattebetalarnas bekostnad. Flyktingarna är ofta bara en bricka i spelet, utan dem ingen guldkant för de offentligtfinansierade.
Hur mycket tjänar "flyktingadvokater" på vår flyktingpolitik, hur mycket betalar vi till "frivilligorganisationer" och deras ledare som ofta kan vara avdankade politiker? Sedan kommr naturligtvis familjehemmen som ibland tjänar så mycket att en EU-kommissionär skulle kunna känna sig lågavlönad vid en jämförelse.

Jag tror inte att gråten för flyktingar är ärlig i alla salonger, istället är det en nödvändig ingrediens för att kunna roffa åt sig offentliga pengar.

Demokratbloggen sa...

Du blandar ihop marxism med leninism. Leninismen finner du hos vänsterpartiet och i länder som Sovjetunionen på sin tid, liksom Kina, Nordkorea, Kuba och liknande länder.

Marxism finner du om du läser till exempel svensk arbetarrörelses historia.

Socialdemokratin förde en rant marxistisk politik ända fram till att de började ta emot röster från vänsterpartiet som då hette SKP. Därefter urartade sossepartiet, och idag hittar man inga större skillnade mellan sossar och vänsterpartister, just för att sossarna har blivit leninister.

Anonym sa...

Så sant. Det vore bättre att placera de asylsökande på någon nedlagd militärförläggning. De är ju inhägnande så det blir inte så svårt att hålla de asylsökande under kontroll. Och så skulle militären få något vettigt att göra.

Anonym sa...

 
Var skall nu alla dessa enorma massor av afrikaner och andra muslimer som kommer till Sverige härbärgeras?
Det finns inom myndigheter och dom politiska  partierna redan nu långtgående planer på hur detta problem skall lösas.
 
Ex.vis genom expropriering av våra bostäder.
Naturligtvis sker inte detta över en natt, utan tvångsmetoderna kommer att ske gradvis så att vi som vanligt inte skall märka när vattnet kokar!
Med raffinerade metoder så kan dom naturligtvis också tvinga oss   -om vi inte lyder-  att slutligen lämna våra bostäder.
 
Det kan ske t.ex. genom chockhöjning av skatter och andra avgifter på "för stora bostäder i förhållande till familjen"
Ett lagförslag att vi skall ta emot "flyktingar" i våra hem, kommer att först föregås av en   "förfrågan"  för att sedan övergå i  "rekommendationer"  och i nästa steg sker en lagändring att vi alla skall tvingas härbärgera "flyktingar" i våra egna hem!
 
Vi har ett  litet exempel från Vellinge hur myndigheter genom olika tvångsmetoder ändå får igenom sina galna förslag!
Ingen i Vellinge kommun ville ta emot "flyktingbarnen"  men med lämplig "övertalning" så klubbades ändå förslaget igenom!
Kan en hel kommun så enkelt tvingas till underkastelse, så ser dom säkert heller inga större problem att också kuva privatpersoner och tvinga dom/oss till total lydnad!
 
Nu är den här förestående exproprieringen inget som partier och myndigheter öppet skyltar med, men viss information läcker ändå igenom.

 
Lantmäteriet genomför också  nu en lagstadgad och landsomfattande registrering av bostäder, en nyregistrering som sägs vara av helt andra och harmlösa skäl,  men som mycket väl kan vara en medveten planering inför kommande expropriering av våra  hem!
Man kan också undra varför det planeras för en avväpning av hemvärnet just nu?  Bara för att nämna några exempel.
Avgrunden kan vara betydligt närmare än vi tror!
 
Vänligen
Janne
 

Skicka en kommentar