fredag 20 november 2009

Vad är rasism idag egentligen?

TT skrev i december 2008:

"Statsminister Fredrik Reinfeldt oroas av vad tonen på chatsidor och communities på nätet gör med ungas sinnen.

Den kan skada tilliten till andra människor och budskap, befarar han.

Här har vi jobbat hårt för att trycka tillbaka rasistiska tillmälen, könsförnedrande uttryck och rena hot. Nu kommer detta tillbaka i internetmiljön, som beskrivs som ett laglöst land, säger Reinfeldt."

Aftonbladet Telegram

Jag undrar vilken kategori 'rasister' vår statsminister hade i åtanke då?En blogg med ett milt sagt halsbrytande språk är bloggen Allahu Akbar. Bloggskribenten där hittar de mest märkliga unga muslimska bloggare och efter att ha läst ett antal så börjar jag inse, deras åsikter är inte ett "olycksfall i arbetet".

Dessa muslimer tror på fullaste allvar på det de skriver och de delar enbart med sig av sina tankar och sin syn på omvärlden och sina medmänniskor.

Ett exempel nedan,

Muslimska kulturuttryck som berikar Sverige:

”Irakier & libaneser – Jag vet inte varför men jag äcklas helt enkelt av dessa två folkslagen. Irakier = allmänt äckliga, slisk. Libaneser = Högfärdiga, bögar (haha!), tror dem är något de absolut inte är!

”jag orkar inte med uppsatsskrivning faktiskt! Jag fryser, är trött, har ont i huvudet, är hungrig och vill skjuta en jude i huvudet… ÅÅÅH AS!!”

"susanzalems blog”


Allahu Akbar kommenterar:

"Våra kära muslimer säger att de inte är rasister på något sätt. De är de mest moraliska och renaste människor som satts på denna värld. Därför kan de säga såna här saker, och till och med klara sig undan. De uttrycker bara sin kultur.

Vad hade hänt om Kalle 15 år skrivit så på sin blogg? Det hade blivit ramaskri. Tidningar hade skrivit om rasistattacken. Våra tonåringar är rasister och nazister. Drevet hade varit igång för fulla muggar. Men inte när en liten pubertal blattemuslim säger något. Då är det gulligt vackert uttryck av kultur."

Jag är inte rasist, jag är muslim,
Allahu Akbar

Bild från en antiisraelisk demonstration i Sverige i vintras.

Jag kan inte annat än hålla med Allahu Akbar- bloggen. Muslimer kan t o m gå i demonstrationståg och skrika att de ska döda judar och att profeten Muhammed ska döda judar och död åt judarna, inget händer. Det är fullständigt obegripligt!

Jag har sett liknande åsikter på kamratsajter där även mindre barn befinner sig. Man lyfter inte bort muslimers svenskhat, inte heller det hat de har mot andra folk, i synnerhet mot israeler, men också mot andra menaländers folk. Detta trots att man påstår att man inte tillåter rasism på sajterna. Muslimer får alltså visa sin attityd öppet på dessa sajter också.

Svenska unga av idag fostras in i det muslimska sättet att tänka genom att möta våld och förakt i skolan, genom internet och genom vardagens fritidssysselsättningar där de möter dessa föraktfulla unga muslimer. Jag vet bara vad mina nu vuxna barn tvingades genomgå, och problemen har eskalerat i det svenska samhället, det är bara att öppna en dagstidning idag.ungdomsstyrelsen.se


Ännu en blogg som Allahu Akbar hittat är bloggen E-jihad och som verkar vara en av radikale Mohamed Omars lärjungar,

Quds-sympatisörer bekämpade av tusenmanna skara, e-jihad:

"Tusen manna-skaran pekade finger, höll i hånande och förnedrande plakat och höll även i en hängd docka som framställde en mördad beslöjad muslimska.

Trots våldet och all negativ effekt av demonstrationen gladdes Quds-sympatisörerna över att den demonstrerande skaran mot Israel växer mer och mer för varje år."

Em kommentar under blogginlägget:

"Stolt muslim
InshaAllah kampen kommer att förtsätta tills Quds befrias!"


Ett annat blogginlägg på e-jihad med rubriken:

Mörkrets prinsar - Hur man stödjer terrorism på saudisk sätt:

"Al-Arabiya kanalen som tillhör MBC gruppen och åtminstone delvis finansieras av den saudiska kungafamiljen har verkligen humana motiv. De är oroade angående Irans sunni minoritet som fritt praktiseras sin religion i landet. Det är naturligtvis humant att ignorera Saudi Arabiens Shia minoritet, vars medlemmar lever i ett land där du inte får vara något annat än sunni muslim.

Shia betyder problem, så vem bryr sig om någon Shiamuslim i Saudi Arabien vågar be baserad på sin tro öppet."

En kommentar under inlägget:

"hezbollah
Jag lovar att al-saud är den värsta finede till islam efter sionisterna........ "Det sägs att det finns 1500 extrema muslimer i Sverige. Jag undrar om de inte är fler, eller är detta bara moderata och normala muslimer?

Jag förstår inte att vänster-och sossebloggare, som brukar trycka på skvallerknappen till sajtägaren så fort man ser en invandringskritisk blogg, nu inte reagerar på dessa bloggar. Man bara lallar och sympatiserar med innehållet får man förmoda. Unga muslimers yttrandefrihet måste sakna motstycke i Sverige av idag.

En svensk person får som bekant inte vara invandrings-och islamkritisk idag utan att bli klassad som rasist och nazist.

Vi har en synnerligen obehaglig framtid framför oss i Sverige, kampen om islam och mellanöstern sker här och nu och det är bara att tiga och se på enligt nomenklaturan av idag.

-------------


Fler exempel från unga muslimers bloggar:

"Varför hatar vi Judar?

Vi hatar dem för vår Herres skull, vi hatar dem för Allahs skull eftersom dem förtalade Allah och förtalade och dödade Hans Profeter.

Det är dem som Allah berättar om i Hans bok:”

Varför vi hatar judar,
Abbes blogg


Jihadister och Niqabister hyllas av en ung muslimsk kvinna på en blogg kallad Shaarias blogg:

”undrar varför icke muslimer och konstigt nog även muslimerna själva tycks tro att de muslimer som enbart följer Allahs påbud i Islam är någon pytte liten extremistisk minioritet bland muslimer,

Det som är märkligt att till denna lilla grupp muslimer hör alla de som följer Allahs påbud och slår tillbaka mot dem som slår oss,vilken grym förnekelse det verkar finnas bland muslimer.”

Muslimer vurmar för stor-ummah, så också de unga muslimerna i Sverige:

"Salam Aleikum wa rahmatulahi wa barakatuh,
har letat länge efter detta klippet och Alhamdulilah min mor fann det åt mig igår!

Här berättar Khalid Yasin kort om vår ummah, varför ska vi alla dela upp oss i olika grupper?
Det är så fel!
Islam har inga landsgränser eller någonting, vi är enade!
Och vi är Muslimer!
må Allah belöna sheikh Khalid Yasin!"

Khalid Yasin om en enad Ummah!!!!, Ungdom i Islam

Det var inte bara i Peking det var uppvisningar i samband med OS-invigningen. I London hade muslimerna sin ”alternativa parad” som synes.
Politically IncorrectMer läsning:

Al-Qudsdagen går av stapeln på söndag,
kulturvänster vs pophöger
d dn

5 kommentarer:

Allah sa...

Det är märkligt att dessa blådårar får fortsätta. Vänstertokar jagar mig med blåslampa för att få min blogg nersläckt eftersom den sägs vara rasistisk.

Det är en ding ding värld numera

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag fruktar ärligt talat för framtiden. Dom kommer jaga oss som vågar kritisera islam, inte dom muslimer som spyr ut sitt hat mot judar, andra otrogna, andra muslimer som inte tror på samma sätt som dem eller av rent rasistiska skäl som Suzan skrev. Först kommer dom släcka ned bloggar och forum, nästa steg blir att fängsla dom som kritiserar islam. När Turkiet kommer med i EU, vilket kommer ske inom två år, så kan vi t o m bli utlämnade dit för att dömas där nere. Ingen kommer göra nåt för att stoppa det. Man kommer säkert försöka igen att få Wilders utlämnad, går det inte med Jordanien så kommer säkert Turkiet att göra det. Huvudsaken att man lyckas tysts denna fiende till allah som man ser det. Partier som DF, SD, PVV och Vlams Belang kommer förmodligen förbjudas helt.

From Sweden with Grief sa...

Ja, rasismen i dessa bloggar är obehaglig och de hänvisar ofta till koranen och andra muslimska religiösa källor som grund för sina argument.

Och all denna vidskepelse med kvacksalveri-metoder för olika sjukdomar och t o m bot mot barnlöshet! Det är inte förbjudet att förmedla dem, men det är märkligt att de tar det på så stort allvar eftersom det är något de förknippar med islam och förmodligen sitt eller föräldrarnas hemland.
De lär sig hur samlivet med det andra könet ska levas och det är inte direkt vår jämställda tanke de eftersträvar.

Och förutom rasismen är det ständiga talet om vilka som är rena och orena mycket obehagligt. Att de medvetet använder det språkbruket, det får mig att tänka på utsortering och nazism. Men det är ett normalt sätt att förhålla sig till sin svenska medmänniska, det andra könet och djur och natur, iallafall i tankevärlden.

Varför reagerar inte våra politiker, våra psykologer och andra på det tankegods dessa får i sig och med sig ut i livet. Ifrågasätter man det då är man rasist.
Det är inte bara en ding ding värld, det är en skrämmande värld som jag vill hoppa av!

Anonym sa...

Jag ser islam-religionen som det stora odjuret som sprider sig runt hela världen men Sveriges politiker är för mesiga och tafatta för att förstå det. Man ska inte tro gott om alla människor och inte heller släppa in vem som helst i det här landet. Denna religion är ett förgrunds- exempel på någon som verkligen biter den hand som föder den.
De hatar kristna och judar... och det anser jag vara en tillräcklig grund för att börja undra vad dessa människor egentligen gör här?

Linnea

Naivtive sa...

1500 extrema islamister i Sverige men 40 % av Englands muslimer förordar sharialagar framför demokratisk lagstiftning. Så i vad skiljer en extrem muslim från en moderat muslim? Det kan ju inte vara så att just för att de befinner sig i detta landet så blir dessa sekulära bara de passerar gränsen och vi blir befriade från extremism.

Bombdåden i Köpenhamn 1985 utfördes av islamister boende i Uppsala. Så vår historia som värd land för extremister är lång.

Skicka en kommentar