torsdag 26 november 2009

När kontinentalplattorna krockar blir det jordbävning

Den karismatiska varianten av kristendom i Afrika (bilden) är nödvändig för att hålla islam stången. Mot islams dödsförakt och dödslängtan duger bara livsbejakande mod, och tro på att kärleken mellan människor mirakulöst ska segra.

Genom historien har islam alltid krockat med andra kulturer, med blodiga gränser som följd. Till skillnad från kristendom och västerländsk universalism räknar inte islam alla människor som likvärdiga. Är du inte muslim är du mindre värd.

"Faktum är att fanatikerna är regel i islam i detta ögonblick. Det är fanatiker som marscherar. Det är fanatiker som utkämpar de 50 krigen över hela världen. Det är fanatiker som systematiskt slaktar kristna och stamgrupper i hela Afrika och successivt tar över hela kontinenten i en islamisk våg. Det är fanatiker som bombar, halshugger, mördar och hedersmördar. Det är fanatiker som övertar moské efter moské. Det är fanatiker som ivrigt sprider stening och hängning av våldtäktsoffer och homosexuella. Ett hårt mätbart faktum är att den 'fredliga majoriteten' är den 'tysta majoriteten' och att den är kuvad och utan inflytande."

Why the Peaceful Majority is Irrelevant

5 kommentarer:

Tony sa...

Satt och pratade med en iranier ang hängning. Han berättade om två personer som hade rånat en guldsmed och sedemera blev dömda till hängning.

Det fruktansvärda var i hur hängningar brukar gå till där i Iran. Det vanligaste är hängning i ett torg, med en hel massa folk som skriker "Allah är större".

Åter till dessa två rånare och deras fruktansvärda död. De, plus de flesta som blir hängda, hängdes Sju ggr i rad! Det står läkare och väntar på att personerna som hissas upp i snaran skall bli medvetslösa och sedan snabbt ta ner dem igen för att väcka dem till liv. Det pågår till den sjunde hängningen, där de till slut får d.!

Hur man kan tortera människor på detta sätt är helt otroligt.

Berit sa...

Tony, det är inte tortyr.
Tortyr är när man häller vatten i någons näsa så att de tror att de drunknar, eller att man hindrar dem från att sova. :0)

Demokratbloggen sa...

Tortyr är väl tortyr, oavsett om det är vattentortyr eller stryptortyr! Man torterar folk till döds i Muhammeds namn.

Eftersom Allah är liktydig med de kristnas Gud så kränker man religionsfriheten sammaledes, då blir det också psykisk tortyr.

Islam är inte en religion i den bemärkelsen att den kan sekulariseras, och de passiva muslimerna är endast en bekräftelse på vansinnet hos Islam.

Finns det över huvud taget någon "snäll" muslim som har protesterat på terrorn i Muhammeds namn.

Ner, för de vet att Muhammed är en sådan svinhund, och det vill de inte protestera emot. Annars hade det ju gått bra att konvertera bort från skiten.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Sanningen om pedofeten mohammed måste komma fram till vanliga svenskars kännedom. Massmördare, psykopat, krigsherre och pedofil. Vanliga svenskar tror att han var nån variant på Jesus, en man i skägg som vände andra kinden till. Hade mohammed mött Jesus så hade han blivit av med huvudet på ett ögonblick!

Anonym sa...

"...Allah är liktydig med de kristnas Gud..."

Ett helt felaktigt uttalande. Det är något som blivit intryckt i huvuden på folk av imbecila människor. Av människor som inte kan se längre än näsan räcker.

Berit, "Tony, det är inte tortyr."

Jaså? Kanske du menar att det är värre än "vanlig" tortyr, att det borde kallas för sadistisk tortyr eller dyligt?

Här är liknande tortyr utförd av självaste Muhammad:

Hadith Sahih Bukhari Vol. 8, Book 82, No. 795 "Narrated Anas: The Prophet(Muhammad) cut off the hands and feet of the men belonging to the tribe of 'Uraina and did not cauterise (their bleeding limbs) till they died."

Skicka en kommentar