söndag 8 november 2009

Sossarna vill ha uppgjord match

Snaphanen : Malmø Exodus

"Intervjun med Malmöjuden David drar på sex minuter och arton sekunder bort mattan under politikernas ihåliga snack om tolerans och "anti-rasism". Om svenska politiker kunde skämmas, då har den tidpunkten kommit nu. Värre ambassadörer för idén om folkstyre är det svårt att tänka sig. Det var aldrig ett folkligt beslut att göra Malmö till en Mellanöstlig stad. Att det gått, som det är, visar två saker: 1) Att den som Gud (läs: SAP) ger ämbete, ger han inte också visdom, och 2) Sverige är en teater-demokrati. När historien dömer, kommer den att döma dem hårt. Om inte, så må det vara straff nog för Malmö Stadsråd att behöva styra staden i framtiden."

"Vi kommer inte att stanna i Malmö. Vi har tagit beslutet att lämna Malmö. När har vi inte beslutat. Varthän har vi inte beslutat. Diskussionen just nu är om vi skall hålla oss i Sverige, men vi är överväger också att flytta utomlands. Vi har förlorat hoppet om att det finns en framtid för oss här i Malmö. Vi är inte den enda som har resonerat så. Det finns en spirande antisemitism i Malmö, det är ett faktum."

Om sossarna blir av med makten i Malmö finns en liten möjlighet att bryta utvecklingen. Förnuftigt av malmömoderaterna att inte gå på sossarnas strategi som syftar till få dem att lova att hellre avstå från makten än ta emot minsta stöd från Sverigedemokraterna. Hoppas att borgarna efter nästa val är lika förnuftiga som sina kollegor i Danmark som regerar med stöd av Dansk Folkeparti.

Vilka är det som vågar berätta om förföljelse av judar och homosexuella från nazister och radikala muslimer? Vilket är det enda parti i det här landet som helhjärtat försvarar Israels rätt att existera? I en stad som Malmö behövs SD i högsta grad eftersom de andra politikerna av rädsla för att förlora de muslimska invandrarnas röster sitter med armarna i kors och bara låter sådant hända :

Varför köra in en bil på en kyrkogård och tända eld på den? Varningsklockorna ringer, detta är inte ett enstaka pojkstreck utan något som händer överallt där det finns arga jihadister i Europa. Kanske ingen tillfällighet att det hände efter att motdemonstranter stoppat en Israelvänlig demonstration i Malmö. Kan det ha varit så att bilbrännarna inte lyckades ta sig in sig på den judiska kyrkogården utan fick nöja sig med den bredvidliggande kristna kyrkogården? Enligt de första uppgifterna till SOS Alarm såg det ut att vara kapellet på den judiska begravningsplatsen som brann.

Det råder delade meningar om islams roll i det hårdnande samhällsklimatet. Men nu kan vi trösta oss med att svenska moskéer blivit undersökta, visserligen på distans, men några kommandocentraler för terrorism är de inte, försäkras det. Muslimska friskolan skriver:

"SÄPO kan nu sluta intressera sig för vad som sker i svenska moskéer. Östersund har svaret. Ingen av tidningsartiklarna skriver vad forskarna har för ämnesområde. Studenterna som ju är måna om att få godkänt på kursen gör som sina lärare beordrat dem i undersökningen. Sände de formulär från Östersund och trodde att moskéerna skulle berätta i svarskuverten om sina skumraskaffärer och terroristkopplingar? Varför har Malmö så dålig integration om den har så många moskéer? Forskningsresultatet presenteras i Östersundsposten på kultur & nöjessidan!!! Ska man ta det som ett skämt eller underhållning?

"Muslimska församlingar i Sverige är öppna, sociala och samarbetar gärna med kristna församlingar. Det visar ny unik forskning.
Det är professorerna Klas Borell och Arne Gerdner på Mittuniversitetet i Östersund som lett undersökningen."


Läs mer >>


0 kommentarer:

Skicka en kommentar