tisdag 24 november 2009

Sexstrejka och skräm din man att be till Allah

Bloggen Tuffsystrar vurmar för slöjan och hijab och travar argument från islam för bärandet av dessa muslimska attribut. Men det finns mer att hämta, och trots att muslimer menar att det inte ska finnas tvång i trosfrågor så har kvinnor ett maktmedel att ta till om mannen inte utför de böner han ska som en god muslim.

Detta skriver alltså unga muslimska kvinnor i Sverige idag om och som synes är goda råd om äktenskapet inte heller dyra hos ”Tuffsystrar”under rubriken, Utelämnandet av bönen:


”…Att undvika att ha samlag med honom är det rätta att göra tills han börjar be, eftersom den som inte ber räknas som en kafir, som det rapporteras i Saheh Muslim av Jabir att profeten – frid och välsignelser vare över honom – sa: ”Det enda som står mellan en man och shirk och kufr är att han slutar be.” Och han sa också: ”Förbundet som skiljer oss från dem är salah (bön), och den som lämnar bönen är en kafir.” Som fru måste du påminna honom och skrämma honom med detta.”

Klipp från bloggen: Vi e krängkta!!!!!, Allahu Akbar

Jag är uppvuxen inom pingströrelsen, som anses vara extrem av humanister och ateister.

Aldrig att vi fick lära oss detta, eller ens att någon yttrade något liknande i min kompiskrets. Islam är en pervers religion där makt och förtryck dominerar även inom äktenskapet.

4 kommentarer:

Helene F Sturefelt sa...

Hej, det är Helene Sturefelt som skriver. Ja det är viktigt att vi vågar använda oss av vår demokratiska rättighet att ställa frågor till varandra. Vi kan lära oss mycket av de invandrare som kommer hit, men varför ska de inte lära sig något av oss? Vårt land är uppbyggt i demokratisk frihet, det kan vi dela med oss av, men inte genom att tiga eller skämmas för våra egna värderingar.
Vill du möta mig mer? Besök gärna min enkla blogg: http://helenesturefelt.blogspot.com

Knute sa...

Riktigt upplivande att den modiga prästen Helene Sturefelt läser vår blogg!

Se och hör:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/november/var-ar-expressen-och-aftonbladet.html

Anonym sa...

Det är helt fel vännen, det är inte så att islam skrämmer andra, tvärtom det är muslimer som ger negativa bilder om islam genom deras handlingar. Du borde läsa koranen innan du skriver någon om islam. Islam är fred och inte som Media (propganda) visar.

Knute sa...

Anonym, egentligen skulle din kommentar inte publiceras på grund av den nedlåtande tonen, "vännen".

"Du borde läsa koranen innan du skriver någon om islam" återfaller på dig själv.

En sammanfattning visar att 61% av innehållet i Koranen talar illa om otrogna eller uppmanar till våldsamma erövringar. I bästa fall kan man säga att endast 2,6 procent av verserna i Koranen visar god vilja mot mänskligheten.

http://97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=30658

Skicka en kommentar