söndag 18 april 2010

Tacka sjutton för att utrikespolitiken är känslig...

... för oppositionen. Socialdemokraternas partidistrikt i Skåne har fattat ett beslut att Sverige omgående ska kalla hem alla våra soldater från Afghanistan. Inte att undra på med tanke på Malmös demografiska sammansättning... men snälla sossar, vi kan inte ge upp, kriget mot al-Qaida är inte förlorat, varken i Afghanistan eller i Malmö.

Nio år med blodigt krig. Men vad är alternativet? Bäst att väst stannar i Afghanistan. Risken är annars stor att Pakistans kärnvapen faller i talibanernas händer.

Det finns delade meningar om den svenska truppen i Afghanistan, men när det gäller att motarbeta Israel är de rödgröna eniga. Anti-amerikanismen är grundmurad, liksom entusiasmen för mångkulturens intåg i västvärlden, vilket i praktiken innebär att inga hinder får ställas i vägen för islam.

Känsliga saker som skulle kunna skrämma iväg väljare med normala frihetliga västerländska värderingar. Men de rödgrönas riksdagsmän sitter stilla i bänkarna och vågar inte knysta ett ord om sina partiledningars agenda.

Mona Sahlin var först ut i Halal-TV, Mona Sahlin har sagt att hon ser Hamas som en förebild, Mona Sahlin var på Fatahs kongress som hyllade självmordsbombare, osv. Efter valet i höst riskerar vi att få ett evigt socialdemokratiskt regeringsinnehav på grund av det ökande antalet väljare med bakgrund i muslimska länder.

Miljöpartiet är ulvar i fårakläder. Ruwaida och Kaplan vill hindra Säpo från att spana efter terrorister, Gahrton och Ruwaida deltog i Hamasmöte osv. Och Lars Ohlys vänsterparti har inte gjort upp med sitt Stasi-förflutna, nej alla tre rödgröna partierna är potentiella landsförrädare i utrikespolitiken.

1 kommentarer:

Anonym sa...

det är nåt skumt på g i världen allt hänger sig inte runt Reinfelt , han försöker få röster för det han säger som innan valet men va har der blivit bara fiasko.. Allt hänger på USA och sin illuminati, Ekonomin har förstörts pga av Bush från början som starta allt detta med Bin Ladin.I Chile har högern fått makten och det var säkre planerat. Kolla in de här så vaknar nu upp hela världen vet vad USA har för planer. Istället för att få en bättre EU eller US kommer det det bli mycket fattigare och många bortrövade själar 9/11 is a joke!
Chek this video

http://www.esoterictube.com/illuminazi-9-11.html

”Er värld står inför ekonomisk oro. En ekonomisk depression utöver världen som inte skådats under 1900-talet kommer att ske. Den kommer att slå framför allt mot de rika länderna i väst där de stora vinsterna många gånger har rövats ihop.”

Förresten tror jag inte på någon politiker just nu…

Skicka en kommentar