måndag 5 april 2010

Sossarnas gamla karta stämmer inte med terrängen

Är det därför Reinfeldt utklassar Sahlin? Den borgerliga alliansen vill vara sossar, senaste budet är att lägga 700 miljoner kronor på höjt flerbarnstillägg. Det innebär en höjning av barnbidraget med 50 kronor i månaden för andra barnet, 100 kronor för tredje, 150 för fjärde och 200 för femte.

Flerbarnstillägg är en föråldrad idé. Ganska snart blir vi tvungna att ta avsked med välfärdsstaten – helt enkelt för att den uppmuntrar till en tillväxt av människor som kommer att bli en börda för staten, säger sociologen Gunnar Heinsohn:

"Ta det tunisiska exemplet. En kvinna i Tunisien får 1,7 barn. I Frankrike får hon kanske sex barn, därför att den franska regeringen betalar henne för det. Det är självfallet inte meningen, att pengarna skall gå till tunisier, men franska kvinnor vill inte röra dessa pengar, medan däremot de tunisiska gärna vill."

Borgarna är mer för frihet än sossar, miljöpartister och kommunister. Nu när vi fått reda på att "hemmapappor kan vara livsfarliga för barnen" borde vi slippa de rödgrönas kvotering av föräldraförsäkringen.

Sossarna kommer att vinna valet i höst på grund av att journalisterna kommer att vända uppmärksamheten från massinvandringen till kronprinsessans bröllop, den perfekta måltavlan i vänsterns världsbild som handlar om avundsjuka.

Det största sveket i vår historia pågår just nu

3 kommentarer:

Johan sa...

Får Tunisiska kvinnor sex i Frankrike för atty Franska regeringen betalar för det ?? he he he

Knute sa...

"Sex barn" ska det vara, jag ändrar.

Anders sa...

Du menar att sossarna kommer vinna valet för att journalisterna kommer fokusera på kronprinsessans bröllop. Då är det ju i förlängningen Kungahusets fel eftersom de lägger bröllopet bara några månader innan valet - inte konstigt, kungabarnen är ju till 3/4 av utländsk härkomst.

Skicka en kommentar