lördag 10 april 2010

Nytt folkmord på gång?

Den 3 April 2010 blev den 69-årige Eugene Terre'Blanche brutalt mördad i sömnen av två svarta lönnmördare. För tillfället är det inte känt om det avskyvärda mordet var beställt eller spontant.

Med det dominerande regeringspartiet ANC:s offentliga välsignelse, har gäng av svarta rasister länge skrålat kill the farmer, kill the Boer på Sydafrikas gator.

Sedan ANC kom till makten 1994 har mer än 3.000 vita bönder mördats i landet, där en av fyra svarta begår våldtäkt. länk

Bara vita män kan vara rasister. Från sydafrikansk TV:
6 kommentarer:

vinterbadaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Vinterbadaren, man kan befara att det kommer att gå som du skriver, att Sydafrika om 15-20 år befinner sig på samma nivå som det forna så blomstrande Rhodesia.

Knute sa...

http://beskt.wordpress.com/2010/04/10/mandela-har-lamnat-oss/

vinterbadaren sa...

:-))))))

Illwill sa...

Mandela kommer snart att dö, då kommer omvärlden sluta bry sig om Sydafrika. De har redan valt en ledare som matchar Mugabe (eller valfri annan svart ledare). Visserligen kommer de ha bättre ekonomi, infrastruktur och militär en stund (tack vare vita...enbart tack vare vita) men det kommer inte hålla länge.

10 år efter Mandela har dött så kommer Sydafrika vara som vilket afrikanskt land som helst. De vita som inte lämnat landet än...alltså, det är som en ensam tjej som åker svarttaxi, de får faktiskt skylla sig själva.

Afrikaner har inte någonsin i modern tid (eller ens omodern) lyckats skapa ett fungerande land. Vissa (som jag) tror det beror på att de snittar på 80 i IQ, men oavsett anledning så är det fakta. Sydafrika har inte en chans.

Knute sa...

90 % av de farmer, som blev omfördelade till Sydafrikas svarta befolkning från tidigare vita ägare, är inte längre produktiva.

http://spydet.blogspot.com/2010/07/sorte-farme-er-uproduktive.html

Skicka en kommentar