tisdag 13 april 2010

Hur stor ska Försäkringskassan bli egentligen?

Vi har omprövat politiken, säger Mona Sahlin och vill ersätta socialbidragen med andra bidrag: höjda flerbarnstillägg, höjt tilläggsbidrag för studenter med barn och höjt underhållsstöd för ensamstående föräldrar.

Ingen större "omprövning" således. Bidragsberoendet fortsätter, liksom den stora flykting- och anhöriginvandringen till arbetslöshet och bidragsberoende. Flerbarnstillägg, som för övrigt även regeringen vill införa, lockar naturligtvis ännu fler invandrare från länder där stora familjer är idealet men svåra att förverkliga på grund av fattigdomen.

Nu vill M och S ingå allians för att stoppa SD i Stockholm. Ruskig tanke om rikspolitikerna får för sig att göra likadant och sätta demokratin ur spel och bilda samlingsregering, som i Tyskland. Sverigedemokraterna ska inte få bli vågmästare, det är tanken. De ska hållas utanför makten på det att invandring och islamisering ska kunna fortsätta obehindrat. Vi kommer att få sossestyre för evinnerliga tider!

Glöm sossarnas hycklande om "välfärd", man kan inte ha fri invandring i en välfärdsstat...

En kommentar av Ingvar:

"Hörde på nyheterna i radio morse, hur de två största blocken inom riksdagspartierna d.v.s moderater och sossar tänker förena sig och bilda ett eget stort block mot SD. Dessa två stora partier, har så länge jag vet alltid varit stora motståndare mot varandra inom politiken, men nu då det gäller våran religion istället så enar de sig.
Varför gör de det? Varje normal människa, kan ju se, att de absolut inte vill ha kvar den gamla kristna kulturen, som vi haft sedan asatron.
Frederik Reinfäldt är ju för att halalslakt skall bli lagligt, medan Måna Sahlin tycker att mera moskéer skall byggas upp runt om i Sverige.
Varför vill de det??? Det verkar precis, som att de vill tvinga på oss den islamiska kulturen. Eller Hur? Tror de verkligen att den är bättre? Jag för min del är rädd för den, och har varit ända sedan 1954, då jag oerfaren och grön, fick mig en lektion nere i Alexandria inne på en kolsvart gata."

Läs mer här >>

3 kommentarer:

Knute sa...

När sossar och moderater i Stockholm snackar om Sverigedemokraternas "människosyn" som "exkluderande" är det lögn och förtal. En självmotsägelse, eftersom de exkluderar sverigedemokraternas väljare. Det är makt etablissemanget är intresserat av, och det är därför de skrämmer folk från att rösta på SD.

Knute sa...

SD:s människosyn är i många stycken bra mycket mer human och rättfärdig än riksdagspartiernas.

Bloggen MXp ger några exempel:

* Man uttalar sig om immigrationsfrågor som andra partier inte gör.
* Man talar kritiskt om kulturrelativismen som fått tolkningsföreträde i svensk politisk debatt.
* Man påminner om den kulturella svenska jihadismen som övriga partier förtiger.
* Man talar om faran med utvecklingen av svensk sharialagstiftning vilken hittills ignorerats.
* Man varnar för vad sharia innebär för flickor och kvinnor, något som ignoreras av partierna.
* Man ifrågasätter multikulturalismen vilket alls inte görs av andra partier.
* Man är det enda parti som stöder Israel.

Knute sa...

Novus Opinion lät deltagarna i en undersökning ta ställning till huruvida ett antal olika begrepp är ”svenska värderingar” eller inte. De fem begrepp SD-sympatisörerna pekar ut som mest tydligt ”svenska” är i tur och ordning: ren natur, jämställdhet mellan kvinnor och män, hälsa, rättvisa och hederlighet.

http://www.dn.se/debatt/de-som-rostar-pa-sd-ar-frustrerade-mittenvaljare-1.1077777

Skicka en kommentar