torsdag 8 april 2010

Muslimska kvinnosaksförkämpar

Underlivsskador dödade barnbrud. En 13-årig jemenitisk flicka som tvingats till äktenskap dog bara fem dagar efter sitt bröllop.

Från Egtvedpigen:

De jemenitiska kvinnorna ses här på barrikaderna till försvar för kvinnans rätt att bli bortgift som barn. Den store feministen Muhammed har inte levat förgäves ...

Läs också: Muslimska tonåringar finns inte

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi europeer anser att inte ens djur beter sig så här.

Harald Arin Johansen sa...

Vi européere levde og gjorde akkurat som dem, for ikke så alt for mange år siden. Morsan bedriver slektsgranskning; stor var hennes overraskelse da hun plutselig oppdaget at én av hennes formødre fødte et barn allerede som 12-åring!!!

Tror ikke vi européere skal være så veldig stolte, verken av vår fortid ... eller samtid ... for den saks skyld ... Josef Fritzl er dessverre ikke noe unikt "monster" ... det finnes mange som ham i det opplyste Vesten!

Men, det er klart; et samfunnssystem som praktiserer / godkjenner tvangsgifte og systematisk voldtekt av 12-års gamle jenter, uten at dette får noen som helst konsekvenser for voldtekts-/drapsmannen, ER per definisjon et rettsløst samfunn! Dette er og kan ikke anses som noe annet, enn et samfunn der pedofili er sosialt akseptert, og der voldtekt av barn er satt i system!

Hvis et samfunn ikke løfter en finger for å verne om sine svakeste svake - barn og jenter - fra å bli voldtatt og seksuelt mishandlet til døde - kan verken religion eller tradisjon frata dette samfunnet fra å måtte stå til ansvar for sine forbrytelser mot menneskeheten!

Knute sa...

Förbrytelser mot mänskligheten! Det är vad som förkunnas av islam och dess pedofet, han som gifte sig med ett barn. Moskéer i Europa borde inte får byggas, ägas eller drivas av pedofilstater som Saudiarabien och Libyen med flera.

Skicka en kommentar