lördag 17 april 2010

När blev inte Sverige sig likt?

Man skulle kunna fylla en blogg med “vardagsbrott” varje dag, skriver Snaphanen:

"Malmö kommun (276.244 invånare) hade 168 anmälda våldtäkter år 2009. Hela Danmark (5.4 miljoner) hade 431 anmälda våldtäkter år 2009. Hela Sverige 5.937."

Som jämförelse kan nämnas (enligt Sveriges Radio P1 Ekot den 31 juli 2009) att i Kongo begås 15.000 våldtäkter per år - i ett land med 62 millioner invånare.

Enligt en EU-undersökning har Sverige flest våldtäkter i Europa.

Det svenska rättsväsendets bedrövliga hantering av våldtäktsärenden är inte den enda förklaringen till våldtäktsvågen.

"Elvaårig flicka våldtagen i Hultsfred". Sådant hände aldrig förr. Nu placerar statens hantlangare ut ensamkommande unga män i varenda stad och by, är de riktigt kloka?

Det största sveket i vår historia pågår just nu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

En gissning om gärningsmannens etniska tillhörighet. Inte etnisk svensk?
Ingår det i Riksdagens importerade folks uppdrag? Våldtäkt brukar användas i vissa gruppers krigshandlingar för att kränka och försvaga "motståndaren".
Vi är utsatta för invasion, med de folkvaldas medgivande. Men vi har ingen möjlighet att försvara oss och göra motstånd eftersom den största delen av Sveriges befolkning inte känner till vad som händer. När de väl blir klara över sakernas tillstånd är invasionen ett fullbordat faktum och möjligheten att ändra riktning förverkad.
Hanna

Knute sa...

Ruskigt sann spådom, Hanna.

Knute sa...

"En man i 40-års åldern stal omkring 15 par gymnastikskor på Jägersro center."

"Mannen sprang mot moskén i Rosengård och gömde sig där innan han tog sin tillflykt till parken utanför där polisen till slut kunde gripa honom klockan tre."

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/04/tjuv-gomde-sig-pa-islamic-center.html

Anonym sa...

http://politisktinkorrekt.info/2010/04/22/man-haktad-for-valdtakt-pa-11-aring/#more-38630
svaret på vem det var

Abramore sa...

När sinnet går med alkohol
När förlisningen anda i världen
När vi rör oss bort från Gud Skaparen
När du går halvnakna kvinnor som bär smala
Stripped såsom som djur
Ännu mer missriktad och okunniga av djuren
utan slöjan
Lure i lockbetet
på stränderna
i skolor
i media
Intellektuell fyllning av barndom sexuellt
Byggmaskiner Hitch vilda
Hellre än att förråda själar goda Affection
Dyrka Allah
När de utsätts för frestelser män
Varför tror du att resultatet
Staterna är engagerade i tjänst hos Satan
Andra religioner Islam
Siste av profeterna Muhammed frid vare över honom
Koranen ett gudomligt budskap till mänskligheten
Spara era liv

Islams syn på Allah [redigera]

I islamsk teologi är Gud (arabiska: Allah) den allsmäktiga och allvetande skaparen, upprätthållaren, förordnaren, och domaren av universum. [14] Islam lägger en stor betoning på konceptet av Gud som strikt singular (Tawhid) [15][15] Gud är unik (Wahid) och i sig En (Ahad), allbarmhärtige och allsmäktig.[16]
Skapande och styrande av universum ses som en handling av största nåd där alla varelser sjunger Guds härlighet och vittnar om Guds enhet och herravälde.
Gud besvarar de i nöd och sorg närhelst de kallar. Framförallt vägleder Gud mänskligheten till den rätta vägen, “de heliga vägarna.”[17]
I islam lägger man mycket tonvikt på den distinkta skillnaden mellan "skaparen (Gud)" och "skapelsen". Enligt islam finns Allah utanför sin skapelse, ovanför himlarna och utanför rummet och tiden – dimensioner som skapelsen är begränsad till.[17] Samtidigt, enligt Koranen, är Allah närmare människan än hennes egen halspulsåder och detta syftar på Allahs immanens eller Hans änglar som är i närvaro av i sin skapelse.
Allah är dessutom totalt olik skapelsen och kan inte jämföras med någonting i den. Denne är alltså totalt olik människorna. Det vi människor gör, det gör inte han, som till exempel att skaffa barn. Man har traditionellt namngett Allah med de så kallade 99 skönaste namnen (al-asma al-husna) som beskriver egenskaper, som ska ge människan en fingervisning om Allahs natur, eftersom människan bara förstår en bråkdel av Guds natur. Dessa Guds 99 namn finns omnämnda i Koranen.

Knute sa...

Abramore, bakom alla dina ord kan man vaska fram ett slags försvar av våldtäkter.

Om kvinnor inte är muslimer och inte paketerar sig i tyg får de skylla sig själva: "Ännu mer missriktade och okunniga än djuren utan slöjan".

Du nämner också alkohol. I vårt nordliga hörn av världen ska kvinnor inte missbrukas om de så kastar av sig de sista trasorna och kanske till och med har fyllt sig med alkohol eller droger.

Den fulla tös du kan möta på din väg genom parken, du man, ska du däremot hjälpa hem, om du alls ska blanda dig i.

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/11/valdtakter-de-som-oppnat-upp-landet-for.html

Skicka en kommentar