torsdag 15 april 2010

Heta debatter

Demonstrationer och heta debatter i Landskrona och Göteborg om invandring, brottslighet och islam. I Landskrona har det handlat om skillnader mellan olika kulturer när det gäller konflikthantering och våldsamhet.

I Göteborg ska en ny jätte-moské byggas på Hisingen, finansierad av den saudiska staten. Moskéer ger politisk islam mer utrymme och förhindrar integration. De är inte som kristna kyrkor, islam skiljer inte på religion och politik, se bilden från London.

Nu inför riksdagsvalet ökar hoten och terrorn mot Sverigedemokraterna från de som media så välvilligt kallar "aktivister". Efterhand är det bara på internet som folk vågar ta upp islams mindre smickrande sidor...

läs mer här >>

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sprid budskapet om ocensurerade nyheter:

www.korta.nu/flygblad

Ronny Tell sa...

Det var elever och fd elever på spyken. Det var ingen angrepp. Saker som ligger på bokbord brukar vara för utdelning, man kan ju undra varför Sverigedemokraterna inte ville att ngn ska ta deras propaganda.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Anonym som inte håller med om att moskéer ger politisk islam mer utrymme och förhindrar integration, ge några argument, bevisbördan är din!

Tror du att imamer är så angelägna att predika om demokrati och yttrandefrihet när det inte finns något sådant i islam?

Om man med integration menar att imamer genom sina moskéer och organisationer får politisk makt, ja då är det vi som blir integrerade, inte dom!

Egon Stork sa...

Koranen - mer precist, dess hatiska kafir-dödande verser - är källan till inspiration för islamisk terrorism. Så det första steget är att förbjuda den blod-koagulerande heliga boken.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/04/vad-de-lar-sig.html

Anonym sa...

Varför ska jag besvara något när mitt inlägg tagits bort av bloggadministratören?
Varför denna censur?

Knute sa...

Anonym, därför att du hade uttryckt en smula nedsättande om blogginlägget, och jag är ganska kitslig.
Mvh Knute

Skicka en kommentar