tisdag 20 april 2010

"Aktivister" stoppar SD på skolorna

Att hindra partiers möjlighet till valpropaganda i skolan är ett bevis på Sveriges katastrofala brist på demokrati. Många vet helt enkelt inte vad begreppet innebär...

Tydligen råkade Sverigedemokraterna ut för elever på Katedralskolan i Lund som uppträdde hotfullt och sa att muslimerna "ska ta över Sverige", spottade och försökte mucka gräl. Infogar en kommentar av en Katte-elev:

"Vilka Aktivister? Whäät the feck, ni främslingfientliga är fan inte kloka i huvet. Det var 100 elever mot 5 rassar och ni snackar sådant trams. Och seriöst, det är bara löjligt att du länkar till Sydsvenskan med dina kassa inlägg. Skriv något längre rasistiskt istället för två skittråkgia rader. Vill skratta lite!"
Två skittråkiga rader? Läs dem några gånger och fundera på vad begreppet demokrati innebär. Att hundra personer har rätt att mobba fem? Att tre vargar och ett lamm ska rösta om vad de ska äta till middag?

SD är varken främlingsfientliga eller rassar. Deras människosyn är mycket mindre utestängande än den du och dina kompisar ger uttryck för.
"Jag är iranier och född här men ser mig som svensk. Ingen ska ta det ifrån mig," sa en elev.
Om han gav gett Sverigedemokraterna en chans att förklara skulle han förstått att de inte vill ta ifrån honom det. Han ser sig ju som svensk, så vad är problemet? Det är massinvandringen som SD vill få stopp på, och den medföljande kriminaliteten och islamiseringen.
läs vidare >>

8 kommentarer:

Katte elev sa...

Vilka Aktivister? Whäät the feck, ni främslingfientliga är fan inte kloka i huvet. Det var 100 elever mot 5 rassar och ni snackar sådant trams. Och seriöst, det är bara löjligt att du länkar till Sydsvenskan med dina kassa inlägg. Skriv något längre rasistiskt istället för två skittråkgia rader. Vill skratta lite!

Knute sa...

Två skittråkiga rader? Läs inlägget igen...

vinterbadaren sa...

@Katte elev

Din arma byfåne. Med påläggskalvar som du är allt hopp för fosterlandet ute, men lite kulturberikning lär nog få kretiner likt dig att vakna upp ur det mångkulturella infernot!

Hjalbert sa...

Snart kommer väl de kränktas kör kräva att Katedralskolan ska byta namn till Muslikulti eller nåt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kattes år inom svensk skola var tydligen bortkastade. Vill inte yttra mig om det är mellan 9-12 år då h*n verkar vara en av våra beryktade importer. Har läst igenom kommentarerna på Kents egen blogg. Enligt honom så tycker dom det är acceptabelt att använda våld i politiska syften och att nuka Israel. Det var tydligen araber som var mest aggressiva och en del av dem medgav att dom var musslor.

Knute sa...

Landskrona: Jag förstår att de blir upprörda, sa advokaten om Ahmad Akilehs anhöriga som kastade en penna mot åklagaren och riktade en spottloska mot polisen.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/04/kanslofyllt-vid-omhaktning.html

demokraten sa...

ang händelsen på Katte så är det inte så konstigt att det som hände hände, eftersom de små kommunisterna hade samlat ihop utestående som intog skolan. ett flertal musslor, såklart, samt små kommunistsvin sprang omkring och sökte bråk. kan bara hålla med "vinterbadaren"!

Knute sa...

"När AFA, SDU, NDU, Patriot.nu och Kommunistpartiets ungdomsförbund knackar på dörren får skolorna skrämselhicka och anser sig fatta ett bekvämt beslut genom att utestänga alla politiska krafter från skolorna."

http://assarsson.wordpress.com/2010/04/22/muf-tar-stallning-for-demokratin/

Skicka en kommentar