söndag 18 april 2010

Global avkylning

Miljöfascisterna jublar, det kommer aska in i motorerna och flygplanen störtar, vilken massa avgaser vi slipper, oj oj oj vad planeten mår bra.

Men nära och kära är strandsatta runtom i världen och kan inte komma hem.

Naturens krafter borde stämma våra CO2-babblande politiker till ödmjukhet. När vulkanön Krakatau i Indonesien (bilden nedan) exploderade år 1883 kastades 18 miljarder kubikmeter aska upp i luften och kylde ner jordens klimat flera år. Människan spår men Gud rår.Sverige har misskött jordbruket och är sedan några år inte längre självförsörjande. I år kommer skördarna bli magra. Vulkanutbrottet stämmer till eftertanke. Vi måste importera livsmedel, vad händer om handeln går i stå? På tio år har myndigheterna tillåtit att det vandrat in närmare en miljon människor, var det inte lite övermodigt? Folk är inte vana att arbeta utan många lever på bidrag. De flesta bor i lägenheter, till skillnad från till exempel i Norge, var ska man odla maten, i blomkrukor i fönstret?

Det måste bero på något som islänningarna gjort

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hva faen har gud og gjøre med dette ?

Knute sa...

Anonym, du har rett at det er faen som har noe å gjøre med dette.

Forstår du ikke at Gud er x i ligningen? Et ord vi ikke kan klare oss uten, men vi har ikke en anelse hva det betyr.

Knute sa...

Flugverbotskandal?/ Flight Ban Scandal?/ Flyveforbudsskandale?

T-online 18. April og Bild am Sonntag 17 April 2010:

Forbudet mod flyvninger i Europa er baseret udelukkende på en computer-simulering i London. Ingen målinger. 10 Lufthansa fly er fløjet uden en skramme. I Danmark var luften aldrig renere end nu i flg. Danmarks Miljøundersøgelser.

http://euro-med.dk/?p=14937

Anonym sa...

Katlas konsekvenser

http://ydmyghed.urbanblog.dk/2010/04/21/katlas-konsekvenser/

KG Larsson sa...

Tack för ett mycket bra inlägg som bör uppmärksammas ! Samt USA trägna önskan att få äga planetens väder via NATO/USA agendan som utöver annat elände från deras sida bör också uppmärksammas !

Helt klart sker det något på vår himmel som är onaturligt, vårt väder förändras, nya märkliga moln USA har en dröm om att äga vädret som vapen och NATO ingår i projektet.

Många nya sjukdomar har gjort sin entré bla mykoplasma, folket är sjuka allt oftare, detta är min övertygelse att här finns en koppling till utsläppen på himlen, det man kallar chemtrail eller kemikalispår som breder ut sig och som innehåller ultrafint stoff ofta av aluminium genom spetsning av trafikflygets jetbränsle för att bistå “robotsköldens” tänkta funktioner, men där även NATO/USA militära tanker sköter om stor sprutning i atmosfären..

En sak jag noterat i år är att det inte syns mycket av varken humlor eller bin, även att andra insekter verkat minska i antal, hur går det då för fåglar som är beroende av insekter för att föda upp nya kullar ?

Om bi och humlor utrotas hur ska vi kunna trygga pollinering av viktiga grödor ? vi kommer ju att drabbas oerhört.

En vännina till mig i Skåne berättar att sparvar försvunnit nästan helt i Skåne, själv har jag märkt att fågelborden dom 2 sista vintrarna gapat allt mer tomma ! Vad är det som händer ?

Det finns ett samband som jag förstått mellan kemikalieutsläppen på himlen och NATO´s stolleprojekt man kallar ”robotsköld”
vad ska vi med den till ? Det finns väl inga hot som nödvändiggör detta ? Eller är det en dold agenda av USA för att ta kontroll över vårt väder ? isf på bekostnad av en stor förstörelse och förgiftning av Moder Jord.

Vi måste gemensamt agera och det nu ! Politiker och ansvariga för förstörelsen bör skyndsamt avsättas och ersättas.

Vad jag förstått efter att ha sett en svensk film om ödeläggelsen av himmel och jord ("ditt livs viktigaste information" del 1 och 2) har förre statsministern och Socialdemokraten Göran Persson ett stort ansvar för det som nu sker, att han i tysthet givit sitt medgivande till denna miljöförstörelse i vårt land.

Skicka en kommentar