torsdag 29 april 2010

Sverige borde göra som Arizona, kontrollera sina gränser... läs vidare >>

1 kommentarer:

Knute sa...

Salami

Islamiseringen af Danmark foregår overalt. Alle steder viger danskerne tilbage og overlader scenen til muslimerne. Der er tilsyneladende ingen holdning og vilje, ingen muskler og selvstændige tanker tilbage i det danske folk. Det folk, der i dette lille land brystede sig af deres selvstændighed, deres evne til at klare sig, deres kundskaber og viden, deres land, deres Dannebrog og deres modersmål!

Ja, ja. de rigtige gæve vikinger udvandrede i sin tid, og de gamle og svage blev tilbage. Fra dem nedstammer vi!

Muslimerne bruger salami-teknikken. Stykke for stykke trænger de os tilbage. Vi er så rare - og så fuldkommen uvidende om, hvad det gælder! Naturligvis kan muhammedanere ikke spise svinekød, ja men så vil vi da ikke servere flæskesteg eller spegepølse eller røde pølser for børnene i børnehaven, for der er givetvis en lille muhammed imellem ungerne. Og naturligvis kan en muslim ikke spise af samme service som vi vantro bruger, så der må anskaffes et særligt service til lille Muhammed. Og selvfølgelig skal den grillede kylling være velsignet af en imam, så vi slagter alle kyllinger under en muslimsk præsts besværgelser. Og de muslimske kvinder skal gå tilhyldede, så vi ikke kan se, om de, der gemmer sig bag dragten er rovmordere. Og muslimske piger i skoleklassen kan naturligvis ikke bade sammen med deres klassekammerater, for de må ikke blotte deres krop, så der må bygges et særligt baderum. Og selvfølgelig kan syge muslimer ikke ligge på vore sygehuse og gamle muslimer ikke bo på vore alderdomshjem, så der må bygges særlige sygehuse og særlige hjem til dem. Og naturligvis kan muslimerne ikke bede uden i en rigtig dertil bygget moske, så der må bygges moskeer til dem, og i disse moskeer kan de ikke bede uden at de gennem højtaleren hører imamen råbe 5 gange dagligt fra sin minaret, så vi må have minareter og højtalere. Og de mange muslimske forbrydere, som afsoner deres straf i fængslerne ikke kan bede, hvis ikke de har et bederum og bedetæpper, så det må fængslerne anskaffe.

Kære danskere, som slider i det for at få økonomien og skatten og det hele til at hænge sammen, - har I tænkt på hvad hele dette kalas koster jer? Har I tænkt på, HVOR MANGE fremmede I føder på? Har I tænkt på, HVOR MANGE af disse indvandrere, der bare er kommet hertil for økonomisk vindings skyld? Har I tænkt på HVOR MANGE af disse indvandrere, der er på social bistand? Og hvor meget andet de får betalt af os skatteborgere?

http://spydet.blogspot.com/

Skicka en kommentar