torsdag 8 april 2010

12-åring flykting i eget landFrån Facebook via Snaphanen:

"En 12-årig svensk flicka blir indragen i buskarna, i november förra året, av 4-6 utländska asylsökande pojkar i 15-års-åldern. Där blir flickan våldtagen, slagen, hotad till livet och tvingad till oralsex. Folk hör att något är galet, förmodligen ser även flera vad som händer, men få vågar ingripa. Någon har sinnesnärvaro nog att slå det där avgörande kortnumret 112 .

Polisen kommer, och de gör själva en anmälan då flickan inte vågar.

Detta händer flickan:
Det blir polisförhör och läkarbesök.

Domen hos läkaren: Fullbordad våldtäkt gick inte att bevisa då flickan blev hysterisk i gynekologstolen när någon närmade sig hennes underliv, men DNA säkrades, och diverse andra skador på kroppen som bevisar övergrepp.En mycket kränkande behandling för en nyss våldtagen liten flicka. Svårt nog för en vuxen, men detta barn var skräckslaget.

Domen hos polisen: Förhör. Frågor om hennes klädsel, frågor om hon inte försökt locka till sig uppmärksamhet av äldre pojkar, oskuld?…….. etc…..
Ett ytterligare övergrepp – nu av polisen!
Flickan är bara 12 år!

Pojkarna blir anmälda till de sociala myndigheterna. Flickan skiljs från sin trygghet, sitt hem och sin familj, och hamnar på ett behandlingshem 8 veckor för att få hjälp att komma över sin traumatiska upplevelse. Återigen: Flickan är 12 år!

Flickan kommer hem, upptäcker att pojkarna är ute i samhället som vanligt, dom kommer i gäng och örfilar, slår och sparkar henne, hon blir upptryckt mot en vägg, blir puttad i ett dike av två stora ”biffar” till storebröder, det kastas glåpord, terroriseras, förföljs och kastas dödshot mot henne för att hon har anmält dom, hon har ju förstört deras heder, hon ska dö!..

Fakta: Hon anmälde inte, det gjorde polisen som kom till platsen, de såg ju vad som pågick.

Flickan är rädd för sitt liv, hon vågar inte vistas utomhus ensam. Och det visar sig att hennes rädsla är befogad. När hon en dag går hem till en vän ser pojkarna det. De går dit, tränger sig in och våldtar flickan på nytt.

Denna gång går det att bevisa. Detta rättfärdigar dom med att hon har förstört deras heder genom att anmäla, nu ska hon få betala igen. Nästa gång kommer hon inte undan med endast en våldtäkt. Nu är de ju bara snälla, nästa gång tar dom hennes liv!

Nu är det mars månad, det har gått några månader och vad har då hänt med detta fall?
Fakta: Pojkarna går omkring som kungar, deras vänner och släktingar skrattar rått åt de svenska myndigheterna som inget gör.

Flickan är rädd för sitt liv, hon sitter i dag som fånge i sitt eget hem. Ringer det på dörren kommer skräcken – är det DOM som kommer? Hon lider av panikångest på grund av dessa pojkar. Hon sover inte, hon har magkatarr och migrän, visar även tecken på att destruktivt självskadebeteende, både i handling och tanke. Men hon får ingen hjälp.

Flickan är 12 år gammal!

Det som nu kommer att hända då myndigheterna har vänt denna lilla svenska flicka och hennes familj ryggen, är att hela familjen kommer att splittras. Flickans mamma orkar inte mer, hon har tagit beslutet att fly sin egen stad, för flickans skull.

Fakta:
Det fanns före november förra året en svensk familj i en svensk stad som trivdes med livet. Mamman gick till sitt jobb på mornarna och barnen gick till skolan, precis som många andra.Dom var trygga med sig själva, i sitt hem, i sin stad, precis som det ska vara.

Denna familj finns inte mer. Den blev krossad av ett gäng invandrargrabbar en dag i november. Dessa grabbar blir inte ens straffade, för de är ju redan ”skadade” pojkar, asylsökande flyktingar.

Flickan och hennes familj blir flyktingar i sitt eget land.
Allt på grund av rädslan för att ta i med hårdhanskarna när såna här brott sker. I Sverige råder strutsmentalitet. Rädslan för att brotten ska väcka rasistiska känslor och åtgärder gör att dessa pojkar får gå lösa.

Inte ens tidningarna vågar skriva om händelsen eftersom den inträffade i en av dessa berömda miljonprogramsförorter.

I Sverige i dag krossas en 12-årig flickas liv skoningslöst av ett gäng invandrarpojkar.

I Sverige i dag går det ett gäng invandrarpojkar med en mycket sned kvinnosyn som kommer att begå brott igen.

I Sverige i dag vänder myndigheterna en 12-årig flicka ryggen.

I Sverige idag så finns det en svensk familj som är flyktingar i sitt eget land."

9 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Påminner om ett fall i Danmark. Har inte hört talat om detta fall innan men det är ju inget dom fulmedia skriver om direkt heller.

Karl Stensson sa...

Finns det mer fakta att få tag på här?
Var hände detta (stad)? Händer det någonting alls hos myndigheterna? Det känns ju som en omöjlighet (t.o.m. i Sverige) att våldtäktmän (pojkar, whatever) bara kan gå fria. Finns det någon tråd på flshback om detta?

Ann-Marie sa...

Det hela är egentligen ganska enkelt, UT med ligisterna OCH familjerna som inte har koll på sina glin.

Knute sa...

Ska kolla Flashback. Snaphanen kanske har fler detaljer:

http://snaphanen.dk/2010/04/08/tolvarig-flygtning-i-eget-land/

Anonym sa...

"Det hela är egentligen ganska enkelt, UT med ligisterna OCH familjerna som inte har koll på sina glin"... glin är ett väldigt sött namn på något som kanske inte förtjänar jordelivet.

Lasse Gitarr sa...

Det är så här det har fungerat i åratal nu, i Sverige.
Varför märker ingen något?
Politikerna har ju ingen som helst kontakt med verkligheten.
Islam förordar faktiskt det här beteendet.
Vi är otrogna, vi ska dödas och våra kvinnor ska besudlas.
Det är inte något brott för en muslim att våldta en icke muslimsk flicka, (spelar ingen roll vilken ålder) snarare hedervärt.
Jag följde ett av alla våldtäktsmålen genom instanserna upp till hovrätten.
Kvinnan hade drogats på en krog och körts iväg till sin lägenhet dit det hämtades folk i omgångar för att vara med och delta i festligheterna som förutom massvåldtäkt också innefattade att döda hennes barns husdjur och att förstöra eller stjäla deras leksaker.
Det gick inte att bevisa att målsägande inte frivilligt deltagit i festligheterna, så det beslutades att de tre gärningsmän, som lyckats bli åtalade, tilldömdes 85,000 kr var i ersättning för de besvär de utsatts för i samband med rättegångarna, där de öppet satt och hånade och förnedrade kvinnan inför rätten och åhörarna.
Summa : En kvinnas liv förstört. (hennes barn?)
Av samtliga deltagare lyckades man hitta och åtala tre... ( Vid den kriminaltekniska undersökningen säkrades över tvåhundra utlösningar i kvinnans sängkläder...)
Dessa tre får åttiofemtusen skäl att skandera om sin bedrift, och att fortsätta i samma anda.
Det sorgliga rättsliga nederlaget är totalt.

Knute sa...

Time is Tight, din kommentar var verkligen omskakande. Jag publicerar den här så fler kan läsa den:

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/04/man-kan-lugnt-utga-ifran-att.html

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Acke, jag håller med om att livstids utvisning är vad som krävs. Din kommentar blev inte publicerad på grund av lite väl grova formuleringar.

Skicka en kommentar