fredag 30 april 2010

En symbol för kvinnans underordning

Trots hjärntvätt från motsträviga jurister och politiskt korrekt etablissemang ska Belgien förbjuda niqab!

Parlamentet lyssnade på folket som inte tycker att kvinnor har rätt att maskera sig i ett demokratiskt samhälle, och att deras krav på upphöjdhet som muslimer inte ska understödjas och inte ses som en god integrering och inte vara ett välkommet inslag i Europa.

I Sverige är det än så länge tvärtom. Enligt DO går rätten till religion före jämställdhet... läs vidare >>

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om västkvinnor åker till deras länder och klär sig som de brukar får de spöstraff eller ännu värre. Så länge de kräver ett lands frihet och försörjning borde man kunna kräva någon form av anpassning och respekt får våra värderingar. Men nejdå. I Jämtland fick nyligen en man böta 4000 för att han kallat en invandrare för svartskalle, vilket ju i sak inte var fel. Skulle vilja se Katri Linna på DO ställa upp för någon av de tusentals svenska kvinnor och flickor som dagligen blir kallad för hora av dessa män.

Anonym sa...

Råd om damkläder: bär aldrig någonting som skrämmer katten.
P. J. O´Rourke
Under alla dessa kläder är jag spritt språngande naken.
Lillian Hellman (1905-1984)
Kvinnorna gillar modet, för de vet att förpackningen då och då måste bytas för att innehållet fortfarande ska vara intressant.
Noël Coward (1899-1973)
Frihet föder laglöshet, laglöshet leder till förtryck, och förtrycker för tillbaka till friheten.
Kvinnorna gillar modet, för de vet att förpackningen då och då måste bytas för att innehållet fortfarande ska vara intressant.
Noël Coward (1899-1973)Honoré de Balzac (1799-1850)
http://www.toonpool.com/cartoons/Gift_73793
Burka
by willemrasingart
http://www.toonpool.com/cartoons/Burka_69372

Johannes Forsblom sa...

Det är helt rätt av Belgien!

Islamiseringen av Europa måste stoppas eftersom islamistiska sekter inte respekterar demokrati, (även moderata muslimer säger att bruket av burka tillhör en sekt). Dessa sekter har som mål att förvandla hela kontinenten till islam och att alla som "kränker dem" förtjänar att dö.

Läs mer om varför burkan måste förbjudas i västvärlden:

http://darenpagatan.blogspot.com/2010/04/aven-barn-forstar-att-burka-ar.html

Anonym sa...

http://www.nytimes.com/2008/05/30/arts/design/30sati.html?_r=1
ردشیر محصص,rdeshir Mohassess’s illustrations and cartoons have been regularly published in Iranian newspapers and periodicals such as Kayhan, Ettelaat, Ayandegan, as well as international newspapers such as the New York Times. This legendary artist has been the subject of books and numerous solo and group exhibitions in Iran and abroad.

Anonym sa...

Shadi Ghadirian was born in 1974 in Tehran, Iran. She is a photographer who continues to live and work in Iran. Ghadirian studied photography at Azad University (in Tehran). After finishing her B. A., Ghadirian began her professional career as a photographer. She says that "quite by accident", the subjects of her first two series were "women". [1]From Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.photography-now.com/artists/K11911.html

Johannes Forsblom sa...

Frankrike och Belgien har nyligen beslutat för att förbjuda burkan i offentliga sammanhang, däribland på skolor, postkontor, sjukhus, transporter och liknande.

Men Belgien har gått ett steg längre, genom att förbjuda burka på alla offentliga platser med hot om fängelsestraff.

Vi måste komma i håg att Frankrike och Belgien har det största antalet muslimska invandrare i hela Europa och att de är rädda för att det inhemska födelsetalet inte når upp till samma födelsenivåer som hos muslimerna.

Det är ett försök att till varje pris förhindra att den franska eller belgiska identiteten blir islamiserad.

I denna process vill man skicka ut ett mycket tydligt budskap till framtida muslimska invandrare: "Om ni vill emigrera till oss, måste ni vara redo att överge era traditioner, för att anta de europeiska traditionerna".

Jag ser inget konstigt i att förbjuda burkan, eftersom det är en sekteristisk livsstil som inte vill integreras i det nya hemlandet. Det finns en tendens att dessa grupper vill sluta sig inåt.

Det är så enkelt och förnuftigt att till och med ett barn som säger att kejsaren är naken frågar sig varför vuxna människor tycker om att leka spöken på gatorna?

Själv tillhör jag ingen bestämd politisk åsikt, utan jag räknar mig som opolitisk.

Skicka en kommentar